04 Aralık 2013, Çarşamba 11:25:42

BU DA THY'NİN 'KOBE'SİZ REKLAMI

Türk Hava Yolları, Kobe Bryant ve Messi'li reklamının yanısıra sessiz sedasız iddialı bir reklamını daha yayınladı.
  • Seslendiren kim?
  • pgs li bi kaptan olarak şunu söleyebilirim.gerçekten güzel reklam olmuş.tebrik ederim thy yi.Türkiye de iyi yapılan işe iyi dediğimizde gerçekten hepimiz daha ileriye gitcez.
  • televizyon için biraz uzun. ama güzel bir reklam. thy artık büyük oyuncu oldu diyebiliriz. asıl tebrikleri asıl takdiri bugünlerden sonraki performansı hak edecek. zirveye tırmanırken her şey yolundaydı, önemli olan orada barınabilmek. umarım türkiye için de thy için de en güzeli olur.
  • Bu reklam filmini hazirlayanlari kutlarim.bir thy calisani olarak gurur duydum...ayrica bir diger durumda bu tur sitelerde ilgili ilgisiz surekli elestiren(karalayan,asagiliyan)ve kurum ve calisanlari agir sekilde elestiri disina cikarak kucumseyen memnuniyetsiz kisiler,bilmiyorum onlarin mutlu olmasi icin ne yapmak gerekecek...elestiri kurum ve kisilerin olumlu yonde kendilerini gelistirmeleri acisindan tabiiki gerekli...fakat bir kisim kimseler sadece karalamak icin gorus belirtiyor...yazik... Belki bu konu ile ilgili degil ama;ayni sekilde herhangi bir ise girebilmek icin cok buyuk performans ve emek harcayip daha girdigi ise vakif olmadan ve isini ogrenmeden durmadan elestirmek sanirim bizim ulusa mahsus bir ozellik...saygilarimla...herkese iyi ucuslar ...thy yolun acik olsun.
  • Amaa diye başlayan cevabı veren kisi sen turkce öğretmenisin anlasilan,eger degilsen herkesin nedemek istedigini anladığı bir yazıyı anlamayarak düzeltme yapmak bunu meziyet gibi dillendirmek nasil bir zeka ürünüdür şaşıyorum.ayrica Kabin memurlarına yaptığın atıftan da bu mesleğe başvurmuş ve de kabul edilmemiş oldugun aşikar..:) yalansa yalan de :P
  • Thy bir de Ankara'yı keşfetse çok güzel olacak. Nasıl başkent kardeşim bura?
  • çok hoş bir reklam olmuş . İlk izlediğimde akış içinde kesin THY nin reklamı demiştim ve sonlarda THY logosu çıktı. Ellerinize sağlık güzel olmuş.
  • Cok basarili,THY ye yakisan bir reklam
  • Bagaj Kayiptakilerin ingilizce bilmedigi baglantili ucusu ataturk'e inip 1 saat sonra sabihadan yaparak bilet kesen dunyanin yerel havayolu.Heaa kesfet kesfett
  • Her defasinda globally foss diyenlere aciyorum resmen. Bu nasil bi kuyruk acisidir kardesim. Ne koymus sana thy vah vah :)))

Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü NBA yıldızı Kobe Bryant ve Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi'li reklamı dün tüm dünyada yayınlanmaya başladı. THY, büyük beğeni toplayan Kobe ve Messi'li reklamın yanısıra iddialı bir reklamı daha yayınladı.

"Dünya daha büyük... Keşfet!" sloganlarının ön plana çıktığı reklam filminin de en beğenilen reklam çalışmaları arasında yer alması bekleniyor.

İşte Türk Hava Yolları'nın o reklam filmi

BU DA THY'NİN 'KOBE'SİZ REKLAMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

misafir ~ 10 yıl önce
Seslendiren kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
pgs li bi kaptan olarak şunu söleyebilirim.gerçekten güzel reklam olmuş.tebrik ederim thy yi.Türkiye de iyi yapılan işe iyi dediğimizde gerçekten hepimiz daha ileriye gitcez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 10 yıl önce
televizyon için biraz uzun. ama güzel bir reklam. thy artık büyük oyuncu oldu diyebiliriz. asıl tebrikleri asıl takdiri bugünlerden sonraki performansı hak edecek. zirveye tırmanırken her şey yolundaydı, önemli olan orada barınabilmek. umarım türkiye için de thy için de en güzeli olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu reklam filmini hazirlayanlari kutlarim.bir thy calisani olarak gurur duydum...ayrica bir diger durumda bu tur sitelerde ilgili ilgisiz surekli elestiren(karalayan,asagiliyan)ve kurum ve calisanlari agir sekilde elestiri disina cikarak kucumseyen memnuniyetsiz kisiler,bilmiyorum onlarin mutlu olmasi icin ne yapmak gerekecek...elestiri kurum ve kisilerin olumlu yonde kendilerini gelistirmeleri acisindan tabiiki gerekli...fakat bir kisim kimseler sadece karalamak icin gorus belirtiyor...yazik... Belki bu konu ile ilgili degil ama;ayni sekilde herhangi bir ise girebilmek icin cok buyuk performans ve emek harcayip daha girdigi ise vakif olmadan ve isini ogrenmeden durmadan elestirmek sanirim bizim ulusa mahsus bir ozellik...saygilarimla...herkese iyi ucuslar ...thy yolun acik olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Amaa diye başlayan cevabı veren kisi sen turkce öğretmenisin anlasilan,eger degilsen herkesin nedemek istedigini anladığı bir yazıyı anlamayarak düzeltme yapmak bunu meziyet gibi dillendirmek nasil bir zeka ürünüdür şaşıyorum.ayrica Kabin memurlarına yaptığın atıftan da bu mesleğe başvurmuş ve de kabul edilmemiş oldugun aşikar..:) yalansa yalan de :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 10 yıl önce
Yine bir sürü hata yapmışsın yazarken. Olmuyorsa zorlama. Bu arada ben daha ön tarafta çalışıyorum.
ankara ~ 10 yıl önce
Thy bir de Ankara'yı keşfetse çok güzel olacak. Nasıl başkent kardeşim bura?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elinize sağlık ~ 10 yıl önce
çok hoş bir reklam olmuş . İlk izlediğimde akış içinde kesin THY nin reklamı demiştim ve sonlarda THY logosu çıktı. Ellerinize sağlık güzel olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok basarili,THY ye yakisan bir reklam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi tabi ~ 10 yıl önce
Bagaj Kayiptakilerin ingilizce bilmedigi baglantili ucusu ataturk'e inip 1 saat sonra sabihadan yaparak bilet kesen dunyanin yerel havayolu.Heaa kesfet kesfett

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Her defasinda globally foss diyenlere aciyorum resmen. Bu nasil bi kuyruk acisidir kardesim. Ne koymus sana thy vah vah :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000