28 Şubat 2009, Cumartesi 15:59:57

CANDAN KARLITEKİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU (VİDEO)

THY kazasında hayatını kaybeden pilotlar bugün, cenaze töreni öncesinde THY binası önüne getirildi. Törene Candan Karlıtekin’in gözyaşları damga vurdu…
  • Video'yu dikkatle izleyin. Candan Karlıtekin'in gözünden bir damla yaş gelmiyor.
  • Lütfen burada siyaset yapanlara/yazanlara cevap vermeyin. Yüceltmeyin kişiliksiz kişiliklerini. Hala anlamamış, idrak edememiş, kalbi mühürlenmiş bu zihniyete cevap verip de adam yerine koymayınız.. Bırakınız yazsınlar, bırakınız çırpınsınlar içinde bulundukları çamurda.. Bırakınız..
  • arkadaslar yorum yazanlar lutfen herseyı sevıyelı yazın candan bey oanda duygulanmıstır kım olsa duygulanır ve nıhayetınde duygulu bır ınsan olduguna ınanıyoum thy bıyerlere getırmek ıcın gercekten cok ugraslar verdıgıne ınanıyorum butun sehıtlerımıze allahtan rahmet yakınlarına ve thy camıasına sabırlar versın acımız buyuk
  • Yorumların bir çoğu havacılıkla uzaktan yakından alakası olmayan kişilerce tamamen siyasi tercihlerin etkisiyle yazılmış. Başkanın siyasi kimliğinden önce insani kimliğine bakmayı deneyin. Bir insan yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, gayet samimi ve içten. İnsanların birbirlerine saygı duymaları, birbirleriyle bir şeyleri paylaşmaları için illa aynı siyasi oluşumda taraf olmaları gerekmemeli. Aynı partiden değilseniz gözyaşlarınız bile sahte. Bu nasıl bir zihniyettir, bir nasıl bir yaklaşımdır. Bilgi çağında böylesi bir cehalete heralde sadece bizim toplumumuzda rastlanabilir. Çok yazık.
  • İnanın tuhaf bir toplum olduk çıktık,hiçkimse başına gelmeden anlamaz,başına gelmeside gerekmez ucundan böyle bir acıyı yaşamak da yeterlidir. Önemli ve acılı bir olaya tanık olduk ve uzun bir sürede de acısı geçmeyecek.Benim anlamadığım neden insanlar sıkıntılarını sanal ortamlarda paylaşmaktan yana,sanırım korkak insanlar kendilerini ancak böyle ortamlarda ifade edebiliyorlar.Yorumlarda olayın dışında o kadar çok gereksiz konular konuşuluyor ki şaşırmamak elde değil,Bırakın olayda rahmetli olanlara biraz saygılı olalım,ne olarak göçtüklerine değil ne yaparak gittiklerine bakalım.Bu durumlardan vazife çıkartmayalım ders alalım,birbirimize tutunalım buna ihtiyacımız var.Hepimizin başı sağolsun.Hakan GÖKTÜRK.
  • biz ne anlatıyoruz sen ne konuşup duruyorsun yeter sus artık yaa!!! bizim içimizde ki acımız bize yeteri kadar yetiyor zaten. onun etiler levent derken ne anlatmaya çalıştığını biliyoruz senin gibi kör zihniyetlere de anlatmak için inan ne vaktimiz ne sabrımız kaldı!!! havacılıkla uzaktan yakından ilgin alakan yok, tutmuş bize yurt dışında yaşıyorum diyosun sonra da kalkıp ordan ahkam kesiyosun. bence sen kalk ordan yurduna dön. burda senin için birsürü yeni camiler yapıldı. oralarda ver sen fetvanı
  • Ister biryerlerini yirt ister baska birsey yap. Ama avucunu yala. Ne zaman olacak bu is. Yani ne zaman basa gececeksiniz. Bu millet ne cektiyse sizin gibi zihniyettelerden cekti. Onun icin hiiic ümitlenme. Bu millet sizin üzerinize coktan sifonu cekti bile. Zihin özürlüler sizi. Türkiye yalniz Etilerden ibaret degil. Göktürkler.
  • Arkasasim sana helal olsun..Allahin izniyle secimlerde bu gerzeklere egitimimizle dersimizi verecegiz.Bu ulkeyi,bu kurumlari(thy vs.) Kasimpasali,karagumruklu yonetemez.Bakirkoylu,Etiler,Leventli yonetecektir.O yuzden bu ucak kazalari bunlar varken basimizda hic bitmeyecektir..
  • yuce rabbimden dilerim ki sağ salim işinizi yapıp emekli olursunuz ... allah korusun böyle bir durum sizin başınıza gelse, herhalde haberi alır almaz yanınıza koşan, millete yalan yanlış beyanlar vermeyen ve arkanızdan adet diye bahsetmeyen bir yöneticiyi görmek ailenize bir nebze olsun teselli olurdu. siz gerçek bir yöneticiyle hiç çalışmamışsınız belli ama bu kadar gözümüze gözümüze sokulanları da mı görmezsiniz sayın pilotum?
  • Candan Bey; duygusal, zeki ve ileriyi gören bir yöneticidir. Bir pilot olarak onun gerçekten kendi olarak bu konuşmayı yaptığına canı gönülden inanıyorum. Bugünde ona saldıranları kınıyorum. Saygılar

Amsterdam’da düşen THY uçağında hayatını kaybeden pilotlar, Hasan Tahsin Arısan, Olgay Özgür ve kabin memuru Ulvi Murat Eskin’in cenazeleri THY binası önüne getirildi ve dualar edildi.

Törende konuşma yapan Candan Karlıtekin konuşmasını gözyaşlarına boğularak yaptı. Karlıtekin; “O kadar acı ve zor ki bu konuşmayı yapmak. Onlar büyük bir iş başarmışlardır. Yolcuların hayatı için kendilerini ateşe attılar. Daha fazla konuşamayacağım” diyerek konuşmasını noktaladı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin’in üzgün ve ağlamaklı hali karelere işte böyle yansıdı…


Karlıtekin

Karlıtekin

Karlıtekin

Karlıtekin

İşte o görüntüler:

CANDAN KARLITEKİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (106)

Misafir ~ 15 yıl önce
Video'yu dikkatle izleyin. Candan Karlıtekin'in gözünden bir damla yaş gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lütfen burada siyaset yapanlara/yazanlara cevap vermeyin. Yüceltmeyin kişiliksiz kişiliklerini. Hala anlamamış, idrak edememiş, kalbi mühürlenmiş bu zihniyete cevap verip de adam yerine koymayınız.. Bırakınız yazsınlar, bırakınız çırpınsınlar içinde bulundukları çamurda.. Bırakınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaslar yorum yazanlar lutfen herseyı sevıyelı yazın candan bey oanda duygulanmıstır kım olsa duygulanır ve nıhayetınde duygulu bır ınsan olduguna ınanıyoum thy bıyerlere getırmek ıcın gercekten cok ugraslar verdıgıne ınanıyorum butun sehıtlerımıze allahtan rahmet yakınlarına ve thy camıasına sabırlar versın acımız buyuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumların bir çoğu havacılıkla uzaktan yakından alakası olmayan kişilerce tamamen siyasi tercihlerin etkisiyle yazılmış. Başkanın siyasi kimliğinden önce insani kimliğine bakmayı deneyin. Bir insan yaşadığı üzüntüyü dile getirmiş, gayet samimi ve içten. İnsanların birbirlerine saygı duymaları, birbirleriyle bir şeyleri paylaşmaları için illa aynı siyasi oluşumda taraf olmaları gerekmemeli. Aynı partiden değilseniz gözyaşlarınız bile sahte. Bu nasıl bir zihniyettir, bir nasıl bir yaklaşımdır. Bilgi çağında böylesi bir cehalete heralde sadece bizim toplumumuzda rastlanabilir. Çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İnanın tuhaf bir toplum olduk çıktık,hiçkimse başına gelmeden anlamaz,başına gelmeside gerekmez ucundan böyle bir acıyı yaşamak da yeterlidir. Önemli ve acılı bir olaya tanık olduk ve uzun bir sürede de acısı geçmeyecek.Benim anlamadığım neden insanlar sıkıntılarını sanal ortamlarda paylaşmaktan yana,sanırım korkak insanlar kendilerini ancak böyle ortamlarda ifade edebiliyorlar.Yorumlarda olayın dışında o kadar çok gereksiz konular konuşuluyor ki şaşırmamak elde değil,Bırakın olayda rahmetli olanlara biraz saygılı olalım,ne olarak göçtüklerine değil ne yaparak gittiklerine bakalım.Bu durumlardan vazife çıkartmayalım ders alalım,birbirimize tutunalım buna ihtiyacımız var.Hepimizin başı sağolsun.Hakan GÖKTÜRK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biz ne anlatıyoruz sen ne konuşup duruyorsun yeter sus artık yaa!!! bizim içimizde ki acımız bize yeteri kadar yetiyor zaten. onun etiler levent derken ne anlatmaya çalıştığını biliyoruz senin gibi kör zihniyetlere de anlatmak için inan ne vaktimiz ne sabrımız kaldı!!! havacılıkla uzaktan yakından ilgin alakan yok, tutmuş bize yurt dışında yaşıyorum diyosun sonra da kalkıp ordan ahkam kesiyosun. bence sen kalk ordan yurduna dön. burda senin için birsürü yeni camiler yapıldı. oralarda ver sen fetvanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ister biryerlerini yirt ister baska birsey yap. Ama avucunu yala. Ne zaman olacak bu is. Yani ne zaman basa gececeksiniz. Bu millet ne cektiyse sizin gibi zihniyettelerden cekti. Onun icin hiiic ümitlenme. Bu millet sizin üzerinize coktan sifonu cekti bile. Zihin özürlüler sizi. Türkiye yalniz Etilerden ibaret degil. Göktürkler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkasasim sana helal olsun..Allahin izniyle secimlerde bu gerzeklere egitimimizle dersimizi verecegiz.Bu ulkeyi,bu kurumlari(thy vs.) Kasimpasali,karagumruklu yonetemez.Bakirkoylu,Etiler,Leventli yonetecektir.O yuzden bu ucak kazalari bunlar varken basimizda hic bitmeyecektir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yuce rabbimden dilerim ki sağ salim işinizi yapıp emekli olursunuz ... allah korusun böyle bir durum sizin başınıza gelse, herhalde haberi alır almaz yanınıza koşan, millete yalan yanlış beyanlar vermeyen ve arkanızdan adet diye bahsetmeyen bir yöneticiyi görmek ailenize bir nebze olsun teselli olurdu. siz gerçek bir yöneticiyle hiç çalışmamışsınız belli ama bu kadar gözümüze gözümüze sokulanları da mı görmezsiniz sayın pilotum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Candan Bey; duygusal, zeki ve ileriyi gören bir yöneticidir. Bir pilot olarak onun gerçekten kendi olarak bu konuşmayı yaptığına canı gönülden inanıyorum. Bugünde ona saldıranları kınıyorum. Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000