03 Eylül 2014, Çarşamba 11:59:43

CAS TÜRK ŞİRKETLERİNE HİZMET VERMEYE HAZIR

Ercan Havalimanı’nda yer hizmeti verilen havayolu şirketlerinin ayrılmasıyla işlevsiz hale gelen ve kapatılan Cyprus Airport Services (CAS) şirketinin, yeniden havaalanında her an hizmet verecek şekilde organize edildiği kaydedildi.
  • Evet allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın,bırakmasında 320 ucagını 1 saatte temizlediler.çok yavaşlar süpürgeleri bile çalışmıyor,biraz hızlanın dedigimizde 3 aydır grevde olduklarını söyleyip yine yavaş yavaş iş yapmaya devam ettiler.kimse kusura bakmasın ama böyle iş yaparlarsa hiçbir firma çalişmaz zaten.operation zaten bi dünyadan haberi yok.prosedür bilmez çok kötü çok..
  • Oyle boyle yaziyrsnz hic dusundunuzmu bu insanlar ne yapacak ailesine nasil para goturecek disardan davulun sesi hos gelir cok yazik yaa ercanda gelip calisn o zamn yarsiniz bunlari o yapamaz bu yapamaz eee buyurn gelin siz yapn cok biliyrsaniz
  • Futbolcudan, hakemden sarhoştan check in memuru yaparsanız adamları kaçırırsınız. Bu bahsettiklerimin hepsi de torpilli. Hakem bey haftanın 3 günü maç yönetiyor diye işe gelmez. Obürü antremanım var diye işe gelmez. Birileri sürekli rapor alır. Bunlardan personel mi olur. Hepsi de devletten torpilli. Dokunamazsın. Eski müdür dokunmaya kalktı adamı pişman ettiler. Ne halleri varsa görsünler. Acımayın CAS a...
  • Zorla güzellik olmaz. Thy sizi istemiyor. Ama zorla alıyorsunuz. Bari thy na bakan personelinizi değiştirin de yenilerini koyun. Yine kaçırmayın elinizden. Ama siz yine bir grev yapar müşterileri kaçırırsınız. Havaşı çok arayacaksınız ama geç oldu
  • Bu nasıl bir iştir. Havayollarını zorla getirmek. Adamlar sizi istemiyorlar daha ne uğraşıyorsunuz. Gidin sendikacılık yapın siz. Bu işler size göre değil.
  • Hayırlı olsun az önce BRTK da sn. Serdar Denktaş'ın açıklamasına göre THY ile anlaşıldı. Teşekkürler sn. Denktaş THY yuvaya döndü kaliteli ve tam teşekküllü hizmet vermek için tüm araç ve gereçleri ile hazırız.
  • Sn cantaş kollarını açmış bekliyormuş. Neyi bekliyorsun? Türkiye pazarında bir tanıdığın var mı? Handlingten ne anlarsın. Geldiğin gün şirket kapanmadı mı? Parayı verip uzman birini getireceksin ve sana müşteri bulacak. Öyle kthy de beş para etmeyen adamları müdür yaparsan cas ismi haritadan silinir. Bu iş opersayon değil pazarlama işidir sn cantaş. Bilmem anlatabildim mi?
  • Türk şirketleride sizi bekliyordu. Size iş verelim kontuarlarda içki için ofisleri yatakhane yapın. Grev peşinde koşun. Buran atakanın artistleri olun. Bu yasa iptal olur sizlerde sendikada iş bulursunuz artık
  • Sendika sendika sendika. Olduğu sürece kimse sizinle çalışmaz. Unutun artık
  • Daha çok beklersiniz

Gündem Kıbrıs'tan Ali Cansu'nun haberine göre; CAS yetkilileri hizmet uçak şirketlerinden gelecek talepleri karşılamaya hazır olduklarını bildirdi.

CAS’ın, Ercan Havaalanı’na uçan havayolu şirketlerinden Pegasus, Türk Hava Yolları, Onur Air, Atlasjet, Borajet, Corendon, Freebird’e hizmet verebilmesi için bu şirketlerin yetkililerinin onayı gerekiyor.

Bakanlar Kurulu’nun aldığı Ercan’da hiçbir yer hizmeti şirketi yüzde 60’ın üzerinde hizmet alımı yapamayacak yöndeki kararından sonra CAS’ın yeniden devreye girmesi sağlanmıştı.

Geçtiğimiz gün Türkiye’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağına yer hizmeti veren CAS, Ercan Havaalanı’nda oluşturduğu ekip ile her an hizmete hazır şekilde bekliyor.

Cyprus Airport Services (CAS) Şirketi Direktörü Güvenç Cantaş Kıbrıs’a yaptığı açıklamada, “CAS olarak kollarımızı açtık uçak şirketlerinin gelmesini bekliyoruz” dedi.

Başvurular devam ediyor

Cantaş, CAS’a başvuruların devam ettiğini söyleyerek 169 çalışanının yavaş yavaş başvurularını aldıklarını ifade etti. Genel Müdürlüğe başvuran CAS çalışanlarından “Eski görevime devam etmek istiyorum” belgesi doldurmaları gerektiğini ifade eden Cantaş, bu konuda çalışanların yazılı taleplerini beklediklerini ve başvuruların sürdüğünü söyledi.

CAS’ın Ercan’da “on call” ekipleriyle lisansları onaylanmış her an hizmete hazır olduğunu ifade eden Cantaş, “Bunun kanıtı önceki gün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın uçağma verdiğimiz hizmet ile kanıtlamış olduk. Verdiğimiz çok iyi hizmeti takdir edip teşekkür için bizi gerek yurt içinden gerekse Türkiye’den de tebrik aldık” dedi.

Cantaş, Ercan’da CAS’a ait dört odanın bulunduğunu üçünün teslim almdığmı bir tanesinin de geçici olarak 15 gün önce sıkışıklık yaşanmaması için iyi niyetten dolayı İstanbul Handling’e verildiğini ancak, bu odanın da dün geri alındığını söyledi.

Ercan'da ekibimiz hazır "On call" bekliyor

Uçak şirketlerine hizmet vermek için “On call” Ercan’da ekip bekletildiğine dikkat çeken Cantaş, “Şu anda uçak şirketleri ile temasımız vardır. Ercan’da bir ekip oluşturduk. Herhangi bir uçağa her an hizmet vermek verebilecek konumdayız ve ekibimiz de hazırdır” dedi.

Cantaş, Ercan’da uçaklara tam teşekküllü hizmet vermek için tüm araç ve gereçleri ile birlikte hazır beklediklerini belirtti.

CAS TÜRK ŞİRKETLERİNE HİZMET VERMEYE HAZIR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

aman kalsın! ~ 10 yıl önce
Evet allah kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın,bırakmasında 320 ucagını 1 saatte temizlediler.çok yavaşlar süpürgeleri bile çalışmıyor,biraz hızlanın dedigimizde 3 aydır grevde olduklarını söyleyip yine yavaş yavaş iş yapmaya devam ettiler.kimse kusura bakmasın ama böyle iş yaparlarsa hiçbir firma çalişmaz zaten.operation zaten bi dünyadan haberi yok.prosedür bilmez çok kötü çok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cas ~ 10 yıl önce
Oyle boyle yaziyrsnz hic dusundunuzmu bu insanlar ne yapacak ailesine nasil para goturecek disardan davulun sesi hos gelir cok yazik yaa ercanda gelip calisn o zamn yarsiniz bunlari o yapamaz bu yapamaz eee buyurn gelin siz yapn cok biliyrsaniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 10 yıl önce
Futbolcudan, hakemden sarhoştan check in memuru yaparsanız adamları kaçırırsınız. Bu bahsettiklerimin hepsi de torpilli. Hakem bey haftanın 3 günü maç yönetiyor diye işe gelmez. Obürü antremanım var diye işe gelmez. Birileri sürekli rapor alır. Bunlardan personel mi olur. Hepsi de devletten torpilli. Dokunamazsın. Eski müdür dokunmaya kalktı adamı pişman ettiler. Ne halleri varsa görsünler. Acımayın CAS a...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorla ~ 10 yıl önce
Zorla güzellik olmaz. Thy sizi istemiyor. Ama zorla alıyorsunuz. Bari thy na bakan personelinizi değiştirin de yenilerini koyun. Yine kaçırmayın elinizden. Ama siz yine bir grev yapar müşterileri kaçırırsınız. Havaşı çok arayacaksınız ama geç oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu nasıl bir iştir. Havayollarını zorla getirmek. Adamlar sizi istemiyorlar daha ne uğraşıyorsunuz. Gidin sendikacılık yapın siz. Bu işler size göre değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun az önce BRTK da sn. Serdar Denktaş'ın açıklamasına göre THY ile anlaşıldı. Teşekkürler sn. Denktaş THY yuvaya döndü kaliteli ve tam teşekküllü hizmet vermek için tüm araç ve gereçleri ile hazırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne hız. ~ 10 yıl önce
Havayolları handling anlaşmalarını keyfe keder fesih edemeyecekleri için ancak yasa ile bozarak CAS'la anlaşmaya mecbur edecekler. Görelim bakalım Pegasus, Atlas CAS'a geçecekmi? Hasbel kader tüm firmalar CAS ile çalışmak isterse yine yasamı değişecek?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sn cantaş kollarını açmış bekliyormuş. Neyi bekliyorsun? Türkiye pazarında bir tanıdığın var mı? Handlingten ne anlarsın. Geldiğin gün şirket kapanmadı mı? Parayı verip uzman birini getireceksin ve sana müşteri bulacak. Öyle kthy de beş para etmeyen adamları müdür yaparsan cas ismi haritadan silinir. Bu iş opersayon değil pazarlama işidir sn cantaş. Bilmem anlatabildim mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübeli ~ 10 yıl önce
Tebrik ederim. Taşı gediğine koymuşsunuz. Siyaseten THY, Anadolujet ve belki de Sunexpress'i alırlar. Önemli olan diğer şirketleri alsınlar görelim.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Türk şirketleride sizi bekliyordu. Size iş verelim kontuarlarda içki için ofisleri yatakhane yapın. Grev peşinde koşun. Buran atakanın artistleri olun. Bu yasa iptal olur sizlerde sendikada iş bulursunuz artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üç kelime ~ 10 yıl önce
Sendika sendika sendika. Olduğu sürece kimse sizinle çalışmaz. Unutun artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha çok beklersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000