13 Kasım 2009, Cuma 07:46:44

Cep telefonuna ilginç mesaj: 'Uçağa Urfa'dan binin yoksa...'

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine cep telefonu ile gönderdiği mesajda uçuşlarınızı Şanlıurfa'da yapın yoksa uçak seferleri iptal edilir uyarısında bulundu...
  • AnadoluJET'in 59 liralık bilet fiyatı en az 9 gün önce alınınca geçerli. son gün gidersen 189'luk biletler kalmış oluyor. Ayrıca ANKARA-URFA-ANKARA uçuşları öğleden sonra yapılıyor. Bence uygun bi saat.
  • demekki 4000 metrelik Turkiyenin en uzun pistine sahip olmak yetmiyormus.
  • antep ve diyarbakira inen kalkan ucaklardaki yuzde 15 urfa yolcusu mecburen bu alanlari kullaniyor thy yillardir uygun olmayan saatlerde kerhen sefer duzenliyor anadolujet boy kadar ilan veriyor 59 tl ucun diye bilet almaya gidiyorsun fiyat 189 bu sekilde oluncada antep ve diyarbakirdan pegasus onur sun expres kullaniliyor
  • Kafaları çalışsa da Isparta Sanayi Odası da böyle bir mesaj gönderse ama nerde....

Şanlıurfa'dan Ankara'ya ve İstanbul'a 2 sefer düzenleyen Türk Hava Yolları yolcunun az olması nedeniyle hava muhalefetini gerekçe göstererek uçuşları erteliyor.

Şanlıurfa'dan İstanbul'a Gündüz ve Akşam olmak üzere 2 sefer düzenleyen Türk Hava Yolları (THY) özellikle akşam seferlerinde uçağı tamamen dolduramıyor.

Bunun üzerine Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine cep telefonu mesaj gönderdi. Mesajda "Sayın Üyemiz, THY Seferlerinin iptal Olmaması için Lütfen Seyahatlerinizde Şanlıurfa Uçuşlarını tercih ediniz." uyarısında bulundu.

THY özellikle yağışlı ve sisli havalarda zaman zaman rötar yaparken bazende uçuşları iptal ediyor.

Cep telefonuna ilginç mesaj: 'Uçağa Urfa'dan binin yoksa...'

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
AnadoluJET'in 59 liralık bilet fiyatı en az 9 gün önce alınınca geçerli. son gün gidersen 189'luk biletler kalmış oluyor. Ayrıca ANKARA-URFA-ANKARA uçuşları öğleden sonra yapılıyor. Bence uygun bi saat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demekki 4000 metrelik Turkiyenin en uzun pistine sahip olmak yetmiyormus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
antep ve diyarbakira inen kalkan ucaklardaki yuzde 15 urfa yolcusu mecburen bu alanlari kullaniyor thy yillardir uygun olmayan saatlerde kerhen sefer duzenliyor anadolujet boy kadar ilan veriyor 59 tl ucun diye bilet almaya gidiyorsun fiyat 189 bu sekilde oluncada antep ve diyarbakirdan pegasus onur sun expres kullaniliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kafaları çalışsa da Isparta Sanayi Odası da böyle bir mesaj gönderse ama nerde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000