06 Temmuz 2015, Pazartesi 14:41:17

Bu ölümler THY'yi yasa boğdu

Türk Hava Yolları ailesi, bir yıl içinde 5 acı birden yaşadı. 3’ü trafik kazası, biri iş kazası ve biri sıtma virüsünden bir pilot, bir teknisyen ve üç kabin memuru hayatını kaybetti.
  • A.r.e= allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin... Ucuz Ölümler ülkesi Türkiye
  • Cetelisini mi tutuyorsunuz?
  • 1- Şentürk Çavuş Bir kaza sonucu vefat etmeyen, hastalık sonucu vefat eden 2 abimiz daha vardır. Ebubekir Güzel ve Hasan Gürdoğan
  • En kötüsü de sebepleri trafik, ihmal... Can kazaya bedel mi ya, olmamalı işte. Çözümsüz derde alışıyor insan ama bu kadar genç yaşta böyle sebeplerden gitmek. Allah yakınlarına sabırlar versin.
  • Ölümler yasa boğmuş çok iddialı bir manşet olmuş, TK sanılan gibi bir AİLE filan değil uzun zamandır, pek çok insanın birbirini rapor etmek için fırsat kolladığı, kabinin kokpiti, kokpitin kokpiti, kabinin kabini, kokpitin kabini, dococusunun kabini, kabinin dococusunu, harekatçının amiri, amirin f/o'yu, kokpitin başpilotu, başpilotun askerleri, askerlerin svilleri, sivillerin askerleri, FİT'çilerin ayjetçileri, ekip tahsisin hiçkimseyi, ekip planlamanın yine hiç kimseyi, hiç kimsenin ekip planlamayı sevmediği sevdirilmediği, aidiyet kelimesinin neredeyse nefretle karşılandığı, maaş aldığı için insanların işlerini yaptıkları bir kurum sadece, dolayısıyla burada gerçek dostları olanlar acılarını paylaşır geri kalanı şöyle bir bakar geçer iyi ihtimalle, kötü ihtimalle de çamur atar, "yapmayaydı, etmemeydi, dikkat edeydi" diyerek kötüler bir de, gerisi lafı güzaf hadi hayırlı traşlar.
  • Arkadaşlarımızın mekanı cennet olsun. Trafık te lütfen Hız yapmayın ve saygılı olun
  • Ah be birtanim...
  • YAPACAK BİRŞEY YOK BİR BAHANEYLE GİDİLİYOR ALLAH HEPSİNE RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN ŞUNU UNUTMAMALI RABBİM SEVDİĞİ KULLARINI YANINA ALIRMIŞ DEMEKKİ BUNLARDA ALLAHIN SEVDİĞİ KULLARINDANMIŞ RAHMETİ TOPRAĞI BOL OLSUN
  • Allahım bu mübarek günlerde gani gani rahmet eylesin arkadaşlarımıza Dc3 ünde kimliği belli olsunda onunda arkasından dua etmeyelim yanlışlıkla

Türk Hava Yolları, son bir yıl içinde beş acıyla sarsıldı. Son olarak kaldırımda yürüdüğü sırada bir otomobilin çarpması sonucu Kabin Amiri Fatma Hülya Dobur’un hayatını kaybetmesiyle bir kez daha derinden sarsılan THY ailesi, üst üste gelen ölümlerle adeta yıkıldı.

İşte bir yıl içinde THY ailesini yasa boğan o ölümler:

Pilot Edip Kıvılcım:
(9 Ekim 2014): THY pilotu Edip Kıvılcım’ın kullandığı motosiklet, TEM Otoyolu Büyükaçma mevkiinde bir minibüse arkadan çarptı.Yola savrulan genç pilot hayatını kaybetti.

Kabin Memuru Birtan Yılmaz:
(16 Nisan 2015):THY’nin 29 Mayıs sürecinde işten çıkardıktan sonra yeniden işe aldığı 305 kişiden biri olan Kabin Memuru Birtan Yılmaz, eşiyle birlikte motosikletle evlerine dönerken kaza yaptı. Eşi kazayı sıyrıklarla atlatırken kabin memuru Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti. 

Teknisyen Tuğrul Tuna Beken:
(16 Mayıs 2015): 2011 yılında THY Teknik'te göreve başlayan Tuna Beken, 2 günlük eğitim sonrasında nöbete çağrıldığı gün THY Teknik hangarı önünde  TC-JJG kuyruk tescilli uçağın flap bakımlarını yaparken kafası sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.

Kabin Amiri Selda Durmaz:
(20 Haziran 2015): THY Kabin Amiri Selda Durmaz, Afrika ülkesi Tanzanya’da sivrisinek sokması sonucu sıtma virüsüne yakalandı. Bir süre yoğun bakımda tedavi gören genç kabin amiri, yaşam savaşını kaybetti.

Kabin Amiri Fatma Hülya Dobur:
Halkalı Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda yürüyen Kabin Amiri Fatma Hülya Dobur'a aşırı hızlı olduğu iddiasıyla kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan ve iki ağacı deviren otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Dobur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

©AirportHaber

Bu ölümler THY'yi yasa boğdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Me ~ 9 yıl önce
A.r.e= allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasin ~ 9 yıl önce
Allah rahmet eylesin... Ucuz Ölümler ülkesi Türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cetele ~ 9 yıl önce
Cetelisini mi tutuyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 9 yıl önce
1- Şentürk Çavuş Bir kaza sonucu vefat etmeyen, hastalık sonucu vefat eden 2 abimiz daha vardır. Ebubekir Güzel ve Hasan Gürdoğan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mermaid ~ 9 yıl önce
En kötüsü de sebepleri trafik, ihmal... Can kazaya bedel mi ya, olmamalı işte. Çözümsüz derde alışıyor insan ama bu kadar genç yaşta böyle sebeplerden gitmek. Allah yakınlarına sabırlar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio ~ 9 yıl önce
Ölümler yasa boğmuş çok iddialı bir manşet olmuş, TK sanılan gibi bir AİLE filan değil uzun zamandır, pek çok insanın birbirini rapor etmek için fırsat kolladığı, kabinin kokpiti, kokpitin kokpiti, kabinin kabini, kokpitin kabini, dococusunun kabini, kabinin dococusunu, harekatçının amiri, amirin f/o'yu, kokpitin başpilotu, başpilotun askerleri, askerlerin svilleri, sivillerin askerleri, FİT'çilerin ayjetçileri, ekip tahsisin hiçkimseyi, ekip planlamanın yine hiç kimseyi, hiç kimsenin ekip planlamayı sevmediği sevdirilmediği, aidiyet kelimesinin neredeyse nefretle karşılandığı, maaş aldığı için insanların işlerini yaptıkları bir kurum sadece, dolayısıyla burada gerçek dostları olanlar acılarını paylaşır geri kalanı şöyle bir bakar geçer iyi ihtimalle, kötü ihtimalle de çamur atar, "yapmayaydı, etmemeydi, dikkat edeydi" diyerek kötüler bir de, gerisi lafı güzaf hadi hayırlı traşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 9 yıl önce
Kokpitin kabini veya birbirlerini rapor etmek veya ispiyonlamak gibi derdi yok. Kendi yamuk işlerinizde bizim adımızı kullanmayın
Genç ölüm ~ 9 yıl önce
Arkadaşlarımızın mekanı cennet olsun. Trafık te lütfen Hız yapmayın ve saygılı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cuppa ~ 9 yıl önce
Ah be birtanim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA TURAN ~ 9 yıl önce
YAPACAK BİRŞEY YOK BİR BAHANEYLE GİDİLİYOR ALLAH HEPSİNE RAHMET EYLESİN MEKANLARI CENNET OLSUN ŞUNU UNUTMAMALI RABBİM SEVDİĞİ KULLARINI YANINA ALIRMIŞ DEMEKKİ BUNLARDA ALLAHIN SEVDİĞİ KULLARINDANMIŞ RAHMETİ TOPRAĞI BOL OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki sen? ~ 9 yıl önce
Demekki sen sevmediği bir kulsun halen nefes alıyon
Canlarımız ~ 9 yıl önce
Allahım bu mübarek günlerde gani gani rahmet eylesin arkadaşlarımıza Dc3 ünde kimliği belli olsunda onunda arkasından dua etmeyelim yanlışlıkla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
canlarımıza ~ 9 yıl önce
senin canın ç......:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000