09 Mart 2015, Pazartesi 15:10:02

BURSA TRABZON VE ERZURUM'A BAĞLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin teşebbüsüyle Bursa’dan Trabzon ve Erzurum’a tarifeli uçuş başlatan Anadojet’in ilk seferleri yarın törenle start alıyor.
  • Daha önce THY de Trabzon ve Erzurum uçuşlarını yaptı, doluluk oranları iyiydi, SXS Antalya'ya uçtu , onda da doluluk iyiydi, bu uçuşları denedim, dolulukları gördüm. Seferlerin iptal edilmesi doluluk oranları ile ilgili değil, politik oluyor sanırım. Yine dolarsa uçaklar frekanslar artar...
  • Yunuseli'ne Borajet'in ERJ'leri ile uçuş yapılamaz mı.Yunuseli ha açılıyor ha açıldı derken yılan hikayesine döndü.
  • Please when you fly to Zonguldak.
  • bursanın yanlışı şanssızlığı (2 milyon üstü bir şehir olmasına rağmen) havaalanı yerinin yanlış yerde seçilmesi belirlenmesidir
  • caycumaya ne zaman ucacaksın ey thy ey anadolujet. ayıptır ya biz de ığdırlı çocuklar gibi reklam mı çekelim? yurtiçi hiçbir yere uçuş yok vatandaşı 8 saat istanbula 12 saat trabzona otobüse mahkum ediosunuz
  • Sxs bir dönem bu hatta uçtu. Ancak bursa uçuşlarını tamamen kaldırdığı için erzurum ve trabzon' uda kapatmak zorunda kalmıştı. Yolcu sayılarının ortalama 150 olduğu yeni seferler hayırlı olsun.
  • Bursa-Muş,Bursa-Van uçuşları başlasa daha iyi iş yapar.
  • Çok mantıksız verimli olacağını hiç düşünmüyorum. Boşuna...
  • Otobus sirketleri bayagi bir magdur olacaklar simdi. Hopa'ya da sefer lazim, Bursada cok Artvinli var.
  • Bu seferler tutar....yeter ki havalimanına ulaşımını ve reklamı nı güzel yapsınlar...borajet 2 yıldır adana ya uçuyor ama ne reklamı ne de ulaşım sorununu çözmedi...

Büyükşehir Belediyesi’nin teşebbüsüyle Bursa’dan Trabzon ve Erzurum’a tarifeli uçuş başlatan Anadojet’in ilk seferleri yarın törenle start alıyor.

Bursa’nın şehirlerarası anlamda da ulaşılabilir bir il olması için İstanbul - Bursa arasında deniz otobüsü, helikopter ve deniz uçağı seferlerini başlatan, Yunuseli Havaalanı’nın sivil uçuşlara açılmasına öncülük eden Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir Havaalanı’nın da verimli kullanılması için sürdürdüğü çalışmalar meyvesini verdi. AnadoluJet, Bursa’yı Yenişehir Havaalanı’ndan Trabzon ve Erzurum’a bağlama kararı aldı. Bursa’yı Karadeniz ve Doğu Anadolu ile birbirine bağlayacak seferlerin başlaması nedeniyle 10 Mart Salı (yarın) günü saat 12.30 Yenişehir Havaalanı’nda kokteyl düzenlenecek. Kokteyle Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursa protokolü katılacak.

Bu arada Erzurum’dan saat 11.25’te, Trabzon’dan ise saat 11.35’te havalanan yolcular saat 13.15’te Yenişehir Havaalanı’nda protokol üyeleri tarafından karşılanacak. Törenin ardından Bursa’dan Erzurum ve Trabzon’a gidecek yolcular da saat 15.15’te Yenişehir Havaalanı’ndan havalanacak.

Anadolujet’in Bursa- Trabzon, Bursa -Erzurum tarifeleri şöyle:

Bursa - Erzurum seferleri Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yapılacak. Bursa’dan 13.50’da kalkan uçak 15.35’te Erzurum’da olacak. Erzurum’dan 11.30’da kalkan uçak da 13.20’de Bursa’ya ulaşacak.

Bursa - Trabzon seferleri de Pazartesi, Perşembe Cumartesi günleri yapılacak. Bursa’dan 13.50’de havalanan uçak 15.25’te Trabzon’da olacak. Trabzon’dan 11.35’te kalkan uçak da 13.15’te Yenişehir Havaalanına inecek.

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ TAŞIYACAK

Burulaş, Anadolujet tarafından başlatılan Erzurum ve Trabzon uçuşlarına da ulaşım desteği sağlıyor. Burulaş, 80 numaralı otobüs ile bir süre uçak biletli yolcuları Bursa’dan havaalanına ve havaalanından Bursa’ya ücretsiz taşıyacak. Uçuş günleri saat 12:00’da Kent Meydanı’ndan hareket edecek otobüs, Merinos İstasyonu, Arabayatağı İstasyonu (Batı Durağı) ve Kestel İstasyonundan yolcu alarak Yenişehir Havaalanı’na gidecek. Trabzon ve Erzurum’dan Yenişehir Havaalanı’na gelen yolcular da uçağın iniş saatine göre kent merkezine getirilecek.

Anadolu Jet yolcuları gidişte uçak bileti çıktısını, dönüşte biniş kartını göstererek ücretsiz seyahat edebilecekler. Uçak yolcusu olmayan vatandaşlar ise, BuKart ile 6,00 TL veya 2 adet uzun hat manyetik bilet ile biniş yapabilecek.

BURSA TRABZON VE ERZURUM'A BAĞLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

LTBR ~ 9 yıl önce
Daha önce THY de Trabzon ve Erzurum uçuşlarını yaptı, doluluk oranları iyiydi, SXS Antalya'ya uçtu , onda da doluluk iyiydi, bu uçuşları denedim, dolulukları gördüm. Seferlerin iptal edilmesi doluluk oranları ile ilgili değil, politik oluyor sanırım. Yine dolarsa uçaklar frekanslar artar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YEI ~ 9 yıl önce
Yunuseli'ne Borajet'in ERJ'leri ile uçuş yapılamaz mı.Yunuseli ha açılıyor ha açıldı derken yılan hikayesine döndü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapılamaz ~ 9 yıl önce
yapılamaz çünkü 1,950 - 2050 mt take-off / landing pisti istiyor bu uçaklar. pist uzatılırsa olur, imkan var, düzlük var, buttim kulelerinin yüksekliği istenirse aşılır, ancak artık Adana havaalanı gibi şehiriçi havaalanları istenmiyor. bu şekilde senede 5 milyon yolcusu olan havaalanı bile kapatılarak Mersin Çukurova havalimanı yapılıyorsa, Yunuseli'nin uçuşlara açılması da benzer sebeple mümkün görünmüyor. Olması gereken ya Gemlik'teki deniz üzerinden alçalınarak inilen pist güzel bir havalimanına dönüştürülür ya da Karacabey Görükle tarafına yeni gerçek uluslararası havalimanı yapılmalı. Üstelik AHL kapatılınca yeni yapılan İstanbul havalimanına da sis kar yağmur vs derken backup havaalanı olur. isteyen yolcular da feribotlarla İstanbul a dağıtılabilir.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Please when you fly to Zonguldak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zonguldak ~ 9 yıl önce
"when do you fly to Zonguldak?" diyerek auxilliary verb ile soru cümlesi kurulması lazımken siz phrasal verb kullanmışsınız.
or ~ 9 yıl önce
Please tell me when you fly to Zonguldak...
yer yanlış ~ 9 yıl önce
bursanın yanlışı şanssızlığı (2 milyon üstü bir şehir olmasına rağmen) havaalanı yerinin yanlış yerde seçilmesi belirlenmesidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komurkentli ~ 9 yıl önce
caycumaya ne zaman ucacaksın ey thy ey anadolujet. ayıptır ya biz de ığdırlı çocuklar gibi reklam mı çekelim? yurtiçi hiçbir yere uçuş yok vatandaşı 8 saat istanbula 12 saat trabzona otobüse mahkum ediosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 9 yıl önce
Sxs bir dönem bu hatta uçtu. Ancak bursa uçuşlarını tamamen kaldırdığı için erzurum ve trabzon' uda kapatmak zorunda kalmıştı. Yolcu sayılarının ortalama 150 olduğu yeni seferler hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muş ~ 9 yıl önce
Bursa-Muş,Bursa-Van uçuşları başlasa daha iyi iş yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
van muş ~ 9 yıl önce
Bursada binlerce Vanlı Muşlu olması, bu kişilerin hergün, haftada 3-5 gün Vana Muşa gidecekleri anlamına gelmez :) keşke gelse, keşke sanayi ticaret trafiği olsa Bursa ile Van ve Muş arasında. ben söyleyeyim size, özellikle Bursa Muş arasında 2 bayram arefesi ve dönüş günü, öğrenciler için yılbaşı ve dönüşü, bir de üniversitelerin kapandığı tarihlerde olmak üzere yılda sadece 7 uçak konsa ancak bunlar dolar.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok mantıksız verimli olacağını hiç düşünmüyorum. Boşuna...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
verimsiz ~ 9 yıl önce
mantıksız değil, tam da olması gereken bu ama ben de verimli olmayacağını düşünüyorum. ilk hata sunexpressler kaldırılarak yapıldı. şimdi de hemen hemen hiçbir planlamaya uymayan, insanlara "uçak var nasıl olsa gidelim" hissini yaratamayan haftada 3 gün gibi seyrek ve reliable olmayan bir uçuş takvimi, uçakların rica minet Trabzon ve Erzurum havalimanlarından gelip Bursaya "mahrumiyet bölgesi" muamelesi yapılması, "uçaklar dolmuyor" diye bir fikri tüm halkın gözüne sokmaya çalışır gibi Borajetin küçük uçaklarının kullanılması gibi pek çok nedenle, bu işin çok heyecanlı ve verimli olacağını sanmıyorum, umarım yanılırım.
Yandilar ~ 9 yıl önce
Otobus sirketleri bayagi bir magdur olacaklar simdi. Hopa'ya da sefer lazim, Bursada cok Artvinli var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hopa ~ 9 yıl önce
Hopa'da havaalanı yok kardeş, Hopa'ya gidecek olanlar Trabzon uçağı ile gidiyorlar zaten, bundan sonra da öyle gidecekler. Çok talep olur ve kazanç da görülürse bakarsınız bir havayolu şirketi Bursa - Batum da koyar..
Ltbr ~ 9 yıl önce
Bu seferler tutar....yeter ki havalimanına ulaşımını ve reklamı nı güzel yapsınlar...borajet 2 yıldır adana ya uçuyor ama ne reklamı ne de ulaşım sorununu çözmedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dutmaz ~ 9 yıl önce
bence tutmaz. haftanın her günü uçak olmayan yere uçuşlar biraz zor. salı yerine çarşamba işim var diyelim, ne yapacam, haydiiii sabiha gökçene, bileceğim ki oraya gidersem istediğim saatte günde uçak var. ama bursadan? eh işte denk gelse. yap şunu haftanın her günü, veya 6 günü, bir tek salı boş olsun.. eğer gerçekten tutması isteniyorsa, proje ölü doğmasın isteniyorsa...
Ltbr ~ 9 yıl önce
Bu seferler deneme amaçlı olduğunu biliyorum.eğer bursa halkı bu uçakları doldurursa bu seferleri neden hergüne çıkarmasın anadolu jet.ne demişler NE KADAR KIYMA O KADAR KÖFTE...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000