30 Ocak 2009, Cuma 13:30:54

Çanakkaleliler'in THY uçuşlarından haberi yok!

Türk Hava Yolları tarafından 19 Ocak 2009 tarihinde başlatılan Çanakkale-İstanbul seferlerinden kent halkı ve çevre ilçelerde oturanların yüzde 40’nın haberi olmadığı ortaya çıktı.
  • Ben o şirkette çalışırken promosyon haberini bize mesaj gelmeden 2 gün önce airport'tan 1 gün önce de yolcudan öğrendim. Şöyle bir uygulamanız varmış deyip yolcu tarafından bilgilendirildiğim çok olmuştur eksik olmasınlar. Çanakkalelilere bu uçuşları duyurmanın en iyi yolu Costner benzeri bir adamı İskele'deki balıkçıların orada bağırttırmak bence. Ama şirketten birileri diyorsa para vermeyelim biz bağıralım, onu da bağırttırabilirler.
  • merhaba, canakkale ucuslarındakı tum yolcuların ıstanbul cıkıslı/varıslı oldugunu dusunmeyın. yarısından fazlası transıt yolcudur. adana antalya gazıantep gıbı sehırlerden fazla yolcu cıkıyor. bırde sefer olmadıgını dusunun: ucus bır saat, havalımanından otogara 1 saat, otobus bekle, bulursan gıdersın:)
  • Haberleri olmasına gerek yok ki zaten Ç.kale nin %98 i 3saatte istanbulda:) o yüzde ikilik dilimede turistleri kat:D
  • thy nin çanakkale ye başlattığı seferleri destekliyor ve çanakkale halkının uçuşları desteklemesini diliyorum.tokat ilinin de uçak ihtiyacı nı thy yetkililerinin en kısa zamanda değerlendirmesini bekliyoruz.
  • YA ARKADAŞLAR,BEN GERÇEKTEN ANLAMIYORUM BU İŞTEN BİŞYE.ÇANAKKALE İLE İSTANBUL ARASI GÖREN DİYECEK ÇOK UZAK.YA KARDEŞİM DOĞUDAKİ İNSANLAR HER ZAMAN UÇAK İNSİN DİYE BİLET BULAMAZ HALE GELMİŞLER.MARDİNE İNEN HER UÇAK FULL İNER KALKAR.DİYARBAKIR URFA BATMAN GİBİ İLLER HER ZAMAN FAZLA UÇUŞ İSTİYOR.AMA NERDDDEEEEE SESİMİZİ DUYAN.İŞ SİYASETE BİNİNCE ESKİŞEHİRE ÇANAKKALEYE SEFER KONULUR.YAZIKALR OLSUN

THY Çanakkale Genel Satış Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suda, anket sonucu çıkan bu olumsuz durumu kaldırmak ve tanıtımı yaygınlaştırmak için geniş çaplı reklam kampanyası başlatacaklarını söyledi.

Çanakkale Olay'da yer alan habere göre: Türk Hava Yolları Genel Satış Acentesi Sudalar Travel Agency Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suda, 1 haftalık uçuş oranlarına baktıklarında, gelen ve giden yolcu bazında herhangi bir düşüş olmadığını kaydetti. Suda yaptığı açıklamada şu an için tanıtıma büyük önem verdiklerini belirterek; “Çanakkale’de Türk Hava Yolları uçuşlarının başladığını kamuoyunun yüzde 40’ı bilmiyor. 29 Mart tarihine kadar bu süreci geçireceğiz. Yaz tarifesine geçtiğimiz zaman uçuş saatleri ve uçak sayısında da değişiklikler olacak. Şu an için doluluk oranı iyide değil, kötü de değil. Ancak tanıtıma büyük önem vermiş durumdayız. Çanakkale’de 52 billboardda reklamlar yer alıyor. Bunun yanında Çanakkale uçuşları İstanbul’daki billboardlar da yerini aldı. Çanakkale’de biz de genel satış acentesi olarak tanıtımı arttırmak için bir dizi çalışmalar yapacağız” dedi.

Çanakkaleliler'in THY uçuşlarından haberi yok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

axanax ~ 15 yıl önce
Ben o şirkette çalışırken promosyon haberini bize mesaj gelmeden 2 gün önce airport'tan 1 gün önce de yolcudan öğrendim. Şöyle bir uygulamanız varmış deyip yolcu tarafından bilgilendirildiğim çok olmuştur eksik olmasınlar. Çanakkalelilere bu uçuşları duyurmanın en iyi yolu Costner benzeri bir adamı İskele'deki balıkçıların orada bağırttırmak bence. Ama şirketten birileri diyorsa para vermeyelim biz bağıralım, onu da bağırttırabilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
medaji ~ 15 yıl önce
merhaba, canakkale ucuslarındakı tum yolcuların ıstanbul cıkıslı/varıslı oldugunu dusunmeyın. yarısından fazlası transıt yolcudur. adana antalya gazıantep gıbı sehırlerden fazla yolcu cıkıyor. bırde sefer olmadıgını dusunun: ucus bır saat, havalımanından otogara 1 saat, otobus bekle, bulursan gıdersın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 15 yıl önce
Haberleri olmasına gerek yok ki zaten Ç.kale nin %98 i 3saatte istanbulda:) o yüzde ikilik dilimede turistleri kat:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kuleci ~ 15 yıl önce
thy nin çanakkale ye başlattığı seferleri destekliyor ve çanakkale halkının uçuşları desteklemesini diliyorum.tokat ilinin de uçak ihtiyacı nı thy yetkililerinin en kısa zamanda değerlendirmesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MARDİN ~ 15 yıl önce
YA ARKADAŞLAR,BEN GERÇEKTEN ANLAMIYORUM BU İŞTEN BİŞYE.ÇANAKKALE İLE İSTANBUL ARASI GÖREN DİYECEK ÇOK UZAK.YA KARDEŞİM DOĞUDAKİ İNSANLAR HER ZAMAN UÇAK İNSİN DİYE BİLET BULAMAZ HALE GELMİŞLER.MARDİNE İNEN HER UÇAK FULL İNER KALKAR.DİYARBAKIR URFA BATMAN GİBİ İLLER HER ZAMAN FAZLA UÇUŞ İSTİYOR.AMA NERDDDEEEEE SESİMİZİ DUYAN.İŞ SİYASETE BİNİNCE ESKİŞEHİRE ÇANAKKALEYE SEFER KONULUR.YAZIKALR OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000