15 Aralık 2010, Çarşamba 11:26:33

BOEING THY'YE ÇALIŞIYOR...

Dolmabahçe, Beylerbeyi, Yıldız ve Rumeli... Türk Hava Yolları Boeing’den sipariş ettiği bu dört uçağı filosuna kattı. Şimdi sırada Ege var.
  • anlaşılan thy batması seni çok sevindirecek bi olay ki gülerek söylüyorsun ama boşuna sevinme thy nin yolcu sayısı her geçen gün artıyor şu anda thy nin en büyük problemi benim görüşüm teknik personelinin yetersizliği ama onun içinde sürekli personel alımı yapılıyor gerçi emektar personelin işten çıkarılması kötü ama gençlerin önü açılıyor en azından typ sınıflarından gelen arkadaşlar çok güzel bi şekilde tecrübeli abilerimiz tarafından eğitiliyor inşallah bu sıkıntıda aşılır o zaman korkacak hiç bişey kalmaz hem zaten sorunlu uçak sayısı o kadar büyütülecek boyutta değil filomuz genç arızaları giderilebiliyor allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin kaptanlarımız çok tecrübeli herkes işini çok güzel yapıyor thy gururumuz bizim
  • biliyorum hatta sayın başbakan da uçağı gezmişti. benim anlatmak istediğim sey sisteme dahi tanıtılmamıştı o uçak.ve sefere verilmişti. aynı şeyler TC-JNI/H içinde gecerli
  • BOEING THY'ye mi çalışıyor? :) peki THY kime çalışıyor? şimdilik özelleştirme idaresine..sonra kime çalışacak? Milli şirketimiz kime gidecek?
  • maalesef sonu isbilmeyen,tecrubesiz ordan burdan toplanmis ve torpille thy na getirilmis bu yonetim ve adamlari yuzunden aynen swissair gibi olacak...bir de boeing thy ye calisiyor derken komik oluyor..baska sirketler ki ozellikle asyali ve arap sirketler 70 kusur civari siparis verirken onlar icin ne demek lazim peki??
  • Uçaklar yenide iç dizaynı en kötü kalite çakma çin malıBc koltukları 3 li kurulmuş bizim yolcu buna avaz avaz bağırır !bizden söylemesi
  • Haberine gore havacilik sektoru dususe gececek 2011de, oil fiyati 84e kadar cikacak ve ustune ek olarak, yavas gelisen ekonomi, cok siki kar orani ve avrupadaki alanlarda artan vergiler, umarim THYmiz bir plan dahilinde buyuyordur, yoksa SwissAir gibi olmalarini hic istemiyorum.
  • JJF 'un önce SAW'a indiğini ve orada onay için 10 gün kadar beklediğini de biliyor musun?
  • cok iyi biliyorum.hemde cok iyi biliyorum oyleki JJF geldiği günün ertesi günü TK94 Yapmıstı. ki ucak sisteme dahi tanıtılmadan sefere verilmişti.
  • Pırıl pırıl uçaklarımız geliyor hem de sıfır fabrika çıkışı. Darası özel sektörün aşına diyelim neden olmasın... bahane üretmeden çok çalışmak lazım.. irlandalılar sizin havayolunda bu uçaklar yok ne haber gurur duyuyorum thy ile. Sevmeyen işstemeyen binmesin gidin yabacılarla uçun anlayın neyin ne olduğunu..
  • konFİRİgasyon ha çok iyi :)))

Türk Hava Yolları’nın önümüzdeki haftalarda İstanbul’a getireceği Boeing 777-300ER tipi uçağı ilk test uçuşunu 10 Aralık’ta Seattle’da yaptı.
Türk Hava Yolları renklerine boyanan Boeing 777-300ER tipi uçağa ‘Ege’ adı verildi.

TC-JJI kuyruk tescilli uçak test uçuşlarını tamamladıktan sonra Türkiye’ye getirilecek. Bu uçağın da filoya dahil olmasıyla Boeing’den sipariş edilip teslim alınan Boeing 777-300ER sayısı 5 olacak.

THY daha önce, Rumeli , Yıldız, Beylerbeyi ve Dolmabahçe uçaklarını filosuna katmıştı.

İşte THY'nin Ege'si...




BOEING THY'YE ÇALIŞIYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
anlaşılan thy batması seni çok sevindirecek bi olay ki gülerek söylüyorsun ama boşuna sevinme thy nin yolcu sayısı her geçen gün artıyor şu anda thy nin en büyük problemi benim görüşüm teknik personelinin yetersizliği ama onun içinde sürekli personel alımı yapılıyor gerçi emektar personelin işten çıkarılması kötü ama gençlerin önü açılıyor en azından typ sınıflarından gelen arkadaşlar çok güzel bi şekilde tecrübeli abilerimiz tarafından eğitiliyor inşallah bu sıkıntıda aşılır o zaman korkacak hiç bişey kalmaz hem zaten sorunlu uçak sayısı o kadar büyütülecek boyutta değil filomuz genç arızaları giderilebiliyor allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin kaptanlarımız çok tecrübeli herkes işini çok güzel yapıyor thy gururumuz bizim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biliyorum hatta sayın başbakan da uçağı gezmişti. benim anlatmak istediğim sey sisteme dahi tanıtılmamıştı o uçak.ve sefere verilmişti. aynı şeyler TC-JNI/H içinde gecerli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BOEING THY'ye mi çalışıyor? :) peki THY kime çalışıyor? şimdilik özelleştirme idaresine..sonra kime çalışacak? Milli şirketimiz kime gidecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
maalesef sonu isbilmeyen,tecrubesiz ordan burdan toplanmis ve torpille thy na getirilmis bu yonetim ve adamlari yuzunden aynen swissair gibi olacak...bir de boeing thy ye calisiyor derken komik oluyor..baska sirketler ki ozellikle asyali ve arap sirketler 70 kusur civari siparis verirken onlar icin ne demek lazim peki??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçaklar yenide iç dizaynı en kötü kalite çakma çin malıBc koltukları 3 li kurulmuş bizim yolcu buna avaz avaz bağırır !bizden söylemesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haberine gore havacilik sektoru dususe gececek 2011de, oil fiyati 84e kadar cikacak ve ustune ek olarak, yavas gelisen ekonomi, cok siki kar orani ve avrupadaki alanlarda artan vergiler, umarim THYmiz bir plan dahilinde buyuyordur, yoksa SwissAir gibi olmalarini hic istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
JJF 'un önce SAW'a indiğini ve orada onay için 10 gün kadar beklediğini de biliyor musun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok iyi biliyorum.hemde cok iyi biliyorum oyleki JJF geldiği günün ertesi günü TK94 Yapmıstı. ki ucak sisteme dahi tanıtılmadan sefere verilmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pırıl pırıl uçaklarımız geliyor hem de sıfır fabrika çıkışı. Darası özel sektörün aşına diyelim neden olmasın... bahane üretmeden çok çalışmak lazım.. irlandalılar sizin havayolunda bu uçaklar yok ne haber gurur duyuyorum thy ile. Sevmeyen işstemeyen binmesin gidin yabacılarla uçun anlayın neyin ne olduğunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
konFİRİgasyon ha çok iyi :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000