23 Haziran 2014, Pazartesi 09:54:09

'BU HAKSIZLIĞI HAK ETMİYORUZ'

Bugün Gazetesi yazarlarından Perihan Çakıroğlu THY'nin bazı gazetelere ilişkin yürüttüğü politikayı köşesinden eleştirdi.
  • Emirates'in milli havayolu yapilmasi gerekir, siyaseti kendisine felsefe edinmis bir sirket yakismiyor bu ulkeye, elbette Thy gururumuz olmali ama boyle davranislarla.degil.
  • tum arkadaslar bu gazetelerin neden,kimin tarafindan engellendigini biliyor, hangi siyasi partinin thy yi ciftlige cevirdigini biliyor.. gazete olayi, milletvekili olayi , bakin airport taki mansetlere, thy nin akp havayolalri oldugunun ispatidir.. kimse bosuna 50 kurus falan diye konusmasin, bu akp nin thy uzerindeki etkisini gosterir... iktidar yolcularin o gazeteleri okuyup kendi gorsulerinden baska gorus sunmak istemiyor.. ileri demokrasi..
  • Kılıcı çekenler (pensilvanya) ya kelle alır ya kelle verir. Tarih cok az berabere biten savaşlar görmüştür.
  • Siz bu vatanın evladı değilsiniz.
  • Adamlar jest yapıyor ve gazete koyuyor, başka havayolunda hangi gazeteyi okuyorsunuz acaba? O gazeteye cok ihtiyaciniz varsa verin 0.50 kuruş , uçaga oyle gelin. İsmi gecen gazete kimse tarafindan okunmuyor ucakta ve çöpe gidiyor, bile bile neden tonlarca alınıp zarar edilsin? Burası ticari bir şirket. O yüksek mailyetli biletleri gazete okumak yemek icmek icin almiyorsunuz, uçuş guvenliginin yuksek oldugu bir sirket ile bir yerden bir yere gidebilmek icin aliyorsunuz. Bir sürü gazete var millet alsın okusun işte .. Olayınız nedir yani!
  • Balyoz, Ergenekon şakşakçıları ve Pensilvanya Kardinalinin basın yayın organıdır Birgün.Ali Tatar, Kaşif Kozinoğlu, Sadettin Doğan, Murat Özenalp'ın katilleridir aynı zamanda.Pensilvanya kardinali referanslı Eyüp Can idaresinde Radikal'in kağıdı bitti kapandı, darısı başınıza.Siz ve şükelanız bu vatanın evladı değil, siz olsa olsa MOSSAD-CIA'nin WALKING DEAD'leri olabilirsiniz ancak.Sahi kankanız Bavulcu Mehmet Baransu nerede?
  • SABAH,STAR,YENİ ŞAFAK,YENİ AKİT,TAKVİM,AKŞAM...uzar gider.. Bunlar medyanın yüzkaraları..Tarih affetmeyecek bunları..THY siyasi nedenlerle bunlara çanak tutmak zorunda. Dün başbakanın uçağındaki yayın yönetmenlerine bakın. Hepsi kiralık. Özellikle yanında cam kenarında oturan şahıs. Tarihe not düşüldünüz. Hiçbiriniz unutulmayacaksınız.
  • Siz ne sanıyordunuz ki?hem thy dahil hükümete yakın tüm kuruluşlara laf edeceksiniz hem de thy uçaklarında okunacaksınız var mı böyle birşey 6 senedir kabindeyim bir yolcunun da bugün gazetesi talep ettiğini görmedim.kaybınız fazla değil merak etmeyin :)
  • Arkadas sen o gazetenle ve yandaş milletvekıllerınle THY ye yapmadıklarını bırakmıcaksın sonrada ben gazetemı okuamıyorum dıye aglıyacaksın de gıt işine!!Her gun hala getırıorsunuz bende buyuk bı zevkle okadar gazeteyi cope atıyorum..kapıdan ıcerı dahı almıyorum.Bıde utanmadan agla benım gazetem nıye ok dıye!!!
  • Gercekten Inanilir gibi degil! Yurdum Insanimin haline bak, Gazeteci bile gazeteci degil! Birisi sunlara Bilet aldiklarinda, bunun anlaminin Ucak sirketinin sizi bir nokta'dan baska bir noktaya götürmesi dir. Baska birsey degil ! Birde herkesin özel Gazetesini mi düsünecekler? Sizde haberleri baska bir bulunan Gazeteden okusaniz acaba? Ben öyle yapiyorum! Hic'te Problem olmuyor! Ama sorun zaten Gazete degil, sadece THY kasri bir haber olsunda , gereksiz mi degil mi önemi yok !

Yaşadığımız problemler saymakla bitmiyor. Mesela, THY ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin haksız bir uygulaması mevcut.

Çok uçanların alındığı CIP salonuna çalıştığım BUGÜN de dahil bazı gazeteler alınmıyor. Her gezide aynı şey başıma geliyor.

Uçmak için CIP’ye gidiyorum, gazetemi okuyamıyorum. Diğer arkadaşlarım, gazetelerini alıp inceleyebiliyor, benim böyle bir şansım yok. Çünkü ambargo uygulanıyor.

THY, milli havayolu şirketimiz. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun haberi var mı bilmiyorum ama biz de bu vatanın evladıyız. İşimizi yapmaya çalışırken böyle haksızlıkları hak etmiyoruz.

Perihan Çakıroğlu / Bugün

'BU HAKSIZLIĞI HAK ETMİYORUZ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emirates'in milli havayolu yapilmasi gerekir, siyaseti kendisine felsefe edinmis bir sirket yakismiyor bu ulkeye, elbette Thy gururumuz olmali ama boyle davranislarla.degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcular ~ 10 yıl önce
tum arkadaslar bu gazetelerin neden,kimin tarafindan engellendigini biliyor, hangi siyasi partinin thy yi ciftlige cevirdigini biliyor.. gazete olayi, milletvekili olayi , bakin airport taki mansetlere, thy nin akp havayolalri oldugunun ispatidir.. kimse bosuna 50 kurus falan diye konusmasin, bu akp nin thy uzerindeki etkisini gosterir... iktidar yolcularin o gazeteleri okuyup kendi gorsulerinden baska gorus sunmak istemiyor.. ileri demokrasi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kılıcı çekenler (pensilvanya) ya kelle alır ya kelle verir. Tarih cok az berabere biten savaşlar görmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Siz bu vatanın evladı değilsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen nesin? ~ 10 yıl önce
Dikkat et. Bu tip baskalarini dislayanlar, kesip bicenler genelde kendileri cok saglam papuc degillerdir. Yoksa bukadar insafsizca asip kesemezler insanlari.
vergi ~ 10 yıl önce
vergisini catir catir aliyorsun, o tuplu gecis vesaire hepimiz hepsini veriyoruz.. optcu gider, her turlu dusunceye sahip gazete sunulur..
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlar jest yapıyor ve gazete koyuyor, başka havayolunda hangi gazeteyi okuyorsunuz acaba? O gazeteye cok ihtiyaciniz varsa verin 0.50 kuruş , uçaga oyle gelin. İsmi gecen gazete kimse tarafindan okunmuyor ucakta ve çöpe gidiyor, bile bile neden tonlarca alınıp zarar edilsin? Burası ticari bir şirket. O yüksek mailyetli biletleri gazete okumak yemek icmek icin almiyorsunuz, uçuş guvenliginin yuksek oldugu bir sirket ile bir yerden bir yere gidebilmek icin aliyorsunuz. Bir sürü gazete var millet alsın okusun işte .. Olayınız nedir yani!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
objektif ~ 10 yıl önce
olayi saptirma, olay gazete dagitimi degil ,neden bazilari dagitilirken,neden otekilerinin siyasi tercihlerle dagitilmadigi..
... ~ 10 yıl önce
Balyoz, Ergenekon şakşakçıları ve Pensilvanya Kardinalinin basın yayın organıdır Birgün.Ali Tatar, Kaşif Kozinoğlu, Sadettin Doğan, Murat Özenalp'ın katilleridir aynı zamanda.Pensilvanya kardinali referanslı Eyüp Can idaresinde Radikal'in kağıdı bitti kapandı, darısı başınıza.Siz ve şükelanız bu vatanın evladı değil, siz olsa olsa MOSSAD-CIA'nin WALKING DEAD'leri olabilirsiniz ancak.Sahi kankanız Bavulcu Mehmet Baransu nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
SABAH,STAR,YENİ ŞAFAK,YENİ AKİT,TAKVİM,AKŞAM...uzar gider.. Bunlar medyanın yüzkaraları..Tarih affetmeyecek bunları..THY siyasi nedenlerle bunlara çanak tutmak zorunda. Dün başbakanın uçağındaki yayın yönetmenlerine bakın. Hepsi kiralık. Özellikle yanında cam kenarında oturan şahıs. Tarihe not düşüldünüz. Hiçbiriniz unutulmayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
unutama beni ~ 10 yıl önce
Nerde o eski günler. Bizim patron başbakanı pijamayla karşılar, hükümet kurar, hükümet devirirdi. Zaman çok değişti çok.
Özlem ~ 10 yıl önce
Siz ne sanıyordunuz ki?hem thy dahil hükümete yakın tüm kuruluşlara laf edeceksiniz hem de thy uçaklarında okunacaksınız var mı böyle birşey 6 senedir kabindeyim bir yolcunun da bugün gazetesi talep ettiğini görmedim.kaybınız fazla değil merak etmeyin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
getırmeyın artık ~ 10 yıl önce
Arkadas sen o gazetenle ve yandaş milletvekıllerınle THY ye yapmadıklarını bırakmıcaksın sonrada ben gazetemı okuamıyorum dıye aglıyacaksın de gıt işine!!Her gun hala getırıorsunuz bende buyuk bı zevkle okadar gazeteyi cope atıyorum..kapıdan ıcerı dahı almıyorum.Bıde utanmadan agla benım gazetem nıye ok dıye!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent ~ 10 yıl önce
Gercekten Inanilir gibi degil! Yurdum Insanimin haline bak, Gazeteci bile gazeteci degil! Birisi sunlara Bilet aldiklarinda, bunun anlaminin Ucak sirketinin sizi bir nokta'dan baska bir noktaya götürmesi dir. Baska birsey degil ! Birde herkesin özel Gazetesini mi düsünecekler? Sizde haberleri baska bir bulunan Gazeteden okusaniz acaba? Ben öyle yapiyorum! Hic'te Problem olmuyor! Ama sorun zaten Gazete degil, sadece THY kasri bir haber olsunda , gereksiz mi degil mi önemi yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne içtin sen ~ 10 yıl önce
ne içtin sen bunu yazarken adam ne diyor sen ne diyorsun:)
tutum ~ 10 yıl önce
sorun thy nin partici tutumu..olayi carptirma..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000