27 Ekim 2011, Perşembe 07:33:41

BUL İSMİ KAP BİLETİ...

Erzincan Belediyesi, yeniden yapılandırarak yepyeni bir kimlikle tekrar kullanıma sunduğu Saat Kulesi arkasındaki cadde için bir isim yarışması hazırladı.
  • bir saat geri caddesi olsun :) saat kulesinin gerisindeki cadde sonuçta gidin başvurun bileti kapın :)
  • binali yıldırım caddesi o kadar ebubekir sivas hv.
  • koskoca caddeye isim bulunacak hediyesi gidiş-dönüş uçak bileti bence 1 yıl boyunca erzincan a gidiş-geliş bedava olmalı ben o zaman derim vay ve adamlar yarışma yapmış 1 defa gidiş-dönüş saçma ben belediyeye gidiş dönüş bileti vereyim benim adımı koysunlar caddeye:)
Türk Hava Yolları sponsorluğunda hazırlanan yarışmada kazanan kişiye bir adet THY Yurt içi gidiş dönüş uçak bileti hediye edilecek.
 
Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Şireci, “Bu alanın yeni kimliğine yaraşır bir isim bulmak için hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.” dedi.
 
Erzincan Belediyesi İnternet sitesi üzerinden ve doğrudan belediye Beyaz Masa biriminden başvuruları kabul ettiklerini ifade eden Şireci, katılımın ilk günlerden çok yüksek olduğunu ve 3 gün içerisinde 135 öneri geldiğini söyledi.Başvurular 1 Aralık tarihine kadar devam edecek ve Aralık ayı ilk haftası içerisinde sonuçlar açıklanacak.
BUL İSMİ KAP BİLETİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bir saat geri caddesi olsun :) saat kulesinin gerisindeki cadde sonuçta gidin başvurun bileti kapın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
binali yıldırım caddesi o kadar ebubekir sivas hv.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
koskoca caddeye isim bulunacak hediyesi gidiş-dönüş uçak bileti bence 1 yıl boyunca erzincan a gidiş-geliş bedava olmalı ben o zaman derim vay ve adamlar yarışma yapmış 1 defa gidiş-dönüş saçma ben belediyeye gidiş dönüş bileti vereyim benim adımı koysunlar caddeye:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000