16 Nisan 2015, Perşembe 11:10:20

BURSA'DA SEFERLER ARTIYOR

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursalıların haftada üç olan Erzurum ve Trabzon seferlerine sahip çıktığını sefer sayısının iki katına çıkarılacağını belirterek, "Şimdi Muş ve Diyarbakır hatları da açılacak. İnşallah yurtdışı seferleri de yaz aylarında başlayacak" dedi.
  • Cok başarılı bir kara bursa dıyarbakır ucuşlarını bekliyoruz
  • Yenişehir havalimanına 6 ay boyunca bursa kent meydanından,İnegöl merkezden ve yeni şehirden bedava ulaşım var...
  • Peki bu havaalanına ulaşım nasıl sağlanıyor bilen varsa yol gösterebilir mi? Eskişehir'den ankaraya gitmeden Trabzon'a uçmak güzel olur fakat İnegölden oraya ulaşım var mı?
  • Ankara seferini de bekliyoruz.
  • 1980'li yillarda turistleri karsilamak icin yapilan Kilic Kalkan ekibi gosterisi halen varligini surduruyor. Gecmisten bugune izi kaybolmayan, ilk defa gelen turistlerin yuregine korku salan, hatta bayiltan mubarek Kilic Kalkan ekibine 1000 selam olsun.
  • Çok sayıda Sivaslı olduğu düşünülürse bu hatta bence rağbet görecektir. Şu an Sivas' tan İstanbul'a günde 5 uçak var ve Bursa'da oturan Sivaslılar bunlara mecbur ediliyor.
  • Bursa'dan- Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Muş, Ankara, Antalya ve yaz döneminde Bodruma her gün uçuş olmalı Bursa'nın bu potansiyeli var. Güzelim havalanımız var kullanalım artık bu imkanımızı..
  • Anadolunun koylerini ucus agiyla birbirine baglamak onemli bir hayir isidir. Arada onlarda faydalansinlar, hep kar edilecek diye bir kural yok. Once insan!!!!1!1!!1
  • Bursada potansiyel yok diyen vatandaş bursa otobüs terminale gidip akmis turizmin Sabiha Gökcene yolcu taşıyan otobüsünün cetelesini tutsun.Yazık değilmi insanları 180 km uzağa taşımak.Seferlere destek olmuyorsanız bari köstek olmayın.Arada bir Yenişehir Havalimanına uçak saatinde gelde potansiyeli ve yolcuların hayır duasını görmeni tavsiye ederim...Bu arada İnegöl ve bursa kent meydanından yenişehir havalimanına bedava ulaşım var..
  • LH Bursa-Münih tarifesiz sefermiydi?

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursalıların haftada üç olan Erzurum ve Trabzon seferlerine sahip çıktığını sefer sayısının iki katına çıkarılacağını belirterek, "Şimdi Muş ve Diyarbakır hatları da açılacak. İnşallah yurtdışı seferleri de yaz aylarında başlayacak" dedi.

Turizm Haftası etkinliklerinde konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa'nın gelecekte turizmini şekillendirecek önemli projeleri olduğunu ifade ederek, “Bunlardan bir tanesi şu anda devam eden İstanbul-Bursa-İzmir otoyoludur. Diğer önemli projemiz Bursa'yı Ankara ve İstanbul'a bağlayacak hızlı tren projemiz. Bu proje bittiğinde Bursa'nın erişim, ulaşım imkanları artığı için Bursa'ya seyahat edecek olan, Bursa'yı ziyaret edecek olan insan sayısında mutlaka artış olacaktır” dedi.

Bursa’nın önemli sorunlarından birinin havaalanı konusu olduğunu dile getiren Karaloğlu, bu yıl içerisinde o problemi de kısmen çözdüklerini, havaalanının daha çok kullanılacağını söyledi. Karaloğlu, “Yaklaşık iki ay önce Trabzon ve Erzurum seferlerimiz başladı. Önce herkesin tereddüdü vardı. Bu uçaklar doldurulabilir mi diye. Türk Hava Yolları da önce 149 kişilik uçaklar koydu.
Bursa'ya teşekkür ediyorum sahip çıktılar. Yetmedi şimdi 189 kişilik uçakları koydu, bu da yetmedi şimdi Erzurum'a haftada 3 gün olan uçak sayısını 6 güne çıkarmak için çalışmalar başlattı. Hedefimiz yakın bir zamanda Muş ve Diyarbakır hatlarını da açmak üzere ciddi bir çalışmamız var. Buradan yeni bir müjdeyi de vereyim. İnşallah yaz aylarında Bursa'yı ilk yurt dışı tarifeli seferler yapıldığı yeni bir hattı da açmış olacağız yaz aylarında” diye konuştu.

Turizmi geliştirmenin sadece kamunun, Valiliğin, kültür Turizm İl Müdürlüğü'nün veya Büyükşehir Belediyesinin, Belediyelerin, sadece sektörün görevi olmadığını ifade eden Karaloğlu, şunları kaydetti;

“Turizm eğer topyekun sahip çıkarsak gelişir ve şehrimizin turizmden aldığı pastayı da büyütebiliriz. Sağlık turizminde de 2014 yılında çok önemli bir gelişme yaşadık. 10 bin yabancı turist Bursa'da tedavi aldı. Bir önceki yıla göre neredeyse yüzde yüzlük bir artışımız var. Bizim esas hedefimiz üçüncü yaş grubu turizminden de Bursa pay almak istiyor. Bunun için çalışmalarımız var. İnşallah bu çalışmalarımız tamamlandığında Bursa turizmi bugünden daha iyi olacak diye temenni ediyorum. Ben Turizm Haftasının, Turizm sezonunun hem turizm sektörümüze, hem şehrimize, hem ülkemize bol kazançlı bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.




BURSA'DA SEFERLER ARTIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

ercan ~ 9 yıl önce
Cok başarılı bir kara bursa dıyarbakır ucuşlarını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulaşım bedava ~ 9 yıl önce
Yenişehir havalimanına 6 ay boyunca bursa kent meydanından,İnegöl merkezden ve yeni şehirden bedava ulaşım var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yenişehir ~ 9 yıl önce
Peki bu havaalanına ulaşım nasıl sağlanıyor bilen varsa yol gösterebilir mi? Eskişehir'den ankaraya gitmeden Trabzon'a uçmak güzel olur fakat İnegölden oraya ulaşım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ankara seferini de bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kilic Kalkan ~ 9 yıl önce
1980'li yillarda turistleri karsilamak icin yapilan Kilic Kalkan ekibi gosterisi halen varligini surduruyor. Gecmisten bugune izi kaybolmayan, ilk defa gelen turistlerin yuregine korku salan, hatta bayiltan mubarek Kilic Kalkan ekibine 1000 selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa-Sivas ~ 9 yıl önce
Çok sayıda Sivaslı olduğu düşünülürse bu hatta bence rağbet görecektir. Şu an Sivas' tan İstanbul'a günde 5 uçak var ve Bursa'da oturan Sivaslılar bunlara mecbur ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEİ ~ 9 yıl önce
Bursa'dan- Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Muş, Ankara, Antalya ve yaz döneminde Bodruma her gün uçuş olmalı Bursa'nın bu potansiyeli var. Güzelim havalanımız var kullanalım artık bu imkanımızı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayir isi ~ 9 yıl önce
Anadolunun koylerini ucus agiyla birbirine baglamak onemli bir hayir isidir. Arada onlarda faydalansinlar, hep kar edilecek diye bir kural yok. Once insan!!!!1!1!!1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polyanaya cvp ~ 9 yıl önce
Bursada potansiyel yok diyen vatandaş bursa otobüs terminale gidip akmis turizmin Sabiha Gökcene yolcu taşıyan otobüsünün cetelesini tutsun.Yazık değilmi insanları 180 km uzağa taşımak.Seferlere destek olmuyorsanız bari köstek olmayın.Arada bir Yenişehir Havalimanına uçak saatinde gelde potansiyeli ve yolcuların hayır duasını görmeni tavsiye ederim...Bu arada İnegöl ve bursa kent meydanından yenişehir havalimanına bedava ulaşım var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karaloğlu ~ 9 yıl önce
LH Bursa-Münih tarifesiz sefermiydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000