16 Aralık 2011, Cuma 10:08:27

BRITISH AIRWAYS'TE NEDEN VAR?

Türk Hava Yolları ile başlayan “13 numaralı koltuk” tartışmasında ilginç bir detay ortaya çıktı.
  • 1453 te cuma günü istanbulun fethi oldu.hristiyan aleminde cuma 13.denk gelirse ugursuz gün sayiyolar!!1453 toplayinca 13 eder o yüzden!!
  • BİR DE "14 NUMARA " VARDI..SERPİL ÇAKMAKLI OYNAMIŞTI GALİBA...THY, ONUN ANISINA TÜM 14 NOLU KOLTUKLARA SERPİL'İN RESİMLERİNİ YAPIŞTIRSIN..UĞRAŞACAK BAŞKA İŞ KALMADI ÇÜNKÜ ..!
  • ne numaraymış arkadaş. sağolsun milletvekillerimin yöneticilerimin işi kalmamış, vay efendim 13 numaralı koltuk neden müslüman firmada yok ekleyelim diyorlar. bunu demeleri için oy verdim zaten bende
  • Allah İsa'ya kendisini yanına alacağını bildirir. 12 Havarisine yemekte bunu açıklar ve ölümüne içlerinden birisinin neden olacağını söyler. Havarileri itiraz eder, ancak bu kaderdir. Ertesi gün Havarilerden Yahuda İsa'nın yerini Yahudilere bildirir ve İsa yakalanarak çarmıha gerilir. İsa ve 11 Havarisi hala masum ancak 13. kişi olan havari Yahuda haindir. 13 ün uğursuzluğuHristiyanlar için budur. Kaç kişi ile son yemeğin yendiğinin uğusuzlukta çok da payı yoktur. Havacılıkta çok haber bulunmuyor anlaşılan ilahi konular tartışılıyor!!!!
  • Kaç ay oldu hâlâ 13 numara tartışılıyor.
  • uçak tipiyle alakalı tk nında 13 numaralı koltukları var olmayanıda. üretin uçağınızı yapın konfigirasyonunu ister tüm uçaklara 13a , 13b, 13c.....13y, 13z, 13a1, 13b1... yaz .. ürettiğin kadar konuş.
  • THY de niye YOK muş , aşağıdaki linki kullanamıyoruz buradan ama THY nin filosuna girdiğimiz zaman A 320 uçağının bilgilerinde 13. sıranın varlığı görünüyor , YOK dediğimiz zaman HİÇ YOK demektir 1 tane bile VAR ise olayda kasıt yok ALIŞKANLIK VAR demektir. Filodaki diğer uçaklarıda araştırırsanız olanlar olduğunu göreceksiniz. http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/about_us/fleet/index.aspx
  • Istanbuldan gelirken 13 numarali koltuk bana denk gelmisti
Hz. İsa’nın çarmıha gerilmeden önce son yemeğinde 13 kişinin bulunması ve İbrani alfabesinde “M” harfinin 13. harf olması ve ölümü çağrıştırması nedeniyle Hristiyan toplumlarda uğursuz olan 13 rakamı British Airways için uğursuz değilmiş...

British Airways yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre “13 rakamı bizim uçaklarımızda bulunuyor. Bu konuda herhangi bir yolcudan tepki almadık. Yani yolculardan hiç “ben bu koltuğa oturmam” diyen olmadı. Zaten şirketler yolcuların taleplerine göre bazı değişiklikler yapar. Ama biz bunun batıl inanç olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.



©AirportHaber.com Özel
BRITISH AIRWAYS'TE NEDEN VAR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
1453 te cuma günü istanbulun fethi oldu.hristiyan aleminde cuma 13.denk gelirse ugursuz gün sayiyolar!!1453 toplayinca 13 eder o yüzden!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BİR DE "14 NUMARA " VARDI..SERPİL ÇAKMAKLI OYNAMIŞTI GALİBA...THY, ONUN ANISINA TÜM 14 NOLU KOLTUKLARA SERPİL'İN RESİMLERİNİ YAPIŞTIRSIN..UĞRAŞACAK BAŞKA İŞ KALMADI ÇÜNKÜ ..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne numaraymış arkadaş. sağolsun milletvekillerimin yöneticilerimin işi kalmamış, vay efendim 13 numaralı koltuk neden müslüman firmada yok ekleyelim diyorlar. bunu demeleri için oy verdim zaten bende

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah İsa'ya kendisini yanına alacağını bildirir. 12 Havarisine yemekte bunu açıklar ve ölümüne içlerinden birisinin neden olacağını söyler. Havarileri itiraz eder, ancak bu kaderdir. Ertesi gün Havarilerden Yahuda İsa'nın yerini Yahudilere bildirir ve İsa yakalanarak çarmıha gerilir. İsa ve 11 Havarisi hala masum ancak 13. kişi olan havari Yahuda haindir. 13 ün uğursuzluğuHristiyanlar için budur. Kaç kişi ile son yemeğin yendiğinin uğusuzlukta çok da payı yoktur. Havacılıkta çok haber bulunmuyor anlaşılan ilahi konular tartışılıyor!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kaç ay oldu hâlâ 13 numara tartışılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçak tipiyle alakalı tk nında 13 numaralı koltukları var olmayanıda. üretin uçağınızı yapın konfigirasyonunu ister tüm uçaklara 13a , 13b, 13c.....13y, 13z, 13a1, 13b1... yaz .. ürettiğin kadar konuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY de niye YOK muş , aşağıdaki linki kullanamıyoruz buradan ama THY nin filosuna girdiğimiz zaman A 320 uçağının bilgilerinde 13. sıranın varlığı görünüyor , YOK dediğimiz zaman HİÇ YOK demektir 1 tane bile VAR ise olayda kasıt yok ALIŞKANLIK VAR demektir. Filodaki diğer uçaklarıda araştırırsanız olanlar olduğunu göreceksiniz. http://www.turkishairlines.com/tr-TR/corporate/about_us/fleet/index.aspx

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Istanbuldan gelirken 13 numarali koltuk bana denk gelmisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000