20 Aralık 2011, Salı 12:01:53

BUNLARIN HEPSİ THY DÜŞMANI

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu hafta ki köşe yazısında, THY kaptan pilotu Nuri Sakarya'nın söylemlerini kaleme aldı...
  • bravo ali abi..süper bir yazı olmuş...bizimkilerin şapka düştü yine
  • sana nasıl aldırıyorlar ama :))
  • Adamın babası savunur tabi
  • haliniz harbiden komik...sizi bilen biliyor yazsan roman olur....sana tavsiyem bir psikiyatrise git hemen durumun hiçte iyi görünmüyor...bu memlekette okuyupta adam olduğunu zanneden bir sürü insan var :))
  • bilmediğin,tanımadığın insanlar ve konular hakkında sakın edepsizlik yapma.her yorumada cevap yetiştirmeye çalışma.üçbeş provakatörsünüz bunu bu siteyi takip eden herkes biliyor.acınacak durumdasınız.Allah sizi islah etsin.Çünkü kanunlar sizin gibilere birşey yapmıyor.sizede çanak tutanlar var.bakalım yorum yayınlanacak mı? .seni gidi mikser.
  • true,canım benim..başkasını kötüleyerek bir şey olamazsın ki...otur çalış..ben çalışarak,emek vererek bişey oldum de..marifet budur... o kaka..bu kaka ise... bu seni bir yere getirmez ki..değil mi canım benim..kıskanma..çalış sen çalış..haa..pilot olamadıysan..üzülme, başka bişey olmaya çalış..
  • allahtan korkun amsterdam rezaletini de mi thy düşmanları yaşattı
  • yabanci degil kendini astronot zanneden ama aslinda psikolojik tedaviye ihtiyaclari olanlari istemiyoruz.onlar kendilerini iyi biliyorlar.sonra da yabancilara camur atiyorlar.
  • kardeş sende otur çalış,işini doğru düzğün yap,adam gibi yabancı dil öğren,biraz para görünce çozutma,kabine insan gibi davran,elalemin yaptığı uçakta kendini astronot zannetme o zaman senide desteklesinler
  • Haset ve kıskançlıktan yakında kurdeşen dökeceksiniz.Kasap önünde bekliyen kedi gibisiniz.Siz her kimseniz.
Türk Hava Yolları'ndaki yabancı uyruklu pilotların Türk pilotlar hakkında Danimarkalı bir gazeteye verdikleri ropörtaj, bugüne kadar devam eden ve birbirinden farklı açıklamalarla gündemde kalmaya devam ediyor. 

Türk pilotlar hakkındaki söylemleriyle halen gümdemden düşmeyen konuyu, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık bu haftaki köşesinde değerlendirdi.

Ali Kıdık'ın köşe yazısından bazı bölümler;

Bu açıklamaya Türkiye'den destek veren tek pilot Nuri Sakarya oldu. Emekliliği gelen Nuri Sakarya desek daha iyi olur...

Nuri Sakarya TALPA başkanlığına aday. Bir başka kişi kendi kurumundan bir üye yapmadan Hava-İş başkanlığına aday. Diğerlerini söylememe gerek yok...

THY pilotlarının İngilizcelerinin yeterli seviyede olmadığını "Minimum İngilizce yeter" diyen TALPA zaten itiraf etmişti. ..

THY söz konusu olunca yerli yersiz ağzı olan herkes konuşuyor. Ama bir başka şirket olduğu vakit kimsenin gıkı çıkmıyor. Bir örnek verelim...

Görüyorum ki havacılık sektöründe gerçekten sistemin düzelmesi için çalışan kimse yok. Herkes kendi çıkarı için ön planda yer almak istiyor...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN



BUNLARIN HEPSİ THY DÜŞMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 12 yıl önce
bravo ali abi..süper bir yazı olmuş...bizimkilerin şapka düştü yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sana nasıl aldırıyorlar ama :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Adamın babası savunur tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haliniz harbiden komik...sizi bilen biliyor yazsan roman olur....sana tavsiyem bir psikiyatrise git hemen durumun hiçte iyi görünmüyor...bu memlekette okuyupta adam olduğunu zanneden bir sürü insan var :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilmediğin,tanımadığın insanlar ve konular hakkında sakın edepsizlik yapma.her yorumada cevap yetiştirmeye çalışma.üçbeş provakatörsünüz bunu bu siteyi takip eden herkes biliyor.acınacak durumdasınız.Allah sizi islah etsin.Çünkü kanunlar sizin gibilere birşey yapmıyor.sizede çanak tutanlar var.bakalım yorum yayınlanacak mı? .seni gidi mikser.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
true,canım benim..başkasını kötüleyerek bir şey olamazsın ki...otur çalış..ben çalışarak,emek vererek bişey oldum de..marifet budur... o kaka..bu kaka ise... bu seni bir yere getirmez ki..değil mi canım benim..kıskanma..çalış sen çalış..haa..pilot olamadıysan..üzülme, başka bişey olmaya çalış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
allahtan korkun amsterdam rezaletini de mi thy düşmanları yaşattı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yabanci degil kendini astronot zanneden ama aslinda psikolojik tedaviye ihtiyaclari olanlari istemiyoruz.onlar kendilerini iyi biliyorlar.sonra da yabancilara camur atiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeş sende otur çalış,işini doğru düzğün yap,adam gibi yabancı dil öğren,biraz para görünce çozutma,kabine insan gibi davran,elalemin yaptığı uçakta kendini astronot zannetme o zaman senide desteklesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haset ve kıskançlıktan yakında kurdeşen dökeceksiniz.Kasap önünde bekliyen kedi gibisiniz.Siz her kimseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000