19 Temmuz 2008, Cumartesi 11:42:01

Business Class'ta ayakkabılarını çıkardı!

Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, THY uçağının Business Class bölümünde ayakkabılarını çıkardı ve ayaklarını da kokpit arkasındaki bölüme dayadı. Milli Eğitim eski Bakanı Metin Bostancıoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda yolcu Bilal Erdoğan’ın bu hareketinden rahatsız oldu.
  • Amerika'da 35 dk. uzun menzilli sayiliyor herhalde.Yurt disindan aliskanliktir(!)Bence "neden çorap dagitilmadi" diye THY'ye sikayet mektubu da yazmistir. Bilerek falan mi yapmis bu hareketi? Hakkinda ne yazilacagini bilmemesine imkan yok.Oh bak istedigimi yaparim misali...
  • Biletin parasini kim vermis? Merak ettim
  • Alıştığımız üzere Thy den haberle ilgili olsada olmasada şöyle bir açıklama yapılabilir...Yolcuların yüzde kaçı ayakkabı çıkarıyormuş.Ayakkabı çıkartan yolcular Thy nin pazar payını ve karını ne kadar arttırmış. Yolcular böyle olaylara katlanmazlarsa bu uçaklarlada uçamazlarmış.Normal yolcularla uçaklar dolmaz zarar edermiş. Daha çok ayakkabı çıkaran yolcu daha çok uçuş demekmiş.Trakyajet de kurulacakmış ona ayakkabı ile binmek tamamen yasak olacakmış.Avrupada ve ABD de birçok hv.yollarında ayakkabı olayı varmış.Gidip görmeliymişiz. Aslında suç kaptanlarda imiş.Yakında İETT şöförleri pilot kurslarına yollanacakmış.Bütün kabin memurları erkek olsaymış birisi ayakkabılarla ilgilenirmiş. 1500000/ 300+500-7850/25=0,000 hesabı doğru çıkmış. Staralliance üyeliği,yeniuçuş noktaları,yeni alınan personel,hizmet kalite varmış kadrolaşma yokmuş.Yeni uçaklar yolda imiş. 2023de Thy Bir numara olacakmış. 2023 e kadar kim öle kim kala
  • DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİSİ SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM............ BİZLERE BU HABERLERLE TÜRKİYE'MİZİN NEREYE GİTTİĞİNİ YADA GÖTÜRÜLMEK İSTEDİĞİNİ GÖSTEREREK YAKLAŞAN SEÇİMLERDE "SANDIK BAŞINDAKİ DAVRANIŞLARIMIZA" YÖNVERMEK GİBİ TAKDİR EDİLECEK BİLGİ VERİYORSUNUZ. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • aviator rumuzlu arkadası tum gercekleri en yalın ve en dogru haliyle acık acık yazmıs yazdıklarında tek yanlıs cumle bulsana bana.. (favorim: koltukta oturmanın usulunu ogrenememis nede olsa tarikatlar yerde oturur :))
  • aviator rumuzlu arkadaş mide bulandırıcı bir eleştiri getirmiş,hakaret mi ediyor,eleştiri mi!doğru eşşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşşektir,aynen iade ediyorum.Yorumunuz...
  • Eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşektir.Amerikaya gidenler medeniyet gördüklerini söylerler.Malesef başbakanın oğlu amerikada fettuhlah hocasının yanına gittiği için koltukta oturmanın usulünü öğrenememiş.Nede olsa tarikatlar yerde oturur.Buda işte o hesap.Fettullah hocayla yerde minderde oturmaktan koltukta oturmayı öğrenememiş.Aslında söylesin babasına oda THY yönetim kuruluna birde minderli sınıf yapsınlar!!!
  • insanlar arasında ayırım yapmamak lazım derdi ninem. ama gerektiği zamanda tavrı koymalıdır insanoğlu. bunlar tüm değerlerimize karşı geldiklerini belirtmek için böyle yapıyorlar. tayyip efendi bir gaz dağıtım bayii olarak kalsaydı ne oğlu ne de torunu uçağı ancak bakırköy ya da kasımpaşa semalarında görürlerdi. bu ben senin tüm değerlerine ....tım demenin onlara göre en kibar fiili. özal da bu memlekette çok eleştirildi, papatyalardan davulcu damatlara kadar. ama kimse bu kadar hazımsız ve vurdumduymaz olmadı. herşeyin bir adabı ve görgüsü vardır. ama görgüsüzler ( eski hürriyette karikatürdü bir zamanlar) bunlarla beslendi ve semirdi. uzun uçuş yapmıyorsun EFENDİ!!!!. kendine gel ve titre. baban nedeniyle orada uçuyorsun bunu hatırlayacaksın ilerde inşallah. bu arada eski bakan korkulukmuymuş? ne diye bişi dememiş? senin pis taraklı ayaklarını seyretmek zorundamıyım deseymiş ya! NEDİR BU KORKU BE?
  • THY'nin kurallara aykırı olarak kaptan onayı olmadan uçağa gönderilen VIP yolcularını geri çavirdiği için işten attığı Kaptan Bahadır Altan dün izlediğim canlı TV programında "Uçak saltanat çadırı değildir" diyordu. Ne kadar doğru söylemiş. THY yöneticilerinin anlayışı tam da budur. Bu yüzden buna karşı çıkanları birer birer ayıklıyorlar. Önemli olan THY Kaptanlarının buna ne diyeceği???
  • thy nin yönetimide akp nin en sağlam kanatlarından değilmi bu ülkede..Allahın kırosu kendi şirketinde ayakkabılarını cakarmış, cok mu canım..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika’da yaşayan oğlu Bilal Erdoğan, Türk Hava Yolları uçağının Business Class bölümünde yaptığı davranışlar yolcuları rahatsız etti. Gazeteport'un haberine göre, Bilal Erdoğan uçağın en ön sırasında ayakkabılarını çıkardı ve ayaklarını da kokpitin önündeki paravana dayadı. Aralarında Milli Eğitim eski Bakanı Metin Bostancıoğlu’nun da bulunduğu yolcular, Bilal Erdoğan’ın bu tavrından rahatsız oldu.

Alınan bilgiye göre önceki akşam saat 20.00’de İstanbul-Ankara uçuşunu yapan THY’nin TK0148 sefer sayılı uçağının yolcuları arasında, Bilal Erdoğan ile eşi Reyyan Erdoğan ve 10 aylık çocukları Ömer Tayyip Erdoğan da vardı.

Atatürk Havalimanı’ndaki yoğun hava trafiği nedeniyle yaklaşık 15 dakika gecikmeli olarak havalanan uçağın en ön koltuğuna Erdoğan çifti ile çocukları oturdu. Uçak havalandıktan sonra ayakkabılarını çıkaran Bilal Erdoğan bacaklarını da uzatarak, ayaklarını kokpitin hemen arkasındaki ara platforma dayadı. Erdoğan ailesi gibi Business Class bölümünde oturan diğer yolcular da Bilal Erdoğan’ın bu tavrından rahatsız oldu. Bilal Erdoğan ise istifini bozmadan yolculuğunu bu şekilde tamamladığı da söylenenler arasında.

Erdoğan Ailesi’nin yanısıra uçakta Milli Eğitim eski Bakanı ve DSP Sinop eski milletvekili Metin Bostancıoğlu ile eşi Yüksel Bostancıoğlu’nun da bulunduğu öğrenildi. Finlandiya’nın başkenti Helsinki’den yurda dönen ve İstanbul aktarmalı olarak Ankara’ya gitmek üzere aynı THY uçağına binen Bostancıoğlu ve eşi de Erdoğan çiftinin hemen yan bölümündeki koltuklarda seyahat etti.

Metin Bostancıoğlu, Bilal Erdoğan’ın bu tavrını yalanlamazken “Sadece çocuklarıyla ilgilendim. Gerisi beni ilgilendirmez” şeklinde konuştu.

Business Class'ta ayakkabılarını çıkardı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Air ~ 16 yıl önce
Amerika'da 35 dk. uzun menzilli sayiliyor herhalde.Yurt disindan aliskanliktir(!)Bence "neden çorap dagitilmadi" diye THY'ye sikayet mektubu da yazmistir. Bilerek falan mi yapmis bu hareketi? Hakkinda ne yazilacagini bilmemesine imkan yok.Oh bak istedigimi yaparim misali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinti ~ 16 yıl önce
Biletin parasini kim vermis? Merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kedisi ~ 16 yıl önce
Alıştığımız üzere Thy den haberle ilgili olsada olmasada şöyle bir açıklama yapılabilir...Yolcuların yüzde kaçı ayakkabı çıkarıyormuş.Ayakkabı çıkartan yolcular Thy nin pazar payını ve karını ne kadar arttırmış. Yolcular böyle olaylara katlanmazlarsa bu uçaklarlada uçamazlarmış.Normal yolcularla uçaklar dolmaz zarar edermiş. Daha çok ayakkabı çıkaran yolcu daha çok uçuş demekmiş.Trakyajet de kurulacakmış ona ayakkabı ile binmek tamamen yasak olacakmış.Avrupada ve ABD de birçok hv.yollarında ayakkabı olayı varmış.Gidip görmeliymişiz. Aslında suç kaptanlarda imiş.Yakında İETT şöförleri pilot kurslarına yollanacakmış.Bütün kabin memurları erkek olsaymış birisi ayakkabılarla ilgilenirmiş. 1500000/ 300+500-7850/25=0,000 hesabı doğru çıkmış. Staralliance üyeliği,yeniuçuş noktaları,yeni alınan personel,hizmet kalite varmış kadrolaşma yokmuş.Yeni uçaklar yolda imiş. 2023de Thy Bir numara olacakmış. 2023 e kadar kim öle kim kala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sarhoşahtapot ~ 16 yıl önce
DEĞERLİ SİTE YÖNETİCİSİ SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM............ BİZLERE BU HABERLERLE TÜRKİYE'MİZİN NEREYE GİTTİĞİNİ YADA GÖTÜRÜLMEK İSTEDİĞİNİ GÖSTEREREK YAKLAŞAN SEÇİMLERDE "SANDIK BAŞINDAKİ DAVRANIŞLARIMIZA" YÖNVERMEK GİBİ TAKDİR EDİLECEK BİLGİ VERİYORSUNUZ. TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
massimo ~ 16 yıl önce
aviator rumuzlu arkadası tum gercekleri en yalın ve en dogru haliyle acık acık yazmıs yazdıklarında tek yanlıs cumle bulsana bana.. (favorim: koltukta oturmanın usulunu ogrenememis nede olsa tarikatlar yerde oturur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adem ~ 16 yıl önce
aviator rumuzlu arkadaş mide bulandırıcı bir eleştiri getirmiş,hakaret mi ediyor,eleştiri mi!doğru eşşeğe altın semer vursalar eşşek yine eşşektir,aynen iade ediyorum.Yorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 16 yıl önce
Eşşeğe altın semer vursan eşşek gene eşşektir.Amerikaya gidenler medeniyet gördüklerini söylerler.Malesef başbakanın oğlu amerikada fettuhlah hocasının yanına gittiği için koltukta oturmanın usulünü öğrenememiş.Nede olsa tarikatlar yerde oturur.Buda işte o hesap.Fettullah hocayla yerde minderde oturmaktan koltukta oturmayı öğrenememiş.Aslında söylesin babasına oda THY yönetim kuruluna birde minderli sınıf yapsınlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızıl baron ~ 16 yıl önce
insanlar arasında ayırım yapmamak lazım derdi ninem. ama gerektiği zamanda tavrı koymalıdır insanoğlu. bunlar tüm değerlerimize karşı geldiklerini belirtmek için böyle yapıyorlar. tayyip efendi bir gaz dağıtım bayii olarak kalsaydı ne oğlu ne de torunu uçağı ancak bakırköy ya da kasımpaşa semalarında görürlerdi. bu ben senin tüm değerlerine ....tım demenin onlara göre en kibar fiili. özal da bu memlekette çok eleştirildi, papatyalardan davulcu damatlara kadar. ama kimse bu kadar hazımsız ve vurdumduymaz olmadı. herşeyin bir adabı ve görgüsü vardır. ama görgüsüzler ( eski hürriyette karikatürdü bir zamanlar) bunlarla beslendi ve semirdi. uzun uçuş yapmıyorsun EFENDİ!!!!. kendine gel ve titre. baban nedeniyle orada uçuyorsun bunu hatırlayacaksın ilerde inşallah. bu arada eski bakan korkulukmuymuş? ne diye bişi dememiş? senin pis taraklı ayaklarını seyretmek zorundamıyım deseymiş ya! NEDİR BU KORKU BE?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil ~ 16 yıl önce
THY'nin kurallara aykırı olarak kaptan onayı olmadan uçağa gönderilen VIP yolcularını geri çavirdiği için işten attığı Kaptan Bahadır Altan dün izlediğim canlı TV programında "Uçak saltanat çadırı değildir" diyordu. Ne kadar doğru söylemiş. THY yöneticilerinin anlayışı tam da budur. Bu yüzden buna karşı çıkanları birer birer ayıklıyorlar. Önemli olan THY Kaptanlarının buna ne diyeceği???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serbü ~ 16 yıl önce
thy nin yönetimide akp nin en sağlam kanatlarından değilmi bu ülkede..Allahın kırosu kendi şirketinde ayakkabılarını cakarmış, cok mu canım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000