18 Ocak 2013, Cuma 13:12:29

BÖYLE THY FANATİĞİ GÖRMEDİNİZ!

İstanbul’da yaşayan Düşünce Koçu Münir Arıkan, Türk Hava Yolları’na olan sevgisini kafasına THY logosu kazıtarak gösterdi.
  • ama bı daha dusundum de dusunce olarak guzel aslında..sonucta THY ye bızım gıbı gonul vermıs..bıze tebrık edıp alkıslamak duser..
  • aynı globally foss gibi bununda içi boş ...çok güldüm yaaaa
  • Tabiri caiz ise ben böyle aşk! görmedim. Şirketin potansiyelinden haberdar ve nemalanmak adına güzel bir hareket :) Adam da haklı ya tutarsa demiş.Ruhun şad olsun N.Hoca
  • bunda ne varki tum insanlar adamin meslegine takmis..yapabiliyorsan sende git dusunce kocu ol. talep var, ki boyle bir meslek dogmus.sende git istiyorsan futbol takimi logosu kazit kafana. tercih meselesi.ben birisini taniyorum .29 yasina dek beyin cerrahi olarak calisti. sonra gidip pilot oldu. simdilerde luks bir restoran isletiyor...hep tercih meselesi hocam. bu arada murat herdem de yaslanmiyor masallah. adam yillardir hep ayni.
  • Beyfendinin işleri kesat bu sıralar anlaşılan ki THY,ye yalakalık yapıyor iş kapmak için:::)))Millet deliye hesret biz akıllıya.Koru yarabbim bizi:::)))
  • Bu düşünce koçu arkadaşımızın, koçluk yaptığı kişilere herhalde takıntıyla ilgili anlatacağı çok şey olsa gerek. Şaka gibi.
  • Fazla düşünmekten beyin lipidoları kısa devre yapmış ne günlere kaldık.
  • Kocumuzda besiliymis maasallah
  • Çok düşünmüş
  • Beygircileri ne bicim tahrik ediyordur.

Münir Arıkan Eğitim ve Koçluk Akademisi’nin sahibi Münir Arıkan, Türk Hava Yolları’nın logosunu kafasına kazıttı. İşi gereği sık sık seyahat eden Arıkan, kafasının arkasına yaptırdığı THY logosu ile Atatürk Havalimanı’nda ilgi odağı oldu.

Bir toplantı için Antalya’ya uçmak için Atatürk Havalimanı’na gelen Arıkan, “ THY ile organik bağım yok. Ama  THY’yi çok seviyorum ve sürekli onlarla uçuyorum. Sevgimin göstergesi olarak da kafama THY logosunu kazıttım” dedi.

Arıkan’ın takım elbise koruma kılıfındaki THY logosu da dikkat çekti.



BÖYLE THY FANATİĞİ GÖRMEDİNİZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

dc3 ~ 11 yıl önce
ama bı daha dusundum de dusunce olarak guzel aslında..sonucta THY ye bızım gıbı gonul vermıs..bıze tebrık edıp alkıslamak duser..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
aynı globally foss gibi bununda içi boş ...çok güldüm yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koçum benim :) ~ 11 yıl önce
Tabiri caiz ise ben böyle aşk! görmedim. Şirketin potansiyelinden haberdar ve nemalanmak adına güzel bir hareket :) Adam da haklı ya tutarsa demiş.Ruhun şad olsun N.Hoca

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gayet hos ~ 11 yıl önce
bunda ne varki tum insanlar adamin meslegine takmis..yapabiliyorsan sende git dusunce kocu ol. talep var, ki boyle bir meslek dogmus.sende git istiyorsan futbol takimi logosu kazit kafana. tercih meselesi.ben birisini taniyorum .29 yasina dek beyin cerrahi olarak calisti. sonra gidip pilot oldu. simdilerde luks bir restoran isletiyor...hep tercih meselesi hocam. bu arada murat herdem de yaslanmiyor masallah. adam yillardir hep ayni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
menfaat dünyası ~ 11 yıl önce
hoş ama boş...kapmıştır bedava biletleri de boşa kazıtmamıştır kafayı inşallah:)
Gülce ~ 11 yıl önce
Beyfendinin işleri kesat bu sıralar anlaşılan ki THY,ye yalakalık yapıyor iş kapmak için:::)))Millet deliye hesret biz akıllıya.Koru yarabbim bizi:::)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Bu düşünce koçu arkadaşımızın, koçluk yaptığı kişilere herhalde takıntıyla ilgili anlatacağı çok şey olsa gerek. Şaka gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
;) ~ 11 yıl önce
Fazla düşünmekten beyin lipidoları kısa devre yapmış ne günlere kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maasallah ~ 11 yıl önce
Kocumuzda besiliymis maasallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
Çok düşünmüş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beygirciler ~ 11 yıl önce
Beygircileri ne bicim tahrik ediyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000