15 Ağustos 2017, Salı 08:20:57

Burkina Faso'daki patlamada THY şefi de yaralandı

Batı Afrika ülkelerinden Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da bir Türk lokantası ve yakınlarındaki bir otele yönelik silahlı saldırıda en az 20 kişi ölürken saldırıda bir THY çalışanının da yaralandığı ortaya çıktı.
  • Arkadaşlar insanları imajlarıyla yargılamak istemem ama THY dedin mi kafamda bu resimdeki imaj oluşmuyor.Diyeceksiniz ki önemli olan iş imaj değil.Bende buna katılıyorum fakat liyakat olmadığını görüyorum, biliyorum.Her dönem kendi kahramanını yaratıyor.Bir ara Fetodan alınan eski vali Hüseyin AVNİ'nin oğlu bu şirkette uzman değil miydi?Birileri vali kızı olup avukat değil miydi??Yiyin efendiler yiyin....
  • Karate hocası falan bir ben mi benzettim acaba.
  • Mezaramı sokacaksınız parayı?Ne para delisisiniz.Berzah ta size kaç paran var diye soracaklarını mı sanıyorsunuz? İnna İlla inne ileyhi raciun... Şimdi malınızın %20 si zekat farz kılındı.Şurada veren var mı desem,2 kişi belki çıkar.Gerisi kıyamaZ.
  • Haberdeki fotoğraf teroristin fotoğrafı mi istasyon şefinin mi? Koskoca THY'de çalışan adamların haline bak. Sac sakal birbirine girmiş.
  • Terör saldırıları her yerde olabiliyor, onu durdur bunu durdur e bu şirket nereden para kazanacak? Şef kardeşime de acil şifalar dilerim..
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu meydana ucuslar acilen durdurulmali yatisi tekrar basladi can guvenligi yok.Boyle meydanlarda havalimaninda guvenlik aramalari bile tam fiyasko
  • Allah acil şifalar versin.
  • can guvenligi yok, risk cok, ek para yok.
  • can guvenligi yok, risk cok, ek para yok.

Batı Afrika ülkelerinden Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da bir Türk lokantası ve yakınlarındaki bir otele yönelik silahlı saldırıda en az 20 kişi öldü.  

Burkina Faso'nun başkenti Ouagadougou'da bulunan bir Türk restoranına ve bir otele terör saldırısı gerçekleştirildi. Burkina Faso İletişim Bakanı Remi Dandjinou, önceki gün TSİ 23.00 dolaylarında Aziz İstanbul adlı Türk lokantası ve yakınlarındaki Hotel Splendid'e yapılan saldırıyı "terör saldırısı" diye nitelendirmişti. O saldırıda THY Ouagadougou İstasyon Şefi  Mustafa Çelik de yaralandı. Çelik'in durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Burkina Faso'daki patlamada THY şefi de yaralandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Ccc ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar insanları imajlarıyla yargılamak istemem ama THY dedin mi kafamda bu resimdeki imaj oluşmuyor.Diyeceksiniz ki önemli olan iş imaj değil.Bende buna katılıyorum fakat liyakat olmadığını görüyorum, biliyorum.Her dönem kendi kahramanını yaratıyor.Bir ara Fetodan alınan eski vali Hüseyin AVNİ'nin oğlu bu şirkette uzman değil miydi?Birileri vali kızı olup avukat değil miydi??Yiyin efendiler yiyin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sensei ~ 7 yıl önce
Karate hocası falan bir ben mi benzettim acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezara mı götüreceksiniz? ~ 7 yıl önce
Mezaramı sokacaksınız parayı?Ne para delisisiniz.Berzah ta size kaç paran var diye soracaklarını mı sanıyorsunuz? İnna İlla inne ileyhi raciun... Şimdi malınızın %20 si zekat farz kılındı.Şurada veren var mı desem,2 kişi belki çıkar.Gerisi kıyamaZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ettim ~ 7 yıl önce
Haberdeki fotoğraf teroristin fotoğrafı mi istasyon şefinin mi? Koskoca THY'de çalışan adamların haline bak. Sac sakal birbirine girmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil sulocu ~ 7 yıl önce
Ne olacakti takim elbise kravat o eskidendi.
Merak edene ~ 7 yıl önce
Senin içinin çirkinliğinin yanında bu nedir ki.
Şaşırma ~ 7 yıl önce
Yığınla imam ve takunya var şirkette, fetöcülerde cabası... al birini vur ötekine..
tahta... ~ 7 yıl önce
senin gibi yaklaşımlar tahta kafaların işidir...artık insanları yargılamayı bırakın dış görünüşüyle...ister açık ister kapalı...iş yapıyormu yapmıyormu ona bak...sen azını büze büze milletin tipine laf edersin...sonrada gittiğin ülkede yav burda insanlar neden mutlu...kimse kimseye karışmıyor yargılamıyor diye. öyle böm böm bakarsın...kimse ana rahmine düştükten sonra ,genetik kodlarıyla oynayıp güzel dogucak diye bişey yok..yada newyorkda londrada doğucak diye bir durumda söz konusu değil...gider diyarbakırda yozgatta çorumda köyünde doğar...sonra kendini geliştriri..dünya vizyonu olmayan sen gibilere cevap verir....biraz mutlu olmayı öğren..fikirlere açık ol,tipe bak bakmış...sende işte düzgünde olsan yada açık saçık...diğer tutucularda gelir sana laf söyler aslında olması gereken iki taraftaki bu ruhsal bunalımı aşmak....insanı sev arkadaş sevki mutlu olasın yargılama....napıcan haberdeki fotoğrafı...geçmiş olsun de geç...bu arada iktidar yanlısı değilim...yada başka bişey
Senin yobaz ~ 7 yıl önce
zihniyetin insanların dışı ile ilgilenir. Sana göre köse olanlar doğuştan çağdaş
Geçmiş olsun ~ 7 yıl önce
Terör saldırıları her yerde olabiliyor, onu durdur bunu durdur e bu şirket nereden para kazanacak? Şef kardeşime de acil şifalar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet DC ~ 7 yıl önce
Aynen kimse THY'de çalışmak zorunda değil. THY her bölgede olacak. Korkuyorsanız, zora gelemiyorsanız çalışacak başka biryer bulun kendinize.
Ahmet dc ~ 7 yıl önce
Eminim tuzun kuru bir yerden bunlari yaziyorsundur...
Bu sefe yazik olmus ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Bu meydana ucuslar acilen durdurulmali yatisi tekrar basladi can guvenligi yok.Boyle meydanlarda havalimaninda guvenlik aramalari bile tam fiyasko

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Allah acil şifalar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 7 yıl önce
can guvenligi yok, risk cok, ek para yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77fo ~ 7 yıl önce
Ek para olsa tammi yani?? Ne paraymis.
77ci efo ~ 7 yıl önce
Bacak parasini kabul etmeyen astronot kaptanlarina sor anlatsinlar
737 ~ 7 yıl önce
can guvenligi yok, risk cok, ek para yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HotelBravo ~ 7 yıl önce
Ek para olunca can guvenligi artiyor galiba.
Can güvenliği ~ 7 yıl önce
Ek para ile can güvenliği artmıyor. Fakat burası Türkiye, belki Almanya olsak seferler duracaktı. Fakat bizde durmaz. Peki 737'ci seve seve tüm bu dandik yerlere giderken, 737'nin suçu nedir? 320'nin canı can, 737'nin patlıcan mı? Madem buralara gidiliyor, giden hangi tip olursa olsun, harcirah çok yüksek miktarda olmalı. Yüksek harcirah için sadece isteyenler gitmeli, arda kalan uçuşlar ise tüm filoya eşit dağıtılmalı. Yazılanı bir tarafımızdan anlamayalım. Parası daha fazla olmasa kim mercan çıkartmaya dalar, gider sahilden balık tutar. Velhasıl risk fazla ise getirisi fazla olmalıdır, örneğin bir Afrika uçuşunun bussiness koltuğu 3000 dolar, ekonomi 900 dolar, demek ki buralara herkes uçmuyor, uçan çok para veriyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000