06 Kasım 2012, Salı 14:04:35

CEM KAPTAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kansere karşı verdiği savaşı kaybeden Türk Hava Yolları Kaptan Pilotu Cem Camcı son yolculuğuna uğurlandı.
  • “Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez.” Lokman 18
  • Cem kardeşim mekanın cennet olsun .......
  • Cem kaptanin hatirasi o kadar canli ki ,sanki birazdan ucak basi yapip ucusa gidecekmisiz gibi,sanki kokpitte yine onun gulen yuzunu gorup hos sohbet edecekmisiz gibi..o hatiramda saglikli hali ile kaldi,heybeti ile kaldi,bu sebeple oldugune inanasim gelmiyor..olumun soguk yuzunu tabutuna baktikca hissettim..HİCBİRSEY İCİN ETRAFİMİZDAKİ İNSANLARİN KALBİNİ KİRMAYA DEGMEZ..insan olecegini bilerek yasayan tek canli imis..hic kimseyi kirmadan ve Cem kaptan gibi bunca seveni ile ugurlanmak..."İNSAN OLMAK" ...amac bu olmali..
  • Yahu arkadaşlar siz nasıl habercisiniz konuya ilişkin rahmetlinin resminden çok tanımadığımız insanların resmini yayınlıyorsunuz eskiden böylemiydi??????
  • Basimiz sagolsun mekanin cennet olsun
  • iyi istirahatler kaptanım..
  • Cem kaptanımız çok sevılen bır ınsandı. Cenazesı de çok kalabalıktı. Ne mutlu ona. Uzun yıllar hocalık yaptığı egıtımden eskı mesai arkadaşları Menderes kaptan, Betna Hanım ve Ruhan kaptanın gosterdıklerı vefayı herkes takdır ettı. Keske aynı vefayı dıger yonetıcılerımızden de gorebılseydık. Kendılerı yoktular aramızda.
  • ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN:
  • CEM KAPTANA ALLAHTAN RAHMET, AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞSAĞLI VE SABIR DİLERİM.
  • huzur ıcınde yatsın, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerıne sabır dileriz.

Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan Cem Camcı, kanser hastalığına verdiği savaşı geçtiğimiz Pazar günü kaybetmişti. Camcı, bugün Ataköy 5. Kısım Camii'nden kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Camcı'nın cenazesine Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) Başkanı Gürcan Mantı, Türk Hava Yolları Uçuş Eğtim Başkanı Menderes Çakıcı, Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) eski Başkanı Berna Tanyolaç başta olamak üzere çok sayıda seveni ve mesai arkadaşları katıldı.
 
Cenazede, THY Genel Müdürü Temel Kotil'in çelenginin bulunmasına rağmen THY Yönetimi'nden üst düzey bir yöneticinin bulunmaması da dikkatlerden kaçmadı.
 
Sivil havacılık sektöründe İstanbul Havayolları ile başlayan başarılı serüveni Türk Hava Yolları ile devam eden Kaptan Pilot Cem Camcı, “hayatı severim, kaliteli yaşamaya çalışırım, dürüstlük ve doğallık olmaz ise olmaz” şeklinde bir hayat felsefesine sahipti.
 
AirportHaber Ailesi olarak bir kez daha tüm sevenlerine ve THY camiasına başsağlığı diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CEM KAPTAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

ALLAH İMANLA ÖLÜM ~ 11 yıl önce
“Küçümseyerek surat asıp insanlardan yüz çevirme ve yeryüzünde böbürlenerek yürüme! Çünkü Allah hiçbir kibirleneni, övüngeni sevmez.” Lokman 18

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemo ~ 11 yıl önce
Cem kardeşim mekanın cennet olsun .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Cem kaptanin hatirasi o kadar canli ki ,sanki birazdan ucak basi yapip ucusa gidecekmisiz gibi,sanki kokpitte yine onun gulen yuzunu gorup hos sohbet edecekmisiz gibi..o hatiramda saglikli hali ile kaldi,heybeti ile kaldi,bu sebeple oldugune inanasim gelmiyor..olumun soguk yuzunu tabutuna baktikca hissettim..HİCBİRSEY İCİN ETRAFİMİZDAKİ İNSANLARİN KALBİNİ KİRMAYA DEGMEZ..insan olecegini bilerek yasayan tek canli imis..hic kimseyi kirmadan ve Cem kaptan gibi bunca seveni ile ugurlanmak..."İNSAN OLMAK" ...amac bu olmali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rahmetlinin foitoğrafı hk. ~ 11 yıl önce
Yahu arkadaşlar siz nasıl habercisiniz konuya ilişkin rahmetlinin resminden çok tanımadığımız insanların resmini yayınlıyorsunuz eskiden böylemiydi??????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan melek ~ 11 yıl önce
Basimiz sagolsun mekanin cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabin crew ~ 11 yıl önce
iyi istirahatler kaptanım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VEFA ~ 11 yıl önce
Cem kaptanımız çok sevılen bır ınsandı. Cenazesı de çok kalabalıktı. Ne mutlu ona. Uzun yıllar hocalık yaptığı egıtımden eskı mesai arkadaşları Menderes kaptan, Betna Hanım ve Ruhan kaptanın gosterdıklerı vefayı herkes takdır ettı. Keske aynı vefayı dıger yonetıcılerımızden de gorebılseydık. Kendılerı yoktular aramızda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALI YÜKSELDI ~ 11 yıl önce
ALLAH RAHMET EYLESIN MEKANI CENNET OLSUN:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahattin Gökşen ~ 11 yıl önce
CEM KAPTANA ALLAHTAN RAHMET, AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞSAĞLI VE SABIR DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknık ~ 11 yıl önce
huzur ıcınde yatsın, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerıne sabır dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000