04 Aralık 2012, Salı 16:52:29

BORSADA THY BEREKETİ

THY hisseleri Kasım ayı başından bu yana yüzde 42 artarak tüm dikkatleri üzerine çekti...
  • 250 yeni Alman fo vatana millete hayırlı olsun.tesekkurler THY
  • Yahu sanki şu borsa denen şeyi asgari ücretli veya orta direk memur vatandaş oynuyor. Kardeşim bu borsadan kağıt alan zaten kalbur üstü adamlardır. Zengin adam parasına para katıyor, daha çıkmış lak lak yapıyorsunuz boş boş. Akape hükümetinin en iyi yaptığı şey zaten zengini daha da zenginleştirmek değil miydi? şaşırmadık. durmak yok, yolmaya devam.
  • biz kendi içimizde thy'ye çamur atıp duralım,elin oğlu gelsin kıymetini bilsin.devam devam..

THY hisselerindeki yükselişin arkasında, özellikle yabancı aracı kurumların şirket için fiyat hedefini tek tek yukarı çekmesi olarak gösteriliyor.  Son olarak Citi dün THY için fiyat hedefi 5.50 TL’den 7.20 TL’ye yükseltti.

Ancak THY hisselerindeki uçuş hareketi son 1 ayla sınırlı değil. THY hisselerinde son 6 ayda yaşanan değer artışı yüzde 135′e ulaştı.

31 Mayıs’ta 2.52 TL’den işlem gören THY hisseleri bugün 5.94 TL’ye kadar çıktı. THY hisselerinde bugün yaşanan değer artışı yüzde 5 civarında. (Finans Global)

BORSADA THY BEREKETİ

Yorumlar

Fo ~ 11 yıl önce
250 yeni Alman fo vatana millete hayırlı olsun.tesekkurler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik misiniz? ~ 11 yıl önce
Yahu sanki şu borsa denen şeyi asgari ücretli veya orta direk memur vatandaş oynuyor. Kardeşim bu borsadan kağıt alan zaten kalbur üstü adamlardır. Zengin adam parasına para katıyor, daha çıkmış lak lak yapıyorsunuz boş boş. Akape hükümetinin en iyi yaptığı şey zaten zengini daha da zenginleştirmek değil miydi? şaşırmadık. durmak yok, yolmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
citi ~ 11 yıl önce
biz kendi içimizde thy'ye çamur atıp duralım,elin oğlu gelsin kıymetini bilsin.devam devam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000