19 Ocak 2011, Çarşamba 16:22:42

BÜYÜK ANLAŞMA İMZALANDI

THY Teknik A.Ş., Pegasus Hava Yolları ile filosundaki tüm Boeing 737NG uçakları için 10 yıl süreli Komponent Destek Anlaşması imzaladı.
  • Artık MY TECHNIC kına mı yakar,elindeki müşterisini kaçırdığına mı yanar bilemiyorum yani...Bu akılda giderlerse ne müşteri ne de çalışan bulacaklar.Çalışanının hakkını zamanında vermezsen başına gelecek budur.Bırak çalışacak elamanı elindekini tutabilirse başarıdır.Maaşlarınızı zamanında ödeyeyim de başka şirketler kaçın dimi,diyen zihniyetle o şirket yürüüüümeeezzz.
  • ya zaten pegasus thy'de bakım yaptırıyodu, yok ceza geldi thy ile anlaştı felan...neler saçmalıyosunuz allah aşkına...burda yorum yapanlar bu işin içinde değil öyle anlaşılıyor..
  • NİYE HERKES GRAVATSIZ...NE OLUYOR..???
  • HER IKI SIRKETIDE KUTLUYORUM,YANLIZ BAKIYORUMDA YAPILAN ANLASMADAN DOLAYI RAHATSIZ OLANLAR COKMUS, BURADA KIM KARLI KIM POLITIK KARLI CIKMIS ONEMLI DEGIL.ONEMLI OLAN SIRKETLERIN CIKARLARIDIR. BUGUNE KADAR LUZUMSUZ YURT DISI BAKIM SERVISLERINE UCAKLAR GONDERILMISTIR. AYRICA CEKILEN O KADARDA EZIYET VARDIR. TUM YORUMCULARIN OLUMLU VE ULKE CIKARLARINI DUSUNMELERINI TEMENNI EDERIM.
  • Ali abi ye herhalde çok düşük fiyat verdilerki bunlarla anlaştı aksı halde mümkün değildi :) Ali abi ucuzu sever :) HAYIRLI OLSUN
  • Cin Ali imza atmazdı....
  • Anlaşmanın imzalanması öncesi pazarlık oldukça hararetli geçmiş ve ter basmış olmalı ki, resimlerdeki kişilerin hepsi İranlı gibi; kravatları çıkarıp atmışlar :) Hayırlı olsun, para ülkemde kalsın.
  • Özellikle Ali SABANCI nın azmi ve kararlığı sayesinde Pegasus hak ettiği yere adım adım ilerliyor. Tebrikler, Allah kaza bela vermesin.
  • Pegasus cezayı yedi,soluğu THYde aldı...Güzel taktik.Tebrikler
  • illa ki uçakların düşmesi veya pirtten çıkıp kazaya uğramasını beklemek doğru değildir öyle değil mi.. pegasusun da yeterli uçağı da yok röatar oluyor devamlı ayrıca elindeki uçaklara hizmet ve bakım verecek ne de teknik servis elemanı, yedek parça stoğu ve alt yapısı yok. dolayısyla thy ile antlaşma yapması son derece dolaydır diğer özel havayolları gibi. Thy ister sevin ister nefret edinin bu bölgede en kapsamlı bakım hizmeti ve yedek parça stoğuna sahip olan bir firma ..
THY Teknik A.Ş., Pegasus Hava Yolları ile filosundaki tüm Boeing 737NG uçakları için 10 yıl süreli Komponent Destek Anlaşması imzaladı. İmzalanan anlaşmaya ek olarak THY Teknik A.Ş, 2011 yılında Pegasus ve İzmir Hava Yolları filosundaki 15 uçak için C-Bakım, 7 uçak için geri teslim bakımı, 7 uçak için iniş takımı revizyonu ve 10 uçak için boya hizmeti verecek.

THY Teknik A.Ş Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir, yurtiçi ve yurtdışı menşeli havayolu şirketlerine verdikleri komponent destek hizmetlerine yeni bir anlaşma ile Pegasus Hava Yolları’ nın katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek; “Pegasus Hava Yolları ile uzun süreli bir ilişkimiz vardı. Bu anlaşma ile ilişkimizi pekiştirmiş olduk. Her iki şirket içinde hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Son yıllarda yatırımlarına hız verdiklerine dikkat çeken Demir, “Yeni iştirakler kurmanın ve yeni tesisler inşa etmenin yanında bakım kabiliyetlerimizi arttırmanın ve hizmet çeşitliliğimizi geliştirmenin de gayreti içerisindeyiz, çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” dedi.

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Çift taraflı gururluyum. 1.5 senedir bu anlaşmayla uğraşıyoruz. Yurtdışında da görüşmelerimiz oldu. Teklifler almaya başladık. Ama bu bakım işini THY Teknik başka firmalara kaptırmadı. Kazanırken de akranlarını geride bıraktı. İnanın akranları öyle ufak şirketler değil, kıta Avrupası'nın önemli oyuncularıydı. Bu yüzden kendimi hem işveren hemde işi alan olarak görüyorum. Her iki firma için de hayırlı olsun.”

Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Sertaç Haybat, THY Teknik’in hizmet anlayışından ve kalitesinden ödün vermediklerini, Pegasus’un Türk Hava Yolları’yla aynı pazarda rakip olmalarına rağmen uçaklarına THY Teknik tarafından THY uçakları kadar değer verilerek ve özenilerek bakım yapıldığını ifade etti. Haybat “Aynı anlayışın yeni imzalanan ve iki taraf için de önemli bir anlaşma olan Komponent Destek Anlaşması” kapsamında alacağımız hizmetler için de geçerli olacağından eminim. Atılan bu adımın ülkemizin havacılık sektöründeki dışa bağımlılığın azaltılması yönünde önemli bir adım olduğuna inanıyorum” diye diye konuştu.

İmzalanan anlaşmanın ardından Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Ali Sabancı, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü İsmail Demir’e imzaladığı uçağı hediye ederken, Demir ise Sabancı’ya el işi porselen tabak hediye etti.











©AirportHaber.com

BÜYÜK ANLAŞMA İMZALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 13 yıl önce
Artık MY TECHNIC kına mı yakar,elindeki müşterisini kaçırdığına mı yanar bilemiyorum yani...Bu akılda giderlerse ne müşteri ne de çalışan bulacaklar.Çalışanının hakkını zamanında vermezsen başına gelecek budur.Bırak çalışacak elamanı elindekini tutabilirse başarıdır.Maaşlarınızı zamanında ödeyeyim de başka şirketler kaçın dimi,diyen zihniyetle o şirket yürüüüümeeezzz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya zaten pegasus thy'de bakım yaptırıyodu, yok ceza geldi thy ile anlaştı felan...neler saçmalıyosunuz allah aşkına...burda yorum yapanlar bu işin içinde değil öyle anlaşılıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
NİYE HERKES GRAVATSIZ...NE OLUYOR..???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HER IKI SIRKETIDE KUTLUYORUM,YANLIZ BAKIYORUMDA YAPILAN ANLASMADAN DOLAYI RAHATSIZ OLANLAR COKMUS, BURADA KIM KARLI KIM POLITIK KARLI CIKMIS ONEMLI DEGIL.ONEMLI OLAN SIRKETLERIN CIKARLARIDIR. BUGUNE KADAR LUZUMSUZ YURT DISI BAKIM SERVISLERINE UCAKLAR GONDERILMISTIR. AYRICA CEKILEN O KADARDA EZIYET VARDIR. TUM YORUMCULARIN OLUMLU VE ULKE CIKARLARINI DUSUNMELERINI TEMENNI EDERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ali abi ye herhalde çok düşük fiyat verdilerki bunlarla anlaştı aksı halde mümkün değildi :) Ali abi ucuzu sever :) HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cin Ali imza atmazdı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anlaşmanın imzalanması öncesi pazarlık oldukça hararetli geçmiş ve ter basmış olmalı ki, resimlerdeki kişilerin hepsi İranlı gibi; kravatları çıkarıp atmışlar :) Hayırlı olsun, para ülkemde kalsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Özellikle Ali SABANCI nın azmi ve kararlığı sayesinde Pegasus hak ettiği yere adım adım ilerliyor. Tebrikler, Allah kaza bela vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pegasus cezayı yedi,soluğu THYde aldı...Güzel taktik.Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
illa ki uçakların düşmesi veya pirtten çıkıp kazaya uğramasını beklemek doğru değildir öyle değil mi.. pegasusun da yeterli uçağı da yok röatar oluyor devamlı ayrıca elindeki uçaklara hizmet ve bakım verecek ne de teknik servis elemanı, yedek parça stoğu ve alt yapısı yok. dolayısyla thy ile antlaşma yapması son derece dolaydır diğer özel havayolları gibi. Thy ister sevin ister nefret edinin bu bölgede en kapsamlı bakım hizmeti ve yedek parça stoğuna sahip olan bir firma ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000