10 Mart 2014, Pazartesi 08:10:24

ÇELEBİ'YE MÜKEMMELLİK GURURU

Türk sivil havacılığının köklü ve global markası Çelebi’ye uluslararası arenada ödül yağmaya devam ediyor.
  • olmaz gerçekten olmaz aprona bir çıkın da görün üç kruşu bir köfte misalı yazık
  • çelebi ve mükemmelliyetçilik zıt terimler...ayırmak gerek
  • airport haber, çelebi ile ilgili böylesi vıcık vıcık haber yapmadan önce bi gelin bakın çelebi de çalışanlar hangi şartlarda nasıl çalıştırılıyor ,personel sirkülasyonu neden çok fazla,neden hergün dışarda işsiz çok denilerek çalışanlar tehdit ediliyor ??? bu mu mükemmel şirket??? böyle bi şirketin her tarafı mükemmel olsa ne olur olmasa ne???
  • celebiyi kutlarız. ancak sirketin ilgili bölümü uluslararası kelimesinin anlamına bir bakmalı. Bu değerlendirmeye örneğin almanyadan, isviçreden hangi şirketler dahildi. kimlerin arasında ödüle layık görüldü. derdim alınan ödülü yıpratmak küçük düşürmek değil ama reklam amacı ile de olduğundan değişik bir şekilde lanse ederek gereğinden fazla da büyütmemek gerekir. yine de güzel tabii ki.sevindik.

Türk sivil havacılığının köklü ve global markası Çelebi’ye uluslararası arenada ödül yağmaya devam ediyor. 2014’ün ilk günlerinde ikisi yurtdışından 3 ödülle başlayan Çelebi, yılın ilk çeyreği bitmeden 2 uluslararası ödül daha aldı. Çelebi Delhi Kargo, Hindistan Ticaret Odası’nın düzenlediği “Mükemmellik” değerlendirmesinde, “En iyi Havalimanı Operatörü” ve “Yılın Çevreci Lojistik Hizmet Sağlayıcısı” ödüllerini kazandı.

İki kıtada, 5 ülkede toplam 35 havalimanında yer hizmeti veren Türkiye’nin sivil havacıktaki gururu Çelebi, sektördeki başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. 2014’e 2’si uluslararası toplam 3 ödülle başlayan Çelebi’nin başarılı performansı 2 uluslararası ödül daha kazandırdı. Hindistan Ticaret Odası tarafından düzenlenen, “Hindistan Tedarik Zinciri Lojistik Zirve ve Mükemmellik Ödülleri” değerlendirmesinde Çelebi Delhi Kargo iki dalda zirveye oturdu. “En iyi Havalimanı Operatörü” dalında birincilik ödülünü Bangalore’dan Al Sats firmasıyla paylaşan Çelebi, “Yılın Çevreci Lojistik Hizmet Sağlayıcısı” olarak da bütün rakiplerini geride bıraktı.

“Bu başarı tüm Çelebi Ailesi’nin”

Çelebi Delhi Kargo CEO’su Rajesh Goel, iki ödülü de 18 Şubat 2014 günü Yeni Delhi’de düzenlenen törende aldı. Goel, “Dünyanın dikkatle izlediği büyük ekonomilerinin birinin merkezinde yaptığımız başarılı operasyonların karşılığını görmek bizi çok gururlandırıyor. Bu başarı başta Delhi’de özveriyle çalışan ekibim olmak üzere tüm Çelebi Ailesi’nindir” diye konuştu.

1 hafta içinde 3 ödül daha almıştı

Çelebi, henüz yılın başında bir hafta içinde üç ödül birden alarak küresel arenada dikkatleri üzerine toplamıştı. Çelebi, 5 Şubat’ta, Çelebi Delhi Cargo Management India Pvt. Ltd. ile Air Cargo India 2014’te, Hindistan’da “Yılın En iyi Kargo Yer Hizmetleri Şirketi” ödülünü, ertesi gün ise Çelebi Ground Handling Hungary ile Budapeşte Havaalanı tarafından düzenlenen 7. Havacılık Ödülleri’nde “En İyi Yer Hizmetleri Şirketi” seçilmişti. Üçüncü ödül ise Türk Hava Yolları’ndan gelmişti. THY Genel Müdürlüğü’nde 12 Şubat’ta düzenlenen törende, Türk Hava Yolları, Anadolu’daki başarılı yer hizmetleri çalışmalarından dolayı Çelebi Hava Servisi’ni ödüllendirmişti.

Ödüllerle tescilli geleneksel Çelebi başarısı

Türk sivil havacılığının öncü şirketi Çelebi, Türkiye’de 30 havalimanının yanı sıra, yurtdışında Macaristan–Budapeşte, Avusturya–Viyana, Almanya–Frankfurt, Hindistan’da ise Delhi ve Mumbai’deki toplam 35 havalimanında yer hizmetleri ile kargo&antrepo hizmetleri veriyor. 56 yıllık köklü geçmişi ile Çelebi, sunduğu yüksek standartlardaki hizmet kalitesini, bugüne kadar aldığı birçok ulusal ve uluslararası ödülle taçlandırdı.

ÇELEBİ'YE MÜKEMMELLİK GURURU

Yorumlar

emekli ~ 10 yıl önce
olmaz gerçekten olmaz aprona bir çıkın da görün üç kruşu bir köfte misalı yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 10 yıl önce
çelebi ve mükemmelliyetçilik zıt terimler...ayırmak gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava civa !!! ~ 10 yıl önce
airport haber, çelebi ile ilgili böylesi vıcık vıcık haber yapmadan önce bi gelin bakın çelebi de çalışanlar hangi şartlarda nasıl çalıştırılıyor ,personel sirkülasyonu neden çok fazla,neden hergün dışarda işsiz çok denilerek çalışanlar tehdit ediliyor ??? bu mu mükemmel şirket??? böyle bi şirketin her tarafı mükemmel olsa ne olur olmasa ne???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 10 yıl önce
celebiyi kutlarız. ancak sirketin ilgili bölümü uluslararası kelimesinin anlamına bir bakmalı. Bu değerlendirmeye örneğin almanyadan, isviçreden hangi şirketler dahildi. kimlerin arasında ödüle layık görüldü. derdim alınan ödülü yıpratmak küçük düşürmek değil ama reklam amacı ile de olduğundan değişik bir şekilde lanse ederek gereğinden fazla da büyütmemek gerekir. yine de güzel tabii ki.sevindik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000