06 Mayıs 2009, Çarşamba 16:30:11

Boeing açıkladı: "THY 5 uçak siparişi verdi"

Türk Hava Yolları, Boeing ile liste fiyatı 1.36 milyar dolar olan 5 adet “Boeing 777-300ER” uçağı alımı için anlaşma imzaladı...
  • 777leri alıyosunuzz ama ona göre elema almıyosunuz !nedense 2008 kım 2009 ocak verdğin 2 ilandada 25 kişilik hersınıftan nerdeyse 20 tanesi AKP torpiline sahip yada yönetimden :D eeee nereye kadar gidicek bu böylee !! ne zaman bu kadarr gösteriş kalite v. uygun davranıcak bu THY ?ne zaman hakede insanları alıcaksınız :D USA açılımını bile bilmeyen emergency yazıldığı gibi okuyan saati sorduğunda the watch ile başlayan cümleler kuran insnları eğitimi aldın yine bu adam senin yolcun are you lagguage ? demiycekmi :DTHY kalite önce içte başlarrrr sen önce nitelikli eleman almasını öğren ingilizce bilsin mümkünse ,dış görünüşü adam gibi olun mesela olsun yani KM gibi olsun
  • ''Gönderdiğiniz yorumlar, editör onayından geçmesi durumunda yayınlanacaktır. '' dendiği halde laf olsun diye herşeyin altına Erzurum yazanın yorumları niye yayınlanıyor. Belli ki dalga geçiyor.
  • ya bu 777 Erzuruma inermi???
  • Helal olsun tabiki alsınlar da , al al uç uç nereye kadar. Kimler uçuracak, nasıl uçuracak soranınız yokmu... THY'de kalite diye bir kelime kalmadı artık uçuş güvenliğini sorgulamaya başlar olduk. Ne çabuk unuttunuz yaşanan onca hadiseyi :((((
  • THY 310 ların ETOPS derdi yüzünden aldığı ve kendisini dünyaya açan 340 lardan sonra şimdi tekrar 2 motorlu bir uzun menzilli uçak alımına gitti, 777 Airbuslara göre oldukça farklı bir uçaktır umarım 310 operasyonlarında yaşanan terslikler bunlarda yaşanmaz ....
  • hayırlı olsun , gururmuz ,onurumuz ,bayrak taşıyıcımız thy ye ,,emniyetli uçuşlar olsun.
  • Sonunda THY 777 lerde karar kildi. Gec bile olsa dogru bir adim. Sirada umarim 787 ler vardir. Bilgec diye gecinen Laleli Lions'a ,yorumcularin kizdigini görüyorum. Onun da istedigi o olmali: Kizdirarak ilgi cekmek. Aldirmayin derim.
  • Adam lale işte ne uğraşıyorsunuz...Apronda deve kesen zihniyetle aynı kaba....anlarsınız işte...
  • böyle yeni uçakları ülkemizde görmekten mutluluk duyarız.teşekürler thy yönetimi.bide thy teknikte işe başlasak süper olurdu.hayırlı olsun.uçak teknisyeni.
  • Bu sitenin bir editoru var, eger siniri asan bir yorum gelirse, editor de bunu yayinlamaz, bu kadar. Onemli olan bu 5 ucak gercekten 3 sinifli kabin ile mi geliyor? Kac yolcu kapasiteli geliyor? Hangi motorlar ile geliyor?

Boeing'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni Boeing 777-300ER'ler, THY'nin direkt olarak Boeing'den satın aldığı ilk geniş gövdeli uçak olacak. THY'nin filosunda halen yeni nesil 737 ve kiralama yöntemiyle alınan 777'lerden oluşan 65 adet Boeing uçağı bulunuyor.

THY ile yapılan anlaşmayı değerlendiren Boeing Ticari Uçaklar Avrupa, Rusya ve Orta Asya Satış Başkan Yardımcısı Aldo Basile, “Boeing 777-300ER, üstün yakıt tasarrufu, verimliliği ve güvenilirliğiyle Türk Hava Yolları'na önemli katkı sağlarken, taşıma ve menzil kapasitesini de ciddi derecede artıracak. Bu uçaklar ayrıca Türkiye'nin uluslararası havacılık pazarında hızla artan önemini güçlendirmeye de yardımcı olacak” dedi.

BOEIG 777-300ER UÇAĞI

Kendi sınıfındaki en yakın rakibinden yüzde 19 daha hafif olan Boeing 777-300ER, bu özelliğiyle yakıt tüketiminde önemli avantaj sağlıyor. Uçak ayrıca, koltuk başına yüzde 22 daha düşük karbondioksit salınımı ve yüzde 20 daha düşük uçuş maliyeti sunuyor. Boeing 777-300ER, 3 sınıflı kabin konfigürasyonunda 365 yolcu taşıyor ve 14.685 kilometrelik menzile ulaşıyor. Çift koridorlu ve iki motorlu olan Boeing 777, bugüne kadar dünya genelinde 56 hava yolu şirketinden, 1.100'ün üzerinde sipariş aldı.

Boeing açıkladı: "THY 5 uçak siparişi verdi"

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 15 yıl önce
777leri alıyosunuzz ama ona göre elema almıyosunuz !nedense 2008 kım 2009 ocak verdğin 2 ilandada 25 kişilik hersınıftan nerdeyse 20 tanesi AKP torpiline sahip yada yönetimden :D eeee nereye kadar gidicek bu böylee !! ne zaman bu kadarr gösteriş kalite v. uygun davranıcak bu THY ?ne zaman hakede insanları alıcaksınız :D USA açılımını bile bilmeyen emergency yazıldığı gibi okuyan saati sorduğunda the watch ile başlayan cümleler kuran insnları eğitimi aldın yine bu adam senin yolcun are you lagguage ? demiycekmi :DTHY kalite önce içte başlarrrr sen önce nitelikli eleman almasını öğren ingilizce bilsin mümkünse ,dış görünüşü adam gibi olun mesela olsun yani KM gibi olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
''Gönderdiğiniz yorumlar, editör onayından geçmesi durumunda yayınlanacaktır. '' dendiği halde laf olsun diye herşeyin altına Erzurum yazanın yorumları niye yayınlanıyor. Belli ki dalga geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya bu 777 Erzuruma inermi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Helal olsun tabiki alsınlar da , al al uç uç nereye kadar. Kimler uçuracak, nasıl uçuracak soranınız yokmu... THY'de kalite diye bir kelime kalmadı artık uçuş güvenliğini sorgulamaya başlar olduk. Ne çabuk unuttunuz yaşanan onca hadiseyi :((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY 310 ların ETOPS derdi yüzünden aldığı ve kendisini dünyaya açan 340 lardan sonra şimdi tekrar 2 motorlu bir uzun menzilli uçak alımına gitti, 777 Airbuslara göre oldukça farklı bir uçaktır umarım 310 operasyonlarında yaşanan terslikler bunlarda yaşanmaz ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayırlı olsun , gururmuz ,onurumuz ,bayrak taşıyıcımız thy ye ,,emniyetli uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sonunda THY 777 lerde karar kildi. Gec bile olsa dogru bir adim. Sirada umarim 787 ler vardir. Bilgec diye gecinen Laleli Lions'a ,yorumcularin kizdigini görüyorum. Onun da istedigi o olmali: Kizdirarak ilgi cekmek. Aldirmayin derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adam lale işte ne uğraşıyorsunuz...Apronda deve kesen zihniyetle aynı kaba....anlarsınız işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
böyle yeni uçakları ülkemizde görmekten mutluluk duyarız.teşekürler thy yönetimi.bide thy teknikte işe başlasak süper olurdu.hayırlı olsun.uçak teknisyeni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu sitenin bir editoru var, eger siniri asan bir yorum gelirse, editor de bunu yayinlamaz, bu kadar. Onemli olan bu 5 ucak gercekten 3 sinifli kabin ile mi geliyor? Kac yolcu kapasiteli geliyor? Hangi motorlar ile geliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000