28 Ekim 2010, Perşembe 10:58:41

BİR TÜRLÜ KAÇAMADI, İKİNCİ KEZ UÇAĞINI KAÇIRDI

Trabzonspor'da izinsiz olarak kentten ayrılan ve kulüp tarafından gözden çıkarılan futbolcu Teofilo Gutierrez, dün uçağını kaçırınca ülkesine gidememişti. Bugün ailesiyle havalimanına gelen futbolcunun sabah 8:15'te THY'nin tarifeli seferini kaçırdığı ve yine uçamadığı belirtildi.
  • Ispanyollar akilli adamlar pek low cost takilmazlar Pegasus olsa olsa oralara charter olarak ucar, Madrid ve Barcelona havaalanlari pahali oralara Pegasus girmez hem ne gerek var herkes mutlu mesut ucuyor Pegasusa binip sinirini mi bozsun?Bu arad Pegasus webden alinan biletlerdeki sigorta konusundaki uckagitciligini hala duzeltmedi milleti kandirmaya devam. ama kandirilmaya hazir cok kisi var daha.
  • barcelona ve madrid.. pegasusun buralara ucus başlatmaasi lazim.. iyi bir potansiyel var. ve ucan sadece thy ve iberia.. spaniair de ucuyor ancak onlarda 1 yila kadar batacaklar durumlar çok kotu gecen az 100 pilotu işen çıkarmişlar.pegasusun bence büyürken ispanyayi es gecmemesi gerekir. iyi bir potansiyel var. turizm acisindan da karşilikli potansiyel çok yuksek..
  • istisnasız bütün g.amerikalılarda bu tarz bir zevzeklik, sululuk, kalitesizlik var. tam da işler iyi giderken önce sudan yere kırmızı kart gördü sonra hastalıgı bahane edip kaçtı. kalitesiz herif. cezasını bulur.
Kolombiya'ya gitmek üzere ailesiyle birlikte dün Atatürk Havalimanı'na gelen Teofilo, uzun süre kafeteryada beklemiş, uyuya kaldığı için uçağını kaçırmıştı.  2 saat bekledikten sonra havalimanından ayrılan Teofilo, bugün için 8:15'te Türk Hava Yolları İstanbul-Madrid aktarmalı Kolombiya uçağına bilet almıştı. 

Bugün sabah 8:15 Madrid uçağını kaçıran Teofilo yine havalimanında kaldı. İki gündür havalimanının banklarını mesken tutan Teofilo'nun bugünde Madrid'e seferi olan Iberia ve THY'nin uçaklarında yer olmadığı için bilet alamadığı belirtildi.

Kolombiyalı futbolcu, bordo-mavili kulüpten sağlık konusunda yardım istediğini, ancak bu konuda kendisine bir şey yapılmadığını iddia etmiş, gitme nedeninin sağlık sorunu olduğunu belirtmişti.

©AirportHaber.com
BİR TÜRLÜ KAÇAMADI, İKİNCİ KEZ UÇAĞINI KAÇIRDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ispanyollar akilli adamlar pek low cost takilmazlar Pegasus olsa olsa oralara charter olarak ucar, Madrid ve Barcelona havaalanlari pahali oralara Pegasus girmez hem ne gerek var herkes mutlu mesut ucuyor Pegasusa binip sinirini mi bozsun?Bu arad Pegasus webden alinan biletlerdeki sigorta konusundaki uckagitciligini hala duzeltmedi milleti kandirmaya devam. ama kandirilmaya hazir cok kisi var daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
barcelona ve madrid.. pegasusun buralara ucus başlatmaasi lazim.. iyi bir potansiyel var. ve ucan sadece thy ve iberia.. spaniair de ucuyor ancak onlarda 1 yila kadar batacaklar durumlar çok kotu gecen az 100 pilotu işen çıkarmişlar.pegasusun bence büyürken ispanyayi es gecmemesi gerekir. iyi bir potansiyel var. turizm acisindan da karşilikli potansiyel çok yuksek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istisnasız bütün g.amerikalılarda bu tarz bir zevzeklik, sululuk, kalitesizlik var. tam da işler iyi giderken önce sudan yere kırmızı kart gördü sonra hastalıgı bahane edip kaçtı. kalitesiz herif. cezasını bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000