26 Aralık 2008, Cuma 10:49:44

BOEING 777'Yİ GÖREMEYECEKLER İÇİN...

Türk Hava Yolları'nın Jet Airways'ten kiraladığı Boeing 777-300ER'nin basına tanıtımı yarın yapılacak. Tanıtım programı Airport TV'den canlı olarak yayınlanacak.
  • Abartı olduğunu düşünenler için! Araştırın bakalım THY gibi büyüme potansiyelinde olan şirketlerin kaç tanesinde 777 mevcut ? Kiralıktı şöyleydi böyleydi... uzar gider getirildimi ? filoya dahil oldumu ?olay budur!
  • emirateste bundan 50 tane var adamlar 380 aldılar bu kadar olay çıkartmadılar 10 senelik bu uçak için bu kadar yaygara neden? elalem aya biz hala yaya
  • Gorgusuzluk veya deyil bilgilendirmenin gorgusuzlugumu olur thy ilkleri turkiyede yapsin chartircilar arkasindan gelir turkiyenin buyuk ucaklara ihtiyaci var dusunsenize rusya,almanya,ukranya ve bunlar gibi ulkelere yaz sezonunda yapilacak seferlerde turislerin ne kadar fazlalastigini gorecegiz.
  • Artık bu B777 haberlerini görgüsüzlük olarak nitelendiriyorum. Tamam, iyi güzeL B777 alınmış, Türkiye'de bir ilk olmuş ama dünyada ilk değil ki yaa.. Niye bu kadar tanıtma çabaLarı faLan anLayamadım.. Hadi A380 faLan oLsa anLicam ama gayet sıradan bi uçak sonunda yani.. abartmayalım bu kadar...

 

Türk Hava Yolları, filosuna dahil ettiği Boeing 777-300ER tipi uçaklar için çok özel bir tanıtım programı hazırladı.27 Aralık Cumartesi günü (yarın) yapılması planlanan tören Atatürk Havalimanı’ndaki Airport Otel’de gerçekleştirilecek. Saat 11:00'de başlaması planlanan törende önce Airport Otel’de uçakla ilgili bilgi verilecek. Daha sonra Boeing  777-300ER tipi uçağın aprondaki tanıtımına geçilecek. VIP Salonu’na yakın park ettirilecek uçak davetlilere tanıtılacak. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yanı sırasektörün önemli isimlerinin de katılacağı uçak tanıtım töreni başından sonuna kadar Airport TV ekranlarından canlı olarak yayınlayacak.

 

BOEING 777'Yİ GÖREMEYECEKLER İÇİN...

Yorumlar

hergunpilot ~ 15 yıl önce
Abartı olduğunu düşünenler için! Araştırın bakalım THY gibi büyüme potansiyelinde olan şirketlerin kaç tanesinde 777 mevcut ? Kiralıktı şöyleydi böyleydi... uzar gider getirildimi ? filoya dahil oldumu ?olay budur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
emirateste bundan 50 tane var adamlar 380 aldılar bu kadar olay çıkartmadılar 10 senelik bu uçak için bu kadar yaygara neden? elalem aya biz hala yaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samimi ~ 15 yıl önce
Gorgusuzluk veya deyil bilgilendirmenin gorgusuzlugumu olur thy ilkleri turkiyede yapsin chartircilar arkasindan gelir turkiyenin buyuk ucaklara ihtiyaci var dusunsenize rusya,almanya,ukranya ve bunlar gibi ulkelere yaz sezonunda yapilacak seferlerde turislerin ne kadar fazlalastigini gorecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıkkın ~ 15 yıl önce
Artık bu B777 haberlerini görgüsüzlük olarak nitelendiriyorum. Tamam, iyi güzeL B777 alınmış, Türkiye'de bir ilk olmuş ama dünyada ilk değil ki yaa.. Niye bu kadar tanıtma çabaLarı faLan anLayamadım.. Hadi A380 faLan oLsa anLicam ama gayet sıradan bi uçak sonunda yani.. abartmayalım bu kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000