28 Haziran 2008, Cumartesi 16:25:13

Çanakkale'ye THY müjdesi

Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, turizm kenti Çanakkale'ye hava yolu ile ulaşımın etkin hale gelmesi için çalışmaların bütün hızıyla sürdürüldüğünü belirterek, "Türk Hava Yolları'nın Ankara bağlantılı seferleri konusundaki çalışmalarımızda önemli yol katettik" dedi.
  • 1- pilot4 çanakkale hava alanı pisti 1800 değil 2800dür. 737 burda pistten çıkmaz şu an 757 geliyo çok rahat bir şekilde bu piste inebiliyor. 2- Apron (park alanı) 18 Marta kadar genişletilecek mevcut apron duracak yeni terminal önüne 2. bir apron inşaa edilecek 3- Anladığım kadarıyla çanakkaleli değilsin çanakkaleye uçağın gelmemesini bu kadar çok istediğine göre
  • 1-Çanakkale pisti uzunluğu 1800m gibi bişey oraya 737 yada 319 inemez, inmeyi denerse pistten çıkar 2-Park alanına 4 tane pervaneli C-172 eğitim uçağı yada 1 adet atlas uçağı ancak sığıyor bu yüzden Çanakkaleliler THY rüyasından hemen vazgeçsinler bandırmadan feribota binsinler bölece atlas da şu aralar çok daha karlı uçuşlara versin bütün CRJ uçaklarını
  • atlasın çanakkaledeki tek eksiği rekabet, niye istedikleri gibi tarifelerde oynamalarına değinmiyorsunuz? ona bakarsanız sizi ido (istanbul deniz otobüsleri) da dünyaya bağlar, ama TK çanakkaleye gelirse, en azından kaliteli bir hizmet veriyor olacaktır. atlas çanakkale ofislerinde, jetmil kartımla ilgili sorunu 1 aydır çözemediler ya da çözmek istemiyorlar.Genel merkezlerine mail attım 3üncü haftanın sonunda, bakalım , onlar da ilgilenmezse artık lahey e yazacağız :) Atlasjet çanakkale temsilcisi istediği kadar çanakkalelileri uçmaya davet ederse etsin, ilçe bağlantılarını yapmadan başarılı olamayacaklarını göremeyecek kadar tek başlarınadır. Çanakkale merkezi besleyen en büyük 2 ilçe çan ve biga dan sabahın köründe kalkıp özel aracınızla çanakkaleye gelip uçağa binmek yerine ido ile bandırmadan yenikapıya gitmek daha cazip geliyor insanlara, servis koyun servis, biga dan ve çandan.
  • Canakkale'de yayinlanan yerel gazetelerde Canakkale Atlas Jet temsilcisi Canakkalelileri daha cok ucmaya davet ederken ve ilgi azligindan sikayet ederken, THY'nin gelmesiyle yolcu sayisi nasil artacak anlamis degilim? Canakkale dunyaya zaten Atlas jet ile bagliydi degilmi? TURSAB uyesi olan her acenta Atlas Jet ile sizleri IST'a ucurup oradan THY yada baska sirketlerle dunyaya ucurabilir.
  • atlasjet çanakkale slotlarında istediği gibi oynuyor, bir hafta var, bir ay yok. en büyük isteğimiz TK nın çanakkale ye uçması, boşuna mı alındı 319 lar?TK nın çanakkale bağlantısı olursa çanakkale star alliance ile dünyanın tamamına yakını ile hava köprüsü kurmuŞ olacaktır.

Vali Kırlı, Çanakkale için hava ulaşımının önemine değinerek, "Atlas Jet firması Çanakkale'ye yaptığı seferlerini 2 günü iptal ederek haftada 4 güne indirdi. Tabii bunun böyle olmasını bizde istemezdik. Bu kapsamda Türk Hava Yolları ile temasa geçtik. Çanakkale'ye havayolu ile ulaşımın sağlanması konusunda alternatif arayışlara girdik. Türk Hava Yolları yetkilileri ile görüşmelerimiz oldu. Bu konuda da önemli ölçüde görüş birliğine vardık. Büyük olasılıkla Çanakkale'den belirli günlerde Ankara bağlantılı uçak seferleri yapılabilecek. Bu konuda görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Çanakkale'ye THY müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Canakkale ~ 16 yıl önce
1- pilot4 çanakkale hava alanı pisti 1800 değil 2800dür. 737 burda pistten çıkmaz şu an 757 geliyo çok rahat bir şekilde bu piste inebiliyor. 2- Apron (park alanı) 18 Marta kadar genişletilecek mevcut apron duracak yeni terminal önüne 2. bir apron inşaa edilecek 3- Anladığım kadarıyla çanakkaleli değilsin çanakkaleye uçağın gelmemesini bu kadar çok istediğine göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot4 ~ 16 yıl önce
1-Çanakkale pisti uzunluğu 1800m gibi bişey oraya 737 yada 319 inemez, inmeyi denerse pistten çıkar 2-Park alanına 4 tane pervaneli C-172 eğitim uçağı yada 1 adet atlas uçağı ancak sığıyor bu yüzden Çanakkaleliler THY rüyasından hemen vazgeçsinler bandırmadan feribota binsinler bölece atlas da şu aralar çok daha karlı uçuşlara versin bütün CRJ uçaklarını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MESUT IŞIK ~ 16 yıl önce
atlasın çanakkaledeki tek eksiği rekabet, niye istedikleri gibi tarifelerde oynamalarına değinmiyorsunuz? ona bakarsanız sizi ido (istanbul deniz otobüsleri) da dünyaya bağlar, ama TK çanakkaleye gelirse, en azından kaliteli bir hizmet veriyor olacaktır. atlas çanakkale ofislerinde, jetmil kartımla ilgili sorunu 1 aydır çözemediler ya da çözmek istemiyorlar.Genel merkezlerine mail attım 3üncü haftanın sonunda, bakalım , onlar da ilgilenmezse artık lahey e yazacağız :) Atlasjet çanakkale temsilcisi istediği kadar çanakkalelileri uçmaya davet ederse etsin, ilçe bağlantılarını yapmadan başarılı olamayacaklarını göremeyecek kadar tek başlarınadır. Çanakkale merkezi besleyen en büyük 2 ilçe çan ve biga dan sabahın köründe kalkıp özel aracınızla çanakkaleye gelip uçağa binmek yerine ido ile bandırmadan yenikapıya gitmek daha cazip geliyor insanlara, servis koyun servis, biga dan ve çandan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HE ~ 16 yıl önce
Canakkale'de yayinlanan yerel gazetelerde Canakkale Atlas Jet temsilcisi Canakkalelileri daha cok ucmaya davet ederken ve ilgi azligindan sikayet ederken, THY'nin gelmesiyle yolcu sayisi nasil artacak anlamis degilim? Canakkale dunyaya zaten Atlas jet ile bagliydi degilmi? TURSAB uyesi olan her acenta Atlas Jet ile sizleri IST'a ucurup oradan THY yada baska sirketlerle dunyaya ucurabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MESUT IŞIK ~ 16 yıl önce
atlasjet çanakkale slotlarında istediği gibi oynuyor, bir hafta var, bir ay yok. en büyük isteğimiz TK nın çanakkale ye uçması, boşuna mı alındı 319 lar?TK nın çanakkale bağlantısı olursa çanakkale star alliance ile dünyanın tamamına yakını ile hava köprüsü kurmuŞ olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000