23 Ağustos 2008, Cumartesi 12:09:38

ÇİFTÇİ BABANIN GENEL MÜDÜR OĞLU

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’in hayatı, TGRT Haber’de yayınlanan “Benim Hayatım” programına konu oldu.
  • bir astronotla degil,isletme masterli bir havaci/yoneticiyle bu konuyu tartistiginizi belirtmek isterim.daha fazla size cevap yazmayacagim.ben burada konu basligiyla ilgili fikirlerimi belirtmek icin bulunuyorum.size laf yetistirmek icin degil.bize ogretilen bir konuyu silze paylasarak,iyi yolculuklar temennimi tekrar ediyorum.yoneticinin en iyi notunu o yoneticinin yonettikleri verir.yani bizler.hele hele bu konuda uzmanlik almis yonetilenler.gule gule.
  • alibaba hatırlatmak istediğim bir konu daha var havacılık konusunda uzman olmadığımı kabul ediyorum ancak iş şirket yöneticiliği ise sizinle tartışmam bile. Şirketin nasıl idare edildiği konusu içinde havacı olmaya gerek yok. Siz ve sizin gibi düşünen havacılar kendinizi biraz astronot zannediyorsunuz bazen ama buradaki konu şirketin nasıl yönetildiği yani sizin astronotlar olarak pek anlayamayacağınız mali ve idari meseleler. saygılar
  • ARKADAŞLAR:sendikacı ile sendika ağalarını,temsilci ile kabadayıları,4 yıllık atanmışları,20 yıllık sözümona seçilmiş sendika ağalarını lütfen : birbirine karıştırmayalım. sayğılarımla.
  • insaf rumuzlu arkadasimizdan ozur diliyorum.Yorumlarina bakarak ben kendisini havacilikta uzman bir zat sanmis,ve kendi sectigi kelimeleri kullanarak cevap vermistim.ancak gordukki havaci ve uzman degil bir yolcuymus,kendisinden,bilmeden kendilerini uzman sanarak muhatap aldigim icin ozur diliyor,hayirli yolculuklar diliyorum,,sizi fazla tutmayayim,,yolcu yolunda gerek,...tabiki bir onceki yoruma katilmam mumkun degil.sadece benim degil,vergi veren herkesin haddine.milli havayolumuz,hepimizin hakki var orda.ucaninda ucmayaninda.istegimiz sadece milli havayolu gibi yonetilsin,babamizin ciftligi gibi degil.
  • Benim bir yere oturtulduğum yok THY personeli değilim. Ama seni ve sesnin dönemini iyi oturtmuşlar ben yolcu olarak aldığım hizmete ve kaliteye bakarım. O yüzden bırakda adamlar işini yapsın. Bırakın artık şu dinazor zihniyeti, bunlar ne anlar havacılıktan falan gibi söylemleri. Siz anlıyordunuz madem şirket 2002 yılına kadar ne değerdeydi. Birde şimdiye bakın lütfen. Az çok anlayabileceğinizi ümit ediuorum. Küçük bi çocuk bile yapar bu kıyaslamayı.
  • Bu kadar da taraflı ve siyasi eleştiri daha olamaz.Dalga geçtiğiniz bu zat bu gün TC Milli bir havayolunu Genel Müdürüdür.Ülkeyi temsil etmektedir.Sizin haddinize değidir..
  • şu çiftliğe biz giremedik gitti dayımız olmadığı için.temel baba benim dayım olurmusun?
  • T.H.Y. çalışanlarının thy de yaşanan şu son durumdan ve çalışma ortamından pek mutlu oldukları söylenemez.. Kendi çalışanı çiftlik oldu burası derse dışardan biri olarak bana bişey söylemek düşmez..
  • Sn Kotil zaten hala çitlik yönetiyor , farkindami degil? yoksa bile dalgami geciyor?,Durmak yok çiftçilige devam Sn Kotill
  • sayin insaf,biz ne ciflikte ne yonetimde,nede baska bir konumda bulunmuyoruz,,acaba kahya sizi hangi konuma ottutturdu(benim degil,sizin tabirinizle)?sn.atilla aycin i hayatimda gormedim.ve dogrudur,altan kaptanin hicbir sucu yok. sirketi mahkemeye verse ogun geri doner,ancak o cok guzel bir davranis sergiledi ve daha fazla sorun olmasini engelledi.dunyanin sayili sirketi mi?o bizim basinimiza gore,..sen birde flight saftey int a bak istersen.bu konudaki en saygin otoritelerden biri .ve derki maalesef THY dunyanin en emniyetsiz havayolu.korean bile bizden onde,.sen anlasilan ciftlikte iyi bir yer kapmissin,guzel bir yere otutturulmussun,.dunyada hak ettigi yere THY bir gun gelecek,o gune kadar oturmaya devam et!kaldirmasini da bilirler ogun.

TGRT Haber’de her hafta yayınlanan “Benim Hayatım” programı bu kez THY Genel Müdürü Temel Kotil’in biyografisini işledi.  İşadamlarından sanatçılara, politikacılardan öğretim üyelerine kadar Türkiye'nin birçok popüler isminin portresinin hazırlandığı  programda,  Kotil’den  övgüyle söz edildi.

Temel Kotil’in Genel Müdür olmasıyla birlikte THY’nin büyük bir atılım içine girdiği belirtilen programda,  kurumun önce zarardan kâra geçtiği ardından da modernleştiği anlatıldı.  Kotil döneminde, THY’nin filosunun her geçen gün güçlenmekte olduğu hatırlatılırken, şirketin teknik ve personel bakımdan dünyanın önemli hava yolu şirketleriyle boy ölçüşür duruma geldiğinin altı çizildi. “

Başarılı bir bürokrat olarak nitelenen Temel Kotil’in, birikimi ve insan merkezli düşünce tarzıyla zarardaki  devlet kuruluşunu kara geçirmeyi bildiği ön plana çıkartılırken, Kotil’in öğrencilik ve akademisyenlik dönemine ait birbirinden ilginç fotoğraflar programda yer aldı.

ÇİFTÇİ BABANIN GENEL MÜDÜR OĞLU

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

alibaba ~ 16 yıl önce
bir astronotla degil,isletme masterli bir havaci/yoneticiyle bu konuyu tartistiginizi belirtmek isterim.daha fazla size cevap yazmayacagim.ben burada konu basligiyla ilgili fikirlerimi belirtmek icin bulunuyorum.size laf yetistirmek icin degil.bize ogretilen bir konuyu silze paylasarak,iyi yolculuklar temennimi tekrar ediyorum.yoneticinin en iyi notunu o yoneticinin yonettikleri verir.yani bizler.hele hele bu konuda uzmanlik almis yonetilenler.gule gule.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf ~ 16 yıl önce
alibaba hatırlatmak istediğim bir konu daha var havacılık konusunda uzman olmadığımı kabul ediyorum ancak iş şirket yöneticiliği ise sizinle tartışmam bile. Şirketin nasıl idare edildiği konusu içinde havacı olmaya gerek yok. Siz ve sizin gibi düşünen havacılar kendinizi biraz astronot zannediyorsunuz bazen ama buradaki konu şirketin nasıl yönetildiği yani sizin astronotlar olarak pek anlayamayacağınız mali ve idari meseleler. saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dağobel ~ 16 yıl önce
ARKADAŞLAR:sendikacı ile sendika ağalarını,temsilci ile kabadayıları,4 yıllık atanmışları,20 yıllık sözümona seçilmiş sendika ağalarını lütfen : birbirine karıştırmayalım. sayğılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alibaba ~ 16 yıl önce
insaf rumuzlu arkadasimizdan ozur diliyorum.Yorumlarina bakarak ben kendisini havacilikta uzman bir zat sanmis,ve kendi sectigi kelimeleri kullanarak cevap vermistim.ancak gordukki havaci ve uzman degil bir yolcuymus,kendisinden,bilmeden kendilerini uzman sanarak muhatap aldigim icin ozur diliyor,hayirli yolculuklar diliyorum,,sizi fazla tutmayayim,,yolcu yolunda gerek,...tabiki bir onceki yoruma katilmam mumkun degil.sadece benim degil,vergi veren herkesin haddine.milli havayolumuz,hepimizin hakki var orda.ucaninda ucmayaninda.istegimiz sadece milli havayolu gibi yonetilsin,babamizin ciftligi gibi degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insaf ~ 16 yıl önce
Benim bir yere oturtulduğum yok THY personeli değilim. Ama seni ve sesnin dönemini iyi oturtmuşlar ben yolcu olarak aldığım hizmete ve kaliteye bakarım. O yüzden bırakda adamlar işini yapsın. Bırakın artık şu dinazor zihniyeti, bunlar ne anlar havacılıktan falan gibi söylemleri. Siz anlıyordunuz madem şirket 2002 yılına kadar ne değerdeydi. Birde şimdiye bakın lütfen. Az çok anlayabileceğinizi ümit ediuorum. Küçük bi çocuk bile yapar bu kıyaslamayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flydeck ~ 16 yıl önce
Bu kadar da taraflı ve siyasi eleştiri daha olamaz.Dalga geçtiğiniz bu zat bu gün TC Milli bir havayolunu Genel Müdürüdür.Ülkeyi temsil etmektedir.Sizin haddinize değidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
şu çiftliğe biz giremedik gitti dayımız olmadığı için.temel baba benim dayım olurmusun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı_ist ~ 16 yıl önce
T.H.Y. çalışanlarının thy de yaşanan şu son durumdan ve çalışma ortamından pek mutlu oldukları söylenemez.. Kendi çalışanı çiftlik oldu burası derse dışardan biri olarak bana bişey söylemek düşmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 16 yıl önce
Sn Kotil zaten hala çitlik yönetiyor , farkindami degil? yoksa bile dalgami geciyor?,Durmak yok çiftçilige devam Sn Kotill

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alibaba ~ 16 yıl önce
sayin insaf,biz ne ciflikte ne yonetimde,nede baska bir konumda bulunmuyoruz,,acaba kahya sizi hangi konuma ottutturdu(benim degil,sizin tabirinizle)?sn.atilla aycin i hayatimda gormedim.ve dogrudur,altan kaptanin hicbir sucu yok. sirketi mahkemeye verse ogun geri doner,ancak o cok guzel bir davranis sergiledi ve daha fazla sorun olmasini engelledi.dunyanin sayili sirketi mi?o bizim basinimiza gore,..sen birde flight saftey int a bak istersen.bu konudaki en saygin otoritelerden biri .ve derki maalesef THY dunyanin en emniyetsiz havayolu.korean bile bizden onde,.sen anlasilan ciftlikte iyi bir yer kapmissin,guzel bir yere otutturulmussun,.dunyada hak ettigi yere THY bir gun gelecek,o gune kadar oturmaya devam et!kaldirmasini da bilirler ogun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000