01 Ağustos 2011, Pazartesi 11:40:05

"BUNA KARGALAR BİLE GÜLER"

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, bu hafta yine kalemini çok keskin kullandı...
  • Helal sana EASA SHGM ye cok iyi olmus. arkadaslar degil JAR kendi lisanslarindan anlamiyorlar nazil EASA yi bilecek,hey gidi kocum öyle koltuk doldurmaya bensemez bu.Havaciliktan en fazla 10 kisi anliyor hepizi torpili arkadaslar. eh ne demek düser good bye darling-))
  • sayın inan herkes sizin gibi yanlışları cesurca belirtse.türk havacılıgı ilerler.saygılar..
AirportHaber'in geçtiğimiz günlerde özel haber olarak duyurduğu EASA'nın bakım kuruluşlarımıza olan denetimlerini ve yaptığı kontrollerde başarısız bulduğu noktaları ele alan İnan, 'Rezil olduk' dedi.

SHGM'nin THY'ye yaptığı bakım denetiminin özde değil sözde olduğunu ifade eden başyazar Sefa İnan, sivil havacılığımızın çağ atladığını iddia edenlere de göndermede bulundu.
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün eksiklerinden de bahseden İnan, yıllardır hep genel müdürlerin değiştiğini ancak alt yapıdaki personele bir türlü inilmedğine de vurgu yaptı. SHGM'nin DDK raporuyla da anlaşıldığı üzere deneyimli ve dil bilen personele ihtiyacı olduğuna ısrarla vurgu yapan İnan, Bilal Ekşi'ye 'yoksa siz de gidersiniz' diyerek uyarılarda bulundu.
 
SHGM'nin izlemesi gereken yol neler? Bakım konusundaki yetersizlik nasıl çözülecek? Bilal Ekşi neler yapmalı?


 
"BUNA KARGALAR BİLE GÜLER"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Helal sana EASA SHGM ye cok iyi olmus. arkadaslar degil JAR kendi lisanslarindan anlamiyorlar nazil EASA yi bilecek,hey gidi kocum öyle koltuk doldurmaya bensemez bu.Havaciliktan en fazla 10 kisi anliyor hepizi torpili arkadaslar. eh ne demek düser good bye darling-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayın inan herkes sizin gibi yanlışları cesurca belirtse.türk havacılıgı ilerler.saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000