29 Kasım 2012, Perşembe 14:29:12

BU SÖZLER ÇOK TARTIŞILACAK!

Türk Hava Yolları’nın skandal Köln Müdürü İsa Al, Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk ve 10 Kasım hakkında sözleriyle bir kez daha gündeme gelecek. İşte İsa Al’ın şoke edecek tweetleri...
  • Tüm olanları pararlel yapıya bağlayan İsa Al, görevinin iadesi ile pararlel yapıya darbe vurulacağı teziyle Ankaradaki siyasilerin kapısını aşındırmaktadır. Ve paralel yapıya neden düşman olduğunu bile bilmeyen siyasilerş İsa Al'ın harcandığını yeniden göreve gelmesi gerektiğini dillendirmekte ve Temel Kotil'e baskı yapmaktadırlar.
  • TK Düsseldorf da BA, KL, AF, EK ve bircok hava yolunun önünde 5 sirada ; http://www.dus-int.de/dus/daten_zahlen
  • hepimiz isa aliz cok sukur.
  • Bır büyüğümüz' BÜYÜK ATA,mızı anlamak sevıye gerektirir' demiş güzelde söylemiş.Onun müslümanlık için yaptıklarını .YÜCE ALLAH ıle kul arasına gıren cıkarcı yobaz zındıkların düzenını bozduğu ,ve herkesın KURAN I KERİMİ öğrenmesı ve dınını bilmesi için onu türkçeleştırdıği vb yaptıkları işlerine gelmediği için bu tür bozuklar onu sevmezler ama hala isminden bile tırsarlar.Varsın sevmesınler ıyı kı de sevmıyorlar.
  • Bu ve buna benzer meczup bıle olamayacak sevıyesızler e cevap vermek bıle ınsanı küçültür ama bu ve bunun gıbıler mübarek dinimizi ne hale getirdiler bu kafalarla ,şöyle bir dünyaya bakarsak Afganıstan ırak vb rahatlıkla görebiliriz.
  • Muslumanlik ve dindar kafalar bu ulkeyi dibe batiran yobazlardir...
  • Madem dinine cok duskunsun niye almanya da yasiyorsun? Gelsene ulkene..tabii hem gavura kufredersiniz hem de butun imkanlarindan faydalanirsiniz degil mi sahtekar yalancilar sizi...hem senin kafandakilerde iktidarda beraberce daha kolay hakaret edersiniz ananizin babanizin var olmalarina onlarin kim olduklarini bilmenize sebep olan insana!!!!
  • Sadece THY Köln degil..Düsseldorf ve Diger Sehirlerdeki ..Görevlilerin incelenmesi ve Havaalanlarinda ( Özellikle Düsseldorf !! ) Insanlara neler cektirdiklerini ve yerel Türk Acentalarla bilet icin nasil paslastiklarini ve Bilerek ,yolculari baska sirketlere nasil yönlendirdiklerini de aciklasinlar...!!!!!
  • Esir iken mümkün mü ibadet Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk’e dil uzatman gereksiz Sen anandan yine doğardın amma Baban kim olurdu bilemezdin ş......iz Neyzen Tevfik
  • Bu isa Al ismindeki yasayan organizmayi insan diyemiyorum kampanya baslatip Almanya dan deporte ettirelim ve turkiye ye gelsin hemen Savciliga suc duyurusunda bulunalim ,Almanya da da boluculukten ve hitlerden bahsediyor terorist bu adam diyelim Ceksin cezasini Vatanini Seven Duysun

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin Duseldorf ve Köln Başkonsolosları’nın eşleri hakkındaki sözleriyle gündeme gelen ve THY tarafından görevden alınan THY Köln eski Müdürü İsa Al, bu kez twetter’de ilginç sözler sarfetti.

Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk, CHP ve 10 Kasım aleyhinde sayısız twitter mesajı atan Al,Türkiye’ye hilafet gelmesi, okullara sakalsız ve başörtüsüz öğrenci kabul edilmemesi gerektiğini savundu.

İşte İsa Al’ın başörtüsü ve okullarda düşündüğü eğitime dair attığı bazı twitter mesajları:

- Şeytan diyorki, devrimbaz cazcıların çocuklarını okula almayacaksın, kamusal alanda göze görükmeyecekler, tv kanalları, radyolar hakeza

- Üniversitelerde ikna odalarında kuranı kerimin yarısını ezberlemeleri gerektiğine ikna edeceksin. Sarık cüppe başörtüsünü şart koşacaksın.

- Üniversiteli sakal bırakmazsa kıçına tekme okuldan atacaksın vs. Söyleyin Allah aşkına yaptıklarına bakarsanız hak etmiyorlar mı bunları?

- Her devrimbaz cazcının çocuğunun çantasında takke, örtü ve seccadeyi şart koşacaksın. Yoksa aşağılayacaksın. Böyle istemiyorlar mı?

- Cazcı kemalist vekillerin evini taşlatacaksın, dokunulmazl. kaldıracaksın, yürüyüş yapacaksın, maaşlarını keseceksin. Tıpkı Mezarcı misali.

İsa Al, Türkiye’ye hilafetin gelmesi gerektiğini de attığı işte bu twitter mesajlarıyla dile getirdi:

-Halifelik Geri Gelsin , Türkiye ileri gitsin. 'Gerici' kemalistler olduğu yerde kalsın.

- Halifelik müessesesi ingilizlere boyun eğip kaldırılmasaydı Arakan'da, Burma'da, Bangladeş'te hatta Suriye'de hadiseler buşekilde gelişmezdi

- Gerekirse hilafet tekrar geri gelmeli..

-Tayyip beyden Obama yardim talep etmis. Buda gösteriyorki tüm büyük devletlerin şuur altında Türkiye Başbakanı Halife kabul ediliyor.

İsa Al, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın gündeme getirdiği Muharrem İnce’nin taciz iddialarına da kayıtsız kalmadı.

-Şu Ali Kırca'yı adam yerine koyup programına çıkan AKP'li vekile kızmaya başladım.Stajyerinin ırzına geçip jet ski li Cüppeliyi kınayan adam

- Söylenecek çok söz var şüphesiz. Ama Çamlıca tepesine devasa cami yaptırmak bence milletin ruh köküne uzan cazcı kemalistlere reaksiyondur.

-Benim fikrim İstanbul'un bütün hakim tepelerine/merkezlerine cami elbette yapılmalıdır. İlla da modern olacak diye rezil 1 mimari olmamalı..

-Ama bence vekil yanliş anlaşılmıştır. Yalova'da netekim Abaza'lar çok. Belki gerçekten abazadır yaw:)))Bu millet de ne kadar aptal yaaa:))))

-Balık baştan kokar. Partinin evli başkanı, evli sekreterini vekil yapıp, istismar ederse, evli vekili boşanmış görevlisine ne yapmaz???

-Normal şartlarda yer yerinden oynaması gerekirken Türkiyeli müslümanların haline bakarmısınız lütfen?Çalışanına abazayım gel diyen vekil var

-Şimdi namuslu, iffetli, şerefli,düzgün,dürüst CHP'lilere seslenmek hakkımız değil mi? İçinizdeki bu iffetsizliği ne zaman temizleyeceksiniz?

-Şimdi CHP'yi destekleyen yazar çizer takımına sesleniyorum: Sizin tıynetinizde mi var iffetsizlik, neden hadisenin üzerine gitmiyorsunuz?

İsa Al’ın, şehitler ve 10 Kasım törenleri için sarfettiği sözler de oldukça tepki çekecek cinstendi.

-17 Şehit haberi var. Maalesef.Her gün vatan avlatları "elhamdulillah müslümanız" demek yerine "ne mutlu türküm diyene" yüzünden ölüyorlar.

- TRT muhabiri: Çelengi mozeleye sunacak...Bırakmayacak sunacak:)) Hey Allahım akıl fikir ver bu koca millete...Tüm devlet erkanı orada...

- 10 Kasım törenleri vallahi gördüğüm en büyük komedi, devlet eliyle yapılan komedi. Muasır milletler bilseler kesinlikle kıçlarıyla gülerler.

- Anıtkabirin dünyadakilerin en iyisi olduğunu söylüyor TRT muhabiri. Hitlerin Nasyonal sosyalizm mimarisinden ilham alındığını söylemiyor.

- Sosyolojik, dini, askeri, demokratik, milli ve en mühimi cumhuri geri kalmışlığın en mühim alameti farikası 10 Kasım resmi törenleridir.

-Tam 1 nasyonal sosyalizmden kalma, Şili, Kuzey Kore gibi 5. Sınıf ülkelerde olan, ancak putperest bir milletin yapabileceği tören.

-Şu anda tv de yüzlerce subayın yağmurun altında anıt kabir de hazırol vaziyette emirle Anıtkabir de olduklarını görüyorum. Olamaz yaaa:))

- Hayırlı sabahlar değerli dostlar... Her yıl on kasımda milletçe matem psikolojisine bürünmenin nasıl bir his olduğundan Allah bizi korudu.

-Cumh. mitinginde yürüyen ne kadar hatun kişi varsa bunların hepsini şayet Adnan Oktar islama uygun tesettüre sokup yürütürse kabulümdür:))))

- Allah aşkına söyler misiniz imparatorluktan cumhuriyete geçmek neden fazilet olsun? Misakı milli sınırına bakın, şimdiki sınırlarımıza bakın

-Deniz Baykal hiç utanmadan mecliste tam bir artist gibi şov yapmaya kalkmıştır. Kendisini görünce insanın eski günler aklına geliyor.

- Türkiye'nin kalkınmada bu kadar geri kalmasında askeri vesayet birinci sırada yer alırken, vesayetin en büyük destekçisi de CHP olmuştur.

- CHP'nin yıllarca başında kabus gibi duran bu siyasi, ülkenin kaderinde çok menfi rol almış ender insanlardan birisidir. Ve yargılanmalıdır.

-Birde Türk Ceza Kanununda görevi suistimal diye bir yasa yok mu yahu anlamış değilim. Bir insan sekreterini vekil yapıp sonra parti başkanı+

- Olarak vekil yaptığı kişiyi cinsel istismar etse, bu göre i kötüye kullanma olmaz mı? Neden böyle kişiler hakkında dava açılmaz?

-CHP liler baktılarki siddin sene iktidar yüzü yok, sayın Tekin onların tabiri ile çember sakal ve badem bıyıkla Suud'dan nutuk irad ediyor:)

-CHP Van İl Bşk ismi Umut Oran. Konuştuklarına bakar mısınız lt. Almanya'da bu tür siyasileri çöpcü bile yapmazlar. Vay CHPem vay:)))

İşte o tweetlerden bazıları:

 

BU SÖZLER ÇOK TARTIŞILACAK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

NİLAY ~ 10 yıl önce
Tüm olanları pararlel yapıya bağlayan İsa Al, görevinin iadesi ile pararlel yapıya darbe vurulacağı teziyle Ankaradaki siyasilerin kapısını aşındırmaktadır. Ve paralel yapıya neden düşman olduğunu bile bilmeyen siyasilerş İsa Al'ın harcandığını yeniden göreve gelmesi gerektiğini dillendirmekte ve Temel Kotil'e baskı yapmaktadırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoruma ne hacet ~ 11 yıl önce
TK Düsseldorf da BA, KL, AF, EK ve bircok hava yolunun önünde 5 sirada ; http://www.dus-int.de/dus/daten_zahlen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sukur ~ 11 yıl önce
hepimiz isa aliz cok sukur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM ~ 11 yıl önce
Bır büyüğümüz' BÜYÜK ATA,mızı anlamak sevıye gerektirir' demiş güzelde söylemiş.Onun müslümanlık için yaptıklarını .YÜCE ALLAH ıle kul arasına gıren cıkarcı yobaz zındıkların düzenını bozduğu ,ve herkesın KURAN I KERİMİ öğrenmesı ve dınını bilmesi için onu türkçeleştırdıği vb yaptıkları işlerine gelmediği için bu tür bozuklar onu sevmezler ama hala isminden bile tırsarlar.Varsın sevmesınler ıyı kı de sevmıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUM ~ 11 yıl önce
Bu ve buna benzer meczup bıle olamayacak sevıyesızler e cevap vermek bıle ınsanı küçültür ama bu ve bunun gıbıler mübarek dinimizi ne hale getirdiler bu kafalarla ,şöyle bir dünyaya bakarsak Afganıstan ırak vb rahatlıkla görebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muslumanlik ~ 11 yıl önce
Muslumanlik ve dindar kafalar bu ulkeyi dibe batiran yobazlardir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Başkalarının dinine saygı göstermeniz gerekir bende elhamdülillah müslümanım ama bu şekilde bir tepki gösteriyorum
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
bu ifadeler doğru değil, doğrusu müslümanlığı kendi çıkarları için kullananlar ve dindar adı altında geçinen dinciler olmalıydı; gerçek dinini yaşayanlara ve dindarlara sözümüz olamaz.
Niye almanya da yasiyorsun gelsene ulkene!! ~ 11 yıl önce
Madem dinine cok duskunsun niye almanya da yasiyorsun? Gelsene ulkene..tabii hem gavura kufredersiniz hem de butun imkanlarindan faydalanirsiniz degil mi sahtekar yalancilar sizi...hem senin kafandakilerde iktidarda beraberce daha kolay hakaret edersiniz ananizin babanizin var olmalarina onlarin kim olduklarini bilmenize sebep olan insana!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan Akerman ~ 11 yıl önce
Sadece THY Köln degil..Düsseldorf ve Diger Sehirlerdeki ..Görevlilerin incelenmesi ve Havaalanlarinda ( Özellikle Düsseldorf !! ) Insanlara neler cektirdiklerini ve yerel Türk Acentalarla bilet icin nasil paslastiklarini ve Bilerek ,yolculari baska sirketlere nasil yönlendirdiklerini de aciklasinlar...!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Esir iken mümkün mü ibadet Yatıp kalkıp Atatürk’e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk’e dil uzatman gereksiz Sen anandan yine doğardın amma Baban kim olurdu bilemezdin ş......iz Neyzen Tevfik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanya ya Suc duyurusu ~ 11 yıl önce
Bu isa Al ismindeki yasayan organizmayi insan diyemiyorum kampanya baslatip Almanya dan deporte ettirelim ve turkiye ye gelsin hemen Savciliga suc duyurusunda bulunalim ,Almanya da da boluculukten ve hitlerden bahsediyor terorist bu adam diyelim Ceksin cezasini Vatanini Seven Duysun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000