25 Aralık 2015, Cuma 13:11:27

Bülent Ersoy'un kemer krizi mahkemelik oldu

Sanatçı Bülent Ersoy hakkında, geçen ocak ayında Türk Hava Yolları'nın (THY) Antalya- İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktirdiği iddiasıyla dava açıldı
  • aslında olay çok basit. bazı insanlar medyatik olmayı cok severler. bu onlar için bi ego tatmininin yanı sıra para kaynağıdır.bülent ersoyun gündemde kalma arzusu olan biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Çünkü biliyor ki reklamın iyisi kötüsü olmaz. Kemer takmadığı için bugün tazminat öder ama yarın ödediğinden çok daha fazlasını reklamdan dolayı kazanır. Politikacılar için de durum böyledir, bi şekilde gündemde kalmaları gerekir.
  • Bülent hanim yada bey çok guzelsiniz yada yakisiklisiniz ehee ameliyat olmuş mü aşağıdan acaba
  • ne kadar sacma birşey.güvenlik nedeniyle kemer bağlama şarttır tabiki.bu sorumluluk anons edildikten sonra yolcunun sorumluluğuna gecer.yani herhangi bir durumda herhangi birşey olduğunda yolcu şikayetci olamaz ve hic bir şekilde dava acamaz cünki kabin ekini işini hassasiyetle yapmıştır.o nedenle anons yapılıyor ve kabin ekibi kendini garantiye almış oluyor ve mesuliyet kabul etmiyor.ama yolcu bağlar veya bağlamaz bu kendi sorunu ve kendi güvenliğidir.bundan dolayı mahkemeye gidecek kadar bir sebep değildir!!!!
  • Eger ki kemer takmak istemiyor san sağlık sorunun varsa uçağa binmeycek sın thy gibi bir şirketi uçuş emniyetini zora sokamaz sın
  • Drama yaratcağina takaydin, hostes yerine oturdumu acardin. Ilk yapan sen olmazdin
  • Takmak istemiyosan otobusle git
  • o zaman binmeyeceksin uçağa bak orada otobüsler var gıcır gıcır kemer zorunluluğu da yok tam sana göre
  • O kiloda olan kişiye emniyet kemeri olmaz.ek kemer istemeye utanmiş olabilir. 4 yil kadar once 5 kişi thy ile (belki anadolujet)ank.-adana ucagina yolcu olarak bindik..benle birlikte bir arkadasin daha koltuklarinin emniyet kemerleri arizali idi ucak ta yer vardi ve bizim yerimiz degistirildi...peki uçak tam dolu oksaydi ne olacakti..kabin ekibine sordugumda "uçak boş ya"diye cevap vermişti...cevap veremedim tabi ki..
  • Nerede o rahmetli beyefendi Zeki Müren, nerede bu yaratık. Askere kırgın imiş, gitmiş varlığını bütçesi 6 bakanlığın bütçesinin toplamından fazla olan Diyanet' e bağışlamış. Zihniyeti de Tıyniyeti de hastalıklı. Eee karakter böyle olunca kural kanun dinlemediğine şaşırmamak lazım gelir. Tok ameliyetlıymış ta, yok dikişliymiş te... Kamera karşısında böğürünce bir tarafın yırtılmıyor da uçuşta kemer takınca mı yırtılıyor. Ya türbülansta o kalın kafan kırılırsa n'olacak? Artist işte.
  • Herkes kurallara uymak zorundasin aksi olamaz...özel uçakla seyahat et o zaman.. sağlik raporu aliver resmi hastaneden..böyle edepsizlikler yapamassin...bu türklere mahsus bir hadise yerse amerikada havalinaninda yapta görelim...

Sanatçı Bülent Ersoy hakkında, geçen ocak ayında Türk Hava Yolları'nın (THY) Antalya- İstanbul seferi sırasında emniyet kemerini bağlamamakta direnip uçuşu geciktirdiği iddiasıyla dava açıldı

Konuyla ilgili daha önce basın toplantısı düzenleyen Bülent Ersoy, olay sırasında hostese ya da yolculara saygısızlık yapmadığını belirtmişti. Ersoy, kemer takmamasının nedenini şöyle açıklamıştı: "Yıllar önce Adana'da trafik kazası geçirdim. Emniyet kemeri karnımın yarılmasına, iç organlarımın dışarı çıkmasına neden oldu. Dolayısıyla yıllardır bu fobiyle yaşıyorum. Uçakta kabin amirine de durumu anlattım, 'Yardımcı olur musunuz?' dedim. Kaptana sormaya gitti, dönüşte 'Bağlanması şart' sözünü tekrarladı. Bir kez daha bağlayamayacağımı ifade ettim. Çünkü sorun sadece fobi değildi. Böbrek taşı rahatsızlığımdan dolayı kasıklarımda dikiş var. Yaralarımın iyileşmesi için de tedavi ediliyorum. Bu açıklamam bile ikna edici olmadı."

"YOLCULARA DA KİBARCA İZAH ETTİM"

Olay yaşandığı sırada uçağın pistin çok başında olduğunu kaydeden Bülent Ersoy, şöyle devam etmişti:

"Kaptan 'Dönüyoruz' dedi. Uçaktan inmedim, zabıt tutturdum. 15 dakikalık gecikme oldu, sonra ek kemer getirdiler, bir şekilde bağlandı. Bu arada arka taraftaki insanları duydum, 'Böyle şey olur mu? Ayrıcalık bu' falan diyorlardı. Kalktım ayağa, kibarca izahatımı yaptım, sağlık sorunlarım olduğunu söyledim, gönüllerini aldım. Ama perdenin hemen arkasında şişmanca bir beyefendi 'Sağlık sorununuz varsa uçağa binmeseydiniz' dedi. Ona tekrar böbrek taşı hastası olduğumu, dikişlerimin bulunduğunu anlatmaya çalıştım ama tavrını sürdürdü. Bunun üzerine 'Aynı dili konuşmuyoruz' diyerek yerime oturdum. Olay bundan ibaret. Ortalığı dağıtmam, rezillik çıkarmam gibi bir durum olsa, bu da tutanaklara geçerdi. Kimseyi rahatsız etmedim, halka o şekilde davranmadım, halkımız her şeyin üstündedir."

İLK DURUŞMA 21 OCAK'TA

Antalya 18'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan davada Bülent Ersoy, 'sağlık sorunlarını gerekçe göstererek emniyet kemerini bağlamayarak uçağın yaklaşık 1 saat gecikmeli kalkmasına neden olmak ve kişilerin huzur ve sükununu bozmakla' suçlanıyor. Bülent Ersoy hakkında 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istenen davanın davanın ilk duruşması, 21 Ocak günü yapılacak. (Hürriyet)

Bülent Ersoy'un kemer krizi mahkemelik oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

medya ~ 8 yıl önce
aslında olay çok basit. bazı insanlar medyatik olmayı cok severler. bu onlar için bi ego tatmininin yanı sıra para kaynağıdır.bülent ersoyun gündemde kalma arzusu olan biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Çünkü biliyor ki reklamın iyisi kötüsü olmaz. Kemer takmadığı için bugün tazminat öder ama yarın ödediğinden çok daha fazlasını reklamdan dolayı kazanır. Politikacılar için de durum böyledir, bi şekilde gündemde kalmaları gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Bülent hanim yada bey çok guzelsiniz yada yakisiklisiniz ehee ameliyat olmuş mü aşağıdan acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cins? ~ 8 yıl önce
seni mi gerdi
arzu ~ 8 yıl önce
ne kadar sacma birşey.güvenlik nedeniyle kemer bağlama şarttır tabiki.bu sorumluluk anons edildikten sonra yolcunun sorumluluğuna gecer.yani herhangi bir durumda herhangi birşey olduğunda yolcu şikayetci olamaz ve hic bir şekilde dava acamaz cünki kabin ekini işini hassasiyetle yapmıştır.o nedenle anons yapılıyor ve kabin ekibi kendini garantiye almış oluyor ve mesuliyet kabul etmiyor.ama yolcu bağlar veya bağlamaz bu kendi sorunu ve kendi güvenliğidir.bundan dolayı mahkemeye gidecek kadar bir sebep değildir!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oku biraz ~ 8 yıl önce
IATA has established the following non-exhaustive list of examples of unruly and disruptive behaviors on board:   Refusal to comply with safety instructions (examples include not following cabin crew requests, e.g., instructions to fasten a seat belt, not to smoke, turn off a portable electronic device or disrupting the safety announcements);
aproncu ~ 8 yıl önce
Eger ki kemer takmak istemiyor san sağlık sorunun varsa uçağa binmeycek sın thy gibi bir şirketi uçuş emniyetini zora sokamaz sın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah ~ 8 yıl önce
Drama yaratcağina takaydin, hostes yerine oturdumu acardin. Ilk yapan sen olmazdin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O kemer takilacak ~ 8 yıl önce
Takmak istemiyosan otobusle git

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ökkeş ~ 8 yıl önce
o zaman binmeyeceksin uçağa bak orada otobüsler var gıcır gıcır kemer zorunluluğu da yok tam sana göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fobi... ~ 8 yıl önce
O kiloda olan kişiye emniyet kemeri olmaz.ek kemer istemeye utanmiş olabilir. 4 yil kadar once 5 kişi thy ile (belki anadolujet)ank.-adana ucagina yolcu olarak bindik..benle birlikte bir arkadasin daha koltuklarinin emniyet kemerleri arizali idi ucak ta yer vardi ve bizim yerimiz degistirildi...peki uçak tam dolu oksaydi ne olacakti..kabin ekibine sordugumda "uçak boş ya"diye cevap vermişti...cevap veremedim tabi ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 8 yıl önce
kabin amiri teknisyen arar, onlarda 5dk içerisinde değiştirir. sorun yok yani. uçağı 5-10 dk rötara sokmaktansa boş koltuk oldugu için boyle hızlı bir çözüm almış olabilir kabin amiri. varış noktasında da arıza kaydı açılıp değişim yapılmıştır.
HD ~ 8 yıl önce
Her ucakta extra kemer bulunmaktadir, yani ucak dolu olsaydi sizin kemerleri degistirilerdi. Ama zaman kayip etmemek Ve ugrasmamak icin BOS yere almislardir sizi
Tıyniyet ~ 8 yıl önce
Nerede o rahmetli beyefendi Zeki Müren, nerede bu yaratık. Askere kırgın imiş, gitmiş varlığını bütçesi 6 bakanlığın bütçesinin toplamından fazla olan Diyanet' e bağışlamış. Zihniyeti de Tıyniyeti de hastalıklı. Eee karakter böyle olunca kural kanun dinlemediğine şaşırmamak lazım gelir. Tok ameliyetlıymış ta, yok dikişliymiş te... Kamera karşısında böğürünce bir tarafın yırtılmıyor da uçuşta kemer takınca mı yırtılıyor. Ya türbülansta o kalın kafan kırılırsa n'olacak? Artist işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Herkes kurallara uymak zorundasin aksi olamaz...özel uçakla seyahat et o zaman.. sağlik raporu aliver resmi hastaneden..böyle edepsizlikler yapamassin...bu türklere mahsus bir hadise yerse amerikada havalinaninda yapta görelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000