26 Mayıs 2011, Perşembe 08:30:04

BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR!

Aydın’ın yarım asırlık hayali olan ve ilin kalkınmasında önemli rol oynayacak Çıldır Havaalanı faaliyete geçmesi için çalışmalara başlandığı öğrenildi...
  • Seçim yatırımıyla uğraşmak yerine , Aydın İzmir arasına hızlı tren düşünülse , memlekete büyük hizmet yapılmış olur ve Aydın ın havaalanı mesafeside yarım saatin altına iner....
  • Bi' say bakalım Ege'nin hangi ilinde, ilçesinde kullanılmayan havaalanı var, ne zaman yapılmış. Hadi bi çıkar bakalım listesini. Biz de bilelim kullanılmayan havaalanlarını. Ayrıca, Çıldır havaalanı askeri bir havaalanıdır. Bir havaalanının kullanılıyor olması için illaki tarifeli sefer mi olması gerekiyor. Ege'nin her ilçesine havaalanı yapılıyormuş, hey yarabbim ya!
  • vala onu sülüman demirel hazretlerine soracaksın. gidip her yere havaalanı yaptıran oydu. atıl matıl yapılmış. THY biraz fiyatlarda indirim yapsın uçan olur neden olmasın. ayrıca havaalanı elzemdir olmaldır. İlla birileri memlekete giderken kullanılacak diye bir şye yok. madem yapıldı işletilecek. bunun afet hali var savaş hali var.
  • bir Aydinli olarak bu habere sevindim. Umarim kisa zamanda ucuslar da baslar aksi takdirde hic bir isimize yaramaz
  • Bir sürü alan yapılıyor, yapılacak deniliyor. Var olanlar aktifleştiriliyor. İyi güzel de buralara kim uçuyor? Birkaçı haricinde kalanlar atıl. Neden boşa para harcanıyor? Ya alanı yapınca havayollarını teşvik edeceksin ki uçsun, ya da boşa yatırım yapmayacaksın. Sonra drag pisti, mahsul kurutma alanı olarak kullanılmasın.
  • egenin her iline ilcesine hava alani yapiliyor kimseler elestirmiyor yorum yapilmiyor ammaaa karadeniz de boyle bir yatirim soz konusu oldugunda elestiriler yorumlar kiyametler kopuyor neden acaba karadeniz turkiyenin bir bolgesi degil mi yoksa turkiyeye ait olmayan bir bolgemi.
  • Bu guzel sehir bu hizmeti coktan haketmisti. Buyuk potansıyel mevcut. Simdiden Hayırlı Olsun.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ile Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Başkan Vekili Cemal Şanlı ile Uçuş İşletmeden Sorumlu Başpilot ve Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora'nın Çıldır Havaalanı'nda incelemelerde bulunacağı belirtildi.

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın Çıldır Havaalanının değerlendirilmesi ve Uçuş Okulu için yarın THY Yönetim Kurulu Başkan ve üst düzey yöneticilerin de bulunduğu uçağına saat 11.15’te Çıldır Havaalanı’na iniş yaparak çeşitli incelemelerde bulunacaklarını belirtti. THY'nin yerinde yapacakları değerlendirmelerin ardından heyetin Valiliğe de ziyarette bulunacağını belirten Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, bu gelişmenin Aydın’ın kalkınması için sevindirici olduğunu söyledi.

“AYDIN TİCARET BORSASI’NDA BAYRAM HAVASI”

01 Şubat Salı Günü Aydın’dan kalabalık bir grup ile Ankara’ya giderek Çıldır Havaalanı ile ilgili taleplerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ileten Aydın Ticaret Borsası’nda bu olumlu gelişmenin ardından adeta bayram havası esti.

Yarın Çıldır Havaalanı’na gelecek olan THY heyetini Aydın ürünlerinden oluşan özel hazırlanmış sepetlerle karşılamak için hazırlıkların başladığı Aydın Ticaret Borsası’nın Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, çok mutlu olduklarını söyledi. Aydın’ın yaklaşık yarım asırlık hayali olan uçuş hayaline en kısa sürede kavuşacağına inandıklarını belirten Akyüzlü, “Yıllardır Aydınlının ortak talebi olan Çıldır Havaalanı’nın faaliyete geçmesi yönündeki taleplerimizi Şubat ayının ilk gününde Sayın Başbakanımıza iletmiştik. Aydın’ın devletten şu an için beklediği en öncelikli hizmet Çıldır Havaalanıdır. Bu gerçekleşirse emeği geçen herkese Aydın halkı ömür boyu müteşekkir olacaktır” dedi.

Bu arada Aydın’a havayolu ile gelecek olan heyete, Aydın Ticaret Borsası tarafından, kuru incir, kestane, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu başta olmak üzere Aydın ürünlerinden oluşan hediye sepetleri verilmesi için hazırlıklara başlandı.
BİR HAYAL GERÇEK OLUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
Seçim yatırımıyla uğraşmak yerine , Aydın İzmir arasına hızlı tren düşünülse , memlekete büyük hizmet yapılmış olur ve Aydın ın havaalanı mesafeside yarım saatin altına iner....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bi' say bakalım Ege'nin hangi ilinde, ilçesinde kullanılmayan havaalanı var, ne zaman yapılmış. Hadi bi çıkar bakalım listesini. Biz de bilelim kullanılmayan havaalanlarını. Ayrıca, Çıldır havaalanı askeri bir havaalanıdır. Bir havaalanının kullanılıyor olması için illaki tarifeli sefer mi olması gerekiyor. Ege'nin her ilçesine havaalanı yapılıyormuş, hey yarabbim ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
vala onu sülüman demirel hazretlerine soracaksın. gidip her yere havaalanı yaptıran oydu. atıl matıl yapılmış. THY biraz fiyatlarda indirim yapsın uçan olur neden olmasın. ayrıca havaalanı elzemdir olmaldır. İlla birileri memlekete giderken kullanılacak diye bir şye yok. madem yapıldı işletilecek. bunun afet hali var savaş hali var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir Aydinli olarak bu habere sevindim. Umarim kisa zamanda ucuslar da baslar aksi takdirde hic bir isimize yaramaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir sürü alan yapılıyor, yapılacak deniliyor. Var olanlar aktifleştiriliyor. İyi güzel de buralara kim uçuyor? Birkaçı haricinde kalanlar atıl. Neden boşa para harcanıyor? Ya alanı yapınca havayollarını teşvik edeceksin ki uçsun, ya da boşa yatırım yapmayacaksın. Sonra drag pisti, mahsul kurutma alanı olarak kullanılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
egenin her iline ilcesine hava alani yapiliyor kimseler elestirmiyor yorum yapilmiyor ammaaa karadeniz de boyle bir yatirim soz konusu oldugunda elestiriler yorumlar kiyametler kopuyor neden acaba karadeniz turkiyenin bir bolgesi degil mi yoksa turkiyeye ait olmayan bir bolgemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu guzel sehir bu hizmeti coktan haketmisti. Buyuk potansıyel mevcut. Simdiden Hayırlı Olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000