09 Mart 2013, Cumartesi 10:13:02

BİR THY TARTIŞMASI DAHA!

Elektrik faturalarındaki TRT payı tepki çekerken, Türk Hava Yolları tarafından satın alınan her uçak için de, TRT’ye pay ödendiği ortaya çıktı.
  • Lütfen arkadaşlar kesılsın tabııkı gamdinin çocukları yeni model arabaları nasıl alırlar yoksa...cuukkka
  • Ucaga verilende devlet parasi, TRT'ye verilende devlet parasi.
  • isiniz gucunuz okuz altinda buzak aramak
  • elbette doğru haber, demek ki böyle bir şey varmış da kimsenin haberi yokmuş; thy ve trt, iki ayrı kuruluş, uçak alacaksın trt ye komisyon vereceksin ne alaka şimdi, önerge iktidar partisi mv den gelmiş daha sonra geri çekilmiş, ne diyelim ortalama bir uçakta 15 bin 20 bin dolar komisyon, iyi para, Allah ım verdikçe veriyor boğazınızda kalsın sonra da fakir fukara edebiyatı vatandaşın elk faturasına katkı payı giydirin, ne diyelim şimdi sizlere; uçak alımlarında ne oluyor kimse bilemez kimse de açıklamaz nedense, bence doğrudur, yıllardır söylenir yasal komisyon adı altında bunun yapıldığı da kimse bunu da sormaz.
  • Tabiki dogru okadar hangi ucak olduguna karar vericekler rusvet alinmasin die bi pay veriliyor olavilir
  • RESMİ OLARAK HER UÇAK ALIMINDA FABRİKA UCAK FİYATININ BELLİ BİR ORANINDA PARANIN ALIM YAPAN YÖNETİCİLERE ÖDENDİGİ SÖYLENİYOR DOGRUMU ACABA BİİŞİN GERÇEGİNİ BİLEN VAR MI?

Vatandaş, kullandığı elektrik bedelinin yüzde 2.36’sı oranında TRT’ye de zorunlu ödeme yapıyor. THY tarafından satın alınan milyon dolarlık uçak bedellerinin onbinde birinin de, TRT kasasına gittiği açıklandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Gümrük Kanun tasarısı ele alınırken, AK Partili milletvekilleri, THY'nin, ithal ettiği uçağın bedelinin 10 binde biri oranında ödediği TRT payının kaldırılmasını istediler ve bu konuda önerge verdiler.

MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, 'Ben vatandaş olarak elektrik faturamda TRT payı öderken, THY neden bundan muaf tutuluyor' dedi. MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, hükümetin, vatandaşı bu yükten kurtarması gerekirken, THY'ye yeni imkan getirmesini eleştirdi.

CHP Eskişehir Milletvekili Kazım Kurt ise 'Vatandaşa ödettiriliyor THY için neden ayrıcalık tanınıyor’’ dedi. Muhalefetin itirazı üzerine önerge geri çekildi. (Gazetevatan)

BİR THY TARTIŞMASI DAHA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

SENİ HARRYPOTTER ~ 11 yıl önce
Lütfen arkadaşlar kesılsın tabııkı gamdinin çocukları yeni model arabaları nasıl alırlar yoksa...cuukkka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRT ~ 11 yıl önce
Ucaga verilende devlet parasi, TRT'ye verilende devlet parasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet parası ~ 11 yıl önce
devlet parayı herhalde gökten zembille kazanıyor. biraz akıllı düşün.
u ~ 11 yıl önce
isiniz gucunuz okuz altinda buzak aramak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buzağı ~ 11 yıl önce
"buzağı" olacak genellikle yani doğmuş inek yavrularına falan denir 0-5 yaş grubuna girerler
doğru ~ 11 yıl önce
elbette doğru haber, demek ki böyle bir şey varmış da kimsenin haberi yokmuş; thy ve trt, iki ayrı kuruluş, uçak alacaksın trt ye komisyon vereceksin ne alaka şimdi, önerge iktidar partisi mv den gelmiş daha sonra geri çekilmiş, ne diyelim ortalama bir uçakta 15 bin 20 bin dolar komisyon, iyi para, Allah ım verdikçe veriyor boğazınızda kalsın sonra da fakir fukara edebiyatı vatandaşın elk faturasına katkı payı giydirin, ne diyelim şimdi sizlere; uçak alımlarında ne oluyor kimse bilemez kimse de açıklamaz nedense, bence doğrudur, yıllardır söylenir yasal komisyon adı altında bunun yapıldığı da kimse bunu da sormaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komisyon ~ 11 yıl önce
Tabiki dogru okadar hangi ucak olduguna karar vericekler rusvet alinmasin die bi pay veriliyor olavilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PAY ~ 11 yıl önce
RESMİ OLARAK HER UÇAK ALIMINDA FABRİKA UCAK FİYATININ BELLİ BİR ORANINDA PARANIN ALIM YAPAN YÖNETİCİLERE ÖDENDİGİ SÖYLENİYOR DOGRUMU ACABA BİİŞİN GERÇEGİNİ BİLEN VAR MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000