09 Nisan 2008, Çarşamba 08:39:50

Bir havayolu daha geliyor

Geçen yıl 400 milyon dolar ciroya ulaşan Oti Şirketler Grubu, havacılığa giriyor.
  • SHGM yeni kurulacak şirketlerin mali yapısı ve finansal gücünü çok iyi kontrol etmeli. Her önüne gelene izin vermemeli. Yeni bir Golden, TT örneği yaşanmamalı diye düşünüyorum.

Geçen yıl 400 milyon dolar ciroya ulaşan Oti Şirketler Grubu, havacılığa giriyor. Rusya’dan en fazla turist getiren tur operatörlerinden biri olan Oti’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, Rusya’da havayolu konusunda sıkıntı yaşandığını söyledi. Bektaş, Rus bir şirketle havayolu kurmayı planladıklarını kaydederek ‘En geç 2010’da bu planımızı gerçekleştireceğiz’ dedi. Bektaş, şunları söyledi: ‘Rusya’da yabancı bayraklı hava yollarının karşılıklı sefer yapması konusunda sıkıntı var, kapasite yetmiyor. THY’nin bu konuda tur operatörlerine destek olması lazım çünkü uçak bulamıyoruz. THY Moskova’dan bazı uçuşları koydu, sabaha karşı olan uçuşlar. 10 bin dolar ödeyen müşteriyi sabah saat 04.00’te 05.00’te havaalanına çekmek kolay değil. THY’nin tarifeli uçuşlarında sorun yok ama charter’da sorun var.’

Bir havayolu daha geliyor

Yorumlar

kurama ~ 16 yıl önce
SHGM yeni kurulacak şirketlerin mali yapısı ve finansal gücünü çok iyi kontrol etmeli. Her önüne gelene izin vermemeli. Yeni bir Golden, TT örneği yaşanmamalı diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000