22 Haziran 2011, Çarşamba 13:44:22

BU GURUR THY'NİN (FOTO)

Skytrax değerlendirmesinde 'Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi' ile 'En İyi Premium Ekonomi Koltuğu' ödülleri Türk Hava Yolları’na verildi...
  • Dostum irlandalilar hangi yuzle ortaya cikacaklar onlar da insan demek ki utanmayi biliyorlar
  • Saygideger airporthaber ziyaretcileri!!! Daha önce de verdigim ilana henüz bir cevap gelmedi kimseden. Insaniyet namina su 12 Haziran´dan önce öten, ahkam kesen CHP döneminde ise girmis THY icindeki Irlandalilar nereye kayboldular? Inanin polise gidiyorum yoksa yakinda, kayip ilani verecegim. Inadina Türkiye, inadina THY...
  • Uçağın içi süper, koltuklar rahat, catering firması da iyi yemek çıkarıyor sağolsun. bu konforda bende her zaman gitmek isterim. Oy veririm. Ama şu var ki ingilizceden habersiz -aksan zaten YOOOOK- sadece işi gereği hostes ve hostlara ezberletilmiş olan kalıpların dışında soru sorulduğunda dumur olan arkadaşlarımız neden hep aynı seviyede. THY ile bir uçuş sırasında yanımda olan bayan hostese karnım ağrıyor herhangi bir ağrı kesici var mı? kız cevap verir ne yemek istersiniz? ben çeviri yaptıktan sonra hostes teşekkür etti.Bu mu yani?kıza kaç yıldır hostes olduğunu sordum 6 dedi. Süper değil mi?Güzel diye almışlar birde tecrübeli sözde.Güzellik önemli de işte bu durumdan sonra o kızın güzelliği olsa ne yarar.Boş yani.her uçağa bir tercüman.
  • güzel kardeşim sen dünyanın en iyi havayolu şirketlerine bakıyorsun. thy avrupanın en iyi havayolu şirketi seçilmiş buyur buraya bak: http://www.worldairlineawards.com/Awards_2011/europe.htm
  • bu arada sayın genel müdürüm bu seneki toplu iş görüşmelerini kısa kesip anlaşmaya varırsınız inşallah
  • bu başarı da payı olan 16 bin arkadaşımı ve de taşeronlardaki herkesi tebrik ediyorum.
  • Tesekkurler ilk defadatop ten e girmis belki de bu avrupanin en iyisi olmaktan bileanlami hem de emiratesin onunde. Tebrikler.Lufthansanin esamesi yok bu arada.
  • bu abini yazdıkları dogruysa thy nin dunyanın en iyi 9. hava yolu.. muhtemelen 4.5 yıldıza yukselmişiz.
  • THY şuanda tam bir yol ayrımınla karşı karşıya. Ya bu başarısını korumaya kalkacak ya da daha ileri gitmek için yeni finansal kaynaklar bulacak. Şuan şirketin yüksek bir yüzdesinin daha satılacağı kesin, bu konuda uzman bir bankamız şuan değerleme üzerinde çalışıyor. Şirketin OPEX değerlerine baktığımızda yakıttan tasarruf etmesi düşük gözüküyor. Bu bakımdan çalışan maliyetlerini düşürmek gerekecek. Bu ancak sendikanın meşruiyetini yitirmesi ile sağlanır. Daha sonra yüksek maliyet kalemi olan ve açıkçası THY içinde en az eğitim gerektiren birimlerden biri olan kabin hizmetlerinin DO&CO misali outsource edilmesi faydalı olacaktır. Avrupa havayollarının krizde olduğu bir dönemde alınan bu ödülü şirketin gerçekten hakedip etmediği tartışılır.
  • World's best airline alliance:Star Alliance - World's best airport services:ANA All Nippon Airways - World's best cabin staff:Asiana Airlines - World's best inflight entertainment :Emirates - World's best leisure airline:Thomson Airways - World's best low-cost airline:AirAsia - World's best regional airline:Dragonair- World's most improved airline China: Southern Airlines .................. Final Top Ten Rankings 2011.......... 1. Qatar Airways 2. Singapore Airlines 3. Asiana Airlines 4. Cathay Pacific 5. Thai Airways 6. Etihad Airways 7. Air New Zealand 8. Qantas Airways 9. Turkish Airlines 10. Emirates
Havayolu ve havaalanı sektöründe sağladığı denetim ve hizmet kıyaslama programları ile kuruluşların ürün ve hizmet kalitesini denetleyen Skytrax değerlendirmesinde Türk Hava Yolları 3 dalda zirveye oturdu.
 
Türk Hava Yolları, 2011 Dünya Havacılık Ödülleri’nde 'Avrupa’nın En İyi Havayolu', Comfort Class koltuğuyla 'En İyi Premium Ekonomi Koltuğu' ve 'Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu' ödüllerine layik görüldü.                                  
 
Skytrax 2011 değerlendirmesi 100’ün üzerinde değişik uyruktan 18.8 milyon yolcu arasında 10 ay boyunca gerçekleştirilen anketler sonucu belirlendi.
 
Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Skytrax ödül töreninde Türk Hava Yolları’nın ödülü Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafından Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’e verildi.
 
Türk Hava Yolları, aynı başarıyı geçtiğimiz yıllarda da göstererek aldığı ödüller ile dünya havacılık sektörüne ismini yazdırdı. Havacılık endüstrisinin 'Oscar'ları olarak adlandırılan "Skytrax Ödülleri En İyi Havacılık Şirketleri 2009 - Skytrax World Awards 2009" sıralamasında büyük bir çıkış yaparak 2009 yılında Skytrax şirketi tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Güney Avrupa`nın En İyi Havayolu şirketi seçilmişti.
 
Skytrax, 2010 yılında da Türk Hava Yolları’nın hizmet kalitesinde ulaştığı noktayı tekrar tescilledi; Türk Hava Yolları ile Do&Co ikram şirketi ortak kuruluşu olan Turkish Do&Co’nun ekonomi sınıfında verdiği ikram hizmeti dünyanın en iyisi seçilirken, Türk Hava Yolları Güney Avrupa’nın “En İyi Havayolu” şirketi ünvanını 2010 yılında da korudu. Türk Hava Yolları, aynı yıl Avrupa genelinde de “En İyi 3.Havayolu” şirketi olma başarısını göstermişti.



BU GURUR THY'NİN (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 13 yıl önce
Dostum irlandalilar hangi yuzle ortaya cikacaklar onlar da insan demek ki utanmayi biliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Saygideger airporthaber ziyaretcileri!!! Daha önce de verdigim ilana henüz bir cevap gelmedi kimseden. Insaniyet namina su 12 Haziran´dan önce öten, ahkam kesen CHP döneminde ise girmis THY icindeki Irlandalilar nereye kayboldular? Inanin polise gidiyorum yoksa yakinda, kayip ilani verecegim. Inadina Türkiye, inadina THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçağın içi süper, koltuklar rahat, catering firması da iyi yemek çıkarıyor sağolsun. bu konforda bende her zaman gitmek isterim. Oy veririm. Ama şu var ki ingilizceden habersiz -aksan zaten YOOOOK- sadece işi gereği hostes ve hostlara ezberletilmiş olan kalıpların dışında soru sorulduğunda dumur olan arkadaşlarımız neden hep aynı seviyede. THY ile bir uçuş sırasında yanımda olan bayan hostese karnım ağrıyor herhangi bir ağrı kesici var mı? kız cevap verir ne yemek istersiniz? ben çeviri yaptıktan sonra hostes teşekkür etti.Bu mu yani?kıza kaç yıldır hostes olduğunu sordum 6 dedi. Süper değil mi?Güzel diye almışlar birde tecrübeli sözde.Güzellik önemli de işte bu durumdan sonra o kızın güzelliği olsa ne yarar.Boş yani.her uçağa bir tercüman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
güzel kardeşim sen dünyanın en iyi havayolu şirketlerine bakıyorsun. thy avrupanın en iyi havayolu şirketi seçilmiş buyur buraya bak: http://www.worldairlineawards.com/Awards_2011/europe.htm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu arada sayın genel müdürüm bu seneki toplu iş görüşmelerini kısa kesip anlaşmaya varırsınız inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu başarı da payı olan 16 bin arkadaşımı ve de taşeronlardaki herkesi tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tesekkurler ilk defadatop ten e girmis belki de bu avrupanin en iyisi olmaktan bileanlami hem de emiratesin onunde. Tebrikler.Lufthansanin esamesi yok bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu abini yazdıkları dogruysa thy nin dunyanın en iyi 9. hava yolu.. muhtemelen 4.5 yıldıza yukselmişiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY şuanda tam bir yol ayrımınla karşı karşıya. Ya bu başarısını korumaya kalkacak ya da daha ileri gitmek için yeni finansal kaynaklar bulacak. Şuan şirketin yüksek bir yüzdesinin daha satılacağı kesin, bu konuda uzman bir bankamız şuan değerleme üzerinde çalışıyor. Şirketin OPEX değerlerine baktığımızda yakıttan tasarruf etmesi düşük gözüküyor. Bu bakımdan çalışan maliyetlerini düşürmek gerekecek. Bu ancak sendikanın meşruiyetini yitirmesi ile sağlanır. Daha sonra yüksek maliyet kalemi olan ve açıkçası THY içinde en az eğitim gerektiren birimlerden biri olan kabin hizmetlerinin DO&CO misali outsource edilmesi faydalı olacaktır. Avrupa havayollarının krizde olduğu bir dönemde alınan bu ödülü şirketin gerçekten hakedip etmediği tartışılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
World's best airline alliance:Star Alliance - World's best airport services:ANA All Nippon Airways - World's best cabin staff:Asiana Airlines - World's best inflight entertainment :Emirates - World's best leisure airline:Thomson Airways - World's best low-cost airline:AirAsia - World's best regional airline:Dragonair- World's most improved airline China: Southern Airlines .................. Final Top Ten Rankings 2011.......... 1. Qatar Airways 2. Singapore Airlines 3. Asiana Airlines 4. Cathay Pacific 5. Thai Airways 6. Etihad Airways 7. Air New Zealand 8. Qantas Airways 9. Turkish Airlines 10. Emirates

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000