22 Kasım 2010, Pazartesi 10:34:54

BU ŞÖLENE HERKES DAVETLİ...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü çercevesinde düzenlenecek şöleni ilk kez köşesinden duyurdu. Peki, Kıdık neler dedi?
  • Mudurum masallah hem atom karinca hem de guzellik perisi gibisin, ne is olsa ustesinden geliyorsun, sanirim bu resimdeki o tatli gulumseme o guzellik periliginin tescili. Sendikanin basina senin gibi derleyici toplayici bir adam gerekiyor mudurum.
Havacılık sektörü adına her türlü aktivitenin olduğu yere yetmeye çalışıyoruz. Yapılması gerekenin bu olduğunu düşünüyorsunuz.  Havacılığın içindeyim diyorsanız ve bunu gerçek anlamda yapmak istiyorsanız her doğru organizasyonun içinde yer almalısınız. 
 
Havacılık sektörünün çok şey hakettiğini düşünürken 2000 yılında dünyada kutlanan ama  Türkiye'de kimsenin farkında bile olmadığı bir günü keşfetmiştim. 7 Aralık günü dünyada Sivil Havacılık Günü olarak kutlanıyordu. 
 
Türkiye'de DHMİ'nin bir gecesi var, THY'nin bir gecesi var. Pilotların,teknisyenler derneği UTED'in, hosteslerin, Türk Hava Kurumu'nun hepsinin birer gecesi var. Hatta bu gecelerden en ünlüsü de teknisyenlerin yaptığı. Vur patlasın çal oynasın tarzında geçerdi teknisyenlerin gecesi. Peki tüm sektörün nesi var?
 
AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN
BU ŞÖLENE HERKES DAVETLİ...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Mudurum masallah hem atom karinca hem de guzellik perisi gibisin, ne is olsa ustesinden geliyorsun, sanirim bu resimdeki o tatli gulumseme o guzellik periliginin tescili. Sendikanin basina senin gibi derleyici toplayici bir adam gerekiyor mudurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000