26 Haziran 2009, Cuma 08:24:10

Çanakkale Havaalanı'nda inceleme yapılacak

Çanakkale havaalanını kullanan pilotların pist civarında bulunan ağaçların uçakların inişlerini tehlikeye düşürdüğü konusundaki iddiaları üzerine bölgede inceleme yapılacağı açıklandı.
  • Sayın Valimizin zaman geçirmeden yapmış olduğu çalışmalarından dolayı bir vatandaş olarak teşekkür ederim. Korkmadan buradaki aksak ve eksiklikleri anlatan pilotumuzu da tebrik ederim.

Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık son olarak Pazar günü 110 yolcusu ile İstanbul'dan Çanakkale'ye gelen Türk Hava Yolları'na ait "Ahlat" isimli tarifeli uçağın kaptanının havaalanı yakınlarındaki ağaçların ve yaklaşık 40 metre uzunluğundaki telsiz direğinin uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü konusundaki sitemlerinin basın yayın organlarında yayınlanmasının ardından bölgede inceleme yapılacağını belirterek, “Tabii bu teknik bir konu. Bu konu hakkında bir yorum yapamam. Bölgede gerekli incelemeler yapılacak” şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi pazar günü 110 yolcusu ile İstanbul'dan Çanakkale'ye gelen Türk Hava Yolları'na ait "Ahlat" isimli tarifeli uçağın kaptanı havaalanı yakınlarındaki ağaçların ve yaklaşık 40 metre uzunluğundaki telsiz direğinin uçuş güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü iddia etmiş ve bu konuda yazdığı raporu uçuş emniyet bürosuna bildireceğini açıklamıştı.

Çanakkale Havaalanı'nda inceleme yapılacak

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın Valimizin zaman geçirmeden yapmış olduğu çalışmalarından dolayı bir vatandaş olarak teşekkür ederim. Korkmadan buradaki aksak ve eksiklikleri anlatan pilotumuzu da tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000