03 Temmuz 2011, Pazar 13:30:22

'BUGÜN UYGUN DESİNLER BUGÜN UÇARIZ'

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Libya'nın Bingazi şehrinde şartların uygun olması halinde bugün uçuş düzenleyebileceklerini söyledi...
  • kabini özelleştirecekler bunun hakkında da bilgi verirse seviniriz. Eğer vermez ise saklanan bir şeyler olduğunu düşünmeye başlayacağız
  • ya haberi nerenle okuyorsun ki anlamadım haberi okumana bile gerk yok baslık sana özetliyor ama senin tavrın farklı zihniyetin faklı kendine reset at yada moda sok arkasım senin için en hayırlısı bu olcaktır
  • Hemen bugun ucariz demek Bingazi'ye veya yeni bir meydana ucmadan evvel yapilmasi gereken her turlu risk analizlerinin tamamlanmis oldugu anlamina mi geliyor?
 Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Bingazi ziyareti heyetinde bulunan Kotil, Kahire Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
THY uçuşlarındaki rötarlarla ilgili soru üzerine, rötarların daha çok lodos rüzgarları sebebiyle olduğuna işaret eden Kotil, bu yıl aldıkları tedbirlerle rötarları yüzde 90 azalttıklarını söyledi.
 
Bir başka soru üzerine de Kotil, uçuşlarda İstanbul'a yığılma olmasının yurt dışından transferlerden kaynaklandığını ve bu oranın yolcuların yüzde 38'i civarında olduğunu ifade ederek, bunun bir tercih değil mecburiyet olduğunu kaydetti.
 
Uçuş destinasyonlarını artıracaklarını bildiren Kotil, Bingazi'ye uçuşlarda işadamlarının sıkıntı yaşadığını belirterek, Bingazi havaalanında pistte sorun bulunmadığını ancak havaalanında tahribat olması dolayısıyla kimsenin uçuş yapamadığını söyledi.
 
Kotil, "Bugün şartlar uygun deseler Bingazi'ye bugün uçarız" dedi.
 
Gelecek hafta Irak'ın Necef şehrine sefer başlatacaklarını bildiren Kotil, yakın zamanda Musul ve Süleymaniye'ye de uçuş gerçekleştireceklerini söyledi.
 
THY'nin Avrupa'da bu yıl en kaliteli havayolu şirketi seçildiğini hatırlatan Kotil, "Hedefimiz gelecek yıl dünyada birinci olmak" diye konuştu.
Zaman
'BUGÜN UYGUN DESİNLER BUGÜN UÇARIZ'

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
kabini özelleştirecekler bunun hakkında da bilgi verirse seviniriz. Eğer vermez ise saklanan bir şeyler olduğunu düşünmeye başlayacağız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya haberi nerenle okuyorsun ki anlamadım haberi okumana bile gerk yok baslık sana özetliyor ama senin tavrın farklı zihniyetin faklı kendine reset at yada moda sok arkasım senin için en hayırlısı bu olcaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hemen bugun ucariz demek Bingazi'ye veya yeni bir meydana ucmadan evvel yapilmasi gereken her turlu risk analizlerinin tamamlanmis oldugu anlamina mi geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000