13 Nisan 2016, Çarşamba 16:51:41

Çelik İş: "Prim farkı konusunda önemli yol kat edildi"

THY Teknik çalışanlarının bağlı olduğu Çelik İş Sendikası, 4 bin TL'lik prim farkı konusunda yaptığı açıklama ile Teknik AŞ çalışanlarının yüzünü güldürecek.
  • Bir THY. Gonul vermis biri olarak Yaziyorum. Celik isin. Ucak Fan kompresoruyle. Ne alakasi var
  • Sizi arıyoruz Kabul Edildi Sıcak Baktılar Diyorsunuz Ama Nedense Onaylatamıyorsunuz Yoksa Dalgamı Gecıyorsunuz YOKSA çıkmaz ayın son çarşambasımı diyorsunuz belli diil
  • Hade artık karara baglayın verin bizde kafamız rahat işimize bakalım sayın ilker bey teşekkürler size
  • Alınlarının teri kadar helal o para .. Sakın cabin ile teknik muhakemesi yapmayın , yurdumda okumuş , bilgi sahibi insan az maaş alır , vasıfsız ( kesinlikle bütünü kasdetmiyorum ) torpilli kesim çok para alır .
  • İlker bey olumlu bakması bu olayı buraya kadar getirdi yoksa sizin bu işten bile haberiniz yoktu.
  • Amacım Kimseyi kırmak veya incitmek diil ama bazı arkadaşlar gerçekten saygısız ve terbıyesız özelliklede bu gaza gelip buralara sacma yazılar yazan panoramacılar size söylüyorum sesleniyorum bizleri kendınızle bır tutmayın biz bu işin okulunu okuduk tazminatlarımızı yaktık düşük maaşa başladık neler çektik neler iki süpürge alıp yer süpürmeye benzemez bu işler konusurken biraz düşünceli konuşup yazın sizi kırmak istemiyoruz ama okadar kötü şeyler yapıyor yazıyorsunuzki
  • Arkadaslar lutfen km1 in hakaretine karsi tum kabin memurlarin hakaret icerecek sekilde cayci ayakci gibi ifadelerle cevap vermeyelim.o kisi zaten gerekli cevabi almistir.hepimizin isi onemli ancak biz teknisyenler hakettigimiz ucreti ve degeri maalesef alamiuoruz.kabin memuru neden bizden cok maas aliyor sorusunu artik neden teknisyen kabin memurundan az aliyor diye sorarsak ozaman daha anlamli bir hak mucadelesi vermis oluruz.
  • ESB de V.G. bile C/S oldu ya ben artık kendimi C/S olarak göremiyorum. 4bin tl benim sayemde verilecek diye hangarda caka satıyormuş.
  • ya sen çaycı parçasısın bu kadar para senin neyine? hiç sorguluyo musun yatmadan önce, Allahım ben ne yaptım da bana bu kadar para veriyolar diye? akşama kadar iki çay tut, business yolcusuna iki yağ çek, kaptanların ayakçılığını yapınca iyi bir meslek sahibi olduğunu mu sandın sen? ha dışardan forslu görünebilir başkalarına ama neyin ne olduğunu havacılık sektöründekiler bilir. kolay gelsin çaycı.
  • Bakalım hayaller gerçek olcakmı 4000 tlyi görceksiniz yoksa hergün kandırılcazmı başından bu yana kandırıldıgımız gibi

THY Teknik çalışanlarının bağlı olduğu Çelik İş Sendikası, teknisyenlerin beklediği prim konusu ile alakası bir açıklama yayınladı.

Çelik İş'ten yapılan açıklamada THY AO ile THY Teknik AŞ arasındaki prim farkına yönelik görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, 4 bin TL'lik ek prim konusunun olumlu sonuçlanması noktasında önemli bir yol kat edildiği ifade edildi.

Çelik İş Sendikası'nın açıklaması şöyle;

Değerli üyelerimiz;

Göreve başladığımız günden bu yana sizlerden almış olduğumuz geri bildirimler doğrultusunda bu sorunların giderilmesi hususunda Çelik-İş Sendikası Havacılık Şube Yönetimi olarak yoğun bir çaba ve gayretin içindeyiz. Siz değerli üyelerimizin sıkıntılarını giderip daha huzurlu bir şekilde çalışma ortamı sağlamak adına her türlü konuyu sizlerden aldığımız destek ve güven ile çözüme kavuşturmak için tüm şartları sonuna kadar zorluyoruz.

THY Teknik yönetimle şimdiye kadar yapmış olduğumuz görüşmeler nezdinde işveren vekilleri ile sorunların müzakere yolu ile çözülmesi konusunda uzlaşıya varılmış olup bunların siz üyelerimiz lehine çözülünceye kadar sizlerden aldığımız destek sayesinde bu müzakereleri sürdürme gayreti içinde olacağız.

THY Teknik ile THY AO sözleşmesinde ortaya çıkmış olan prim farkını tarafımıza da ödenmesi hususunda görüşmelerimiz işveren vekilleri ile devam etmekte olup olumlu sonuçlanması noktasında önemli bir yol kat edilmiştir. Sendikamız ve işveren vekili ile varılacak mutabakat sonucunda taraflar arasında bir protokol imzalanacak. Bu hususta siz değerliği üyelerimize müjdeli haberi vermek için gerek Havacılık Şube Yönetimi gerekse Çelik-İş Sendikası Genel Merkezi ve HAKİŞ Konfederasyonu olarak kararlılıkla bu yolda bir bütün olarak yürüyoruz.

CED biletin sistemlerinize tanımlanmasının son aşamasına gelinmiş olup en kısa sürede tanımlanacaktır.

Genelge için ise müzakerelerimiz devam etmekte olup bu hususta da kat edilen mesafe sizlerle paylaşılacaktır. Müzakerelerimiz olumlu yönde ilerlemektedir.

Bizler Çelik İş Sendikası Havacılık şubesi olarak daima üyelerinin yanında olan ve onlarla birlikte hareket etmeyi, üyelerinin sıkıntılarını çözmeyi temel ilke olarak kabul eden bir anlayış ile hizmet etmeyi bundan sonrada  ‘’EMEK EN YÜCE DEĞERDİR’’ ilkesi doğrultusunda siz üyelerimizin haklarını sonuna kadar savunacağız.

BİRLİKTE, BİRLİKLE KAZANAÇAGIZ

ÇELİK-İŞ SENDİKASI
HAVACILIK ŞUBE YÖNETİM KURULU

 

Çelik İş: "Prim farkı konusunda önemli yol kat edildi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Ant daglari Eteginde maco puci hanedaninin sarayinde yaziyorum ~ 8 yıl önce
Bir THY. Gonul vermis biri olarak Yaziyorum. Celik isin. Ucak Fan kompresoruyle. Ne alakasi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 8 yıl önce
Sizi arıyoruz Kabul Edildi Sıcak Baktılar Diyorsunuz Ama Nedense Onaylatamıyorsunuz Yoksa Dalgamı Gecıyorsunuz YOKSA çıkmaz ayın son çarşambasımı diyorsunuz belli diil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Hade artık karara baglayın verin bizde kafamız rahat işimize bakalım sayın ilker bey teşekkürler size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 8 yıl önce
Alınlarının teri kadar helal o para .. Sakın cabin ile teknik muhakemesi yapmayın , yurdumda okumuş , bilgi sahibi insan az maaş alır , vasıfsız ( kesinlikle bütünü kasdetmiyorum ) torpilli kesim çok para alır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fasa fiso ~ 8 yıl önce
İlker bey olumlu bakması bu olayı buraya kadar getirdi yoksa sizin bu işten bile haberiniz yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaşlar ~ 8 yıl önce
Amacım Kimseyi kırmak veya incitmek diil ama bazı arkadaşlar gerçekten saygısız ve terbıyesız özelliklede bu gaza gelip buralara sacma yazılar yazan panoramacılar size söylüyorum sesleniyorum bizleri kendınızle bır tutmayın biz bu işin okulunu okuduk tazminatlarımızı yaktık düşük maaşa başladık neler çektik neler iki süpürge alıp yer süpürmeye benzemez bu işler konusurken biraz düşünceli konuşup yazın sizi kırmak istemiyoruz ama okadar kötü şeyler yapıyor yazıyorsunuzki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
Arkadaslar lutfen km1 in hakaretine karsi tum kabin memurlarin hakaret icerecek sekilde cayci ayakci gibi ifadelerle cevap vermeyelim.o kisi zaten gerekli cevabi almistir.hepimizin isi onemli ancak biz teknisyenler hakettigimiz ucreti ve degeri maalesef alamiuoruz.kabin memuru neden bizden cok maas aliyor sorusunu artik neden teknisyen kabin memurundan az aliyor diye sorarsak ozaman daha anlamli bir hak mucadelesi vermis oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V.G. ~ 8 yıl önce
ESB de V.G. bile C/S oldu ya ben artık kendimi C/S olarak göremiyorum. 4bin tl benim sayemde verilecek diye hangarda caka satıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V.G ~ 8 yıl önce
Bu V.G kimdir daha açık söylermisiniz
C/S ~ 8 yıl önce
3500 brut olsun.benim olsun. temiz olsun. cs mi/s hikaye
C/S ~ 8 yıl önce
V.G. = Vehbi GOÇ
km1'e ~ 8 yıl önce
ya sen çaycı parçasısın bu kadar para senin neyine? hiç sorguluyo musun yatmadan önce, Allahım ben ne yaptım da bana bu kadar para veriyolar diye? akşama kadar iki çay tut, business yolcusuna iki yağ çek, kaptanların ayakçılığını yapınca iyi bir meslek sahibi olduğunu mu sandın sen? ha dışardan forslu görünebilir başkalarına ama neyin ne olduğunu havacılık sektöründekiler bilir. kolay gelsin çaycı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 8 yıl önce
Bakalım hayaller gerçek olcakmı 4000 tlyi görceksiniz yoksa hergün kandırılcazmı başından bu yana kandırıldıgımız gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000