19 Ekim 2011, Çarşamba 07:50:47

CENGİZ TOPEL 2 KASIM'DA AÇILIYOR

Tarifeli uçuşlar 2 Kasım'da, Kurban Bayramı öncesinde Trabzon seferiyle başlatılıyor! Geçtiğimiz akşam THY Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı da seferlerin yapılacağı tarihin 2 Kasım olarak kesinleştiğini belirtti.
  • Şaka gibi.. Çok meydanda yok böyle bir şey. Yeni açılan ve geleceği belli olmayan bir yer için istenen şeye bak !! Uçak Bakım Hangarı !!! Yok.. Bir de Base Havalimanı yapalım deseydiniz oldu olacak..
  • KESİN TGS OLUR...HAVAŞ ÇELEBİ FLN ORALARA GİTMEZ...
  • uçak bakım hangarı istiyoruz
  • HANDLING HİZMETİ KİM TARAFINDAN SAĞLANACAK PEKİ
  • Başarılar aslan kardeşim
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil havacılığa açılacak olan Cengiz Topel Havaalanı'ndan tarifeli uçuşların 2 Kasım'da Trabzon seferiyle başlatılacağını bildirdi.

Karaosmanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, THY Yönetim Kurulu Başkanı ile bu sabah görüştüğünü, Cengiz Topel Havaalanı'ndan ilk tarifeli uçuşun Kurban Bayramı öncesinde yapılmasının planlandığını söyledi.

''Cengiz Topel Havaalanı'ndan uçuşlar, 2 Kasım'da Trabzon'a başlayacak'' diyen Karaosmanoğlu, şöyle devam etti:

''Cengiz Topel'den her gün Ankara'dan aktarmalı Anadolu'nun her yerine gidilebilecek. Kocaeli için havaalanını önemsiyoruz. Önemsediğimiz için de bizzat belediye olarak elimizi taşın altına koyduk, önemli bir yatırım yaptık. Görevimiz olmamasına rağmen sorumluluk hissettik. Kentin gelişimi adına, sanayi, ticaret kenti, hareketli bir kent, Türkiye'nin her yeriyle bağlantısı olan bir şehir olduğu için bunu bir an önce harekete geçirdik. Belki 2, belki de 5 yıl sonra olabilirdi ama öncülüğümüzle bir an önce devreye alındı. Ayın 2'sinde inşallah bayram öncesi hepinizi bekliyoruz. Beraber gider, beraber döneriz. Normal düzenli, tarifeli seferler de sonrasında başlamış olacak.''
CENGİZ TOPEL 2 KASIM'DA AÇILIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Şaka gibi.. Çok meydanda yok böyle bir şey. Yeni açılan ve geleceği belli olmayan bir yer için istenen şeye bak !! Uçak Bakım Hangarı !!! Yok.. Bir de Base Havalimanı yapalım deseydiniz oldu olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KESİN TGS OLUR...HAVAŞ ÇELEBİ FLN ORALARA GİTMEZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçak bakım hangarı istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
HANDLING HİZMETİ KİM TARAFINDAN SAĞLANACAK PEKİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başarılar aslan kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000