22 Ekim 2011, Cumartesi 21:02:07

BİR BAŞARI HİKAYESİ: 'ZİRVEDEKİLER'

Türkiye'nin yükselen değeri Türk Hava Yolları, dünyanın en prestijli turnuvalarından biri olan Kadınlar Tenis Şampiyona'sının İstanbul'da yapılacak olan finalinin ana sponsoru oldu...
  • thy'de pilotlar düz siyah renk kravatmı takıyor :)))) bari 77 de oturtsaydınız kızcağızı :))
  • Thy nin bu kadar bi anda hızlı büyümesidir srou işareti olan..Hepiniz soruyu başka yere çekmişsiniz.Haberle alakası yok yorumun ama haberle dolaylı yoldan bağlantılı..Türk diye ismimizi duyurmasına mı laf söyledim? Zarar görsün artık mı dedik? Tabi ki değil ama 'hurrra' diye daha anlamadığınız yorumlara cevap yazmak hemen yargılamak bizim içimize işlemiş.. (:
  • baskan yapilsin tanitim patlamasi olur.
  • Tüm türkiye şehitlere ağlarken,bunca işsiz varken,insanların bunalımdan bunalıma sürüklenirken sizler teniscileri getirin kime hizmet ettiğiniz belli değil be kardeşim ona buna sponsor olacağına kimsesiz çocuklara sponsor ol eğitim almalarını sağla heba ediyorsunuz milletin paralarını orda yanan elektriğe acırım ben harcanan onca paraya acırım ben teniscileri kokpite oturtup poz vermekle olmuyor bu işler insanlarınızı kazanın artık onları dağa kaçırmayın o kaynaklarla projeler üretin koymuşlar sarışın fıstığı kokpite poz veriyorsunuz ayıp be eğer bit kadar hakkım varsa helal etmiyorum size sizin gibilere
  • Arkadaşım sen ancak vatan millet zarar gördükçe rahatlıyosundur!...
  • thy agresif olmasın hiçbirşeye karışmasın ee? sanki yapacak başka biri var da bu kadar komik olmayın
  • 1. Caroline Wozniacki' Danimarkalı mı yoksa Polonyalı mı? 2. Madem A320 simulatöründe uçuş tecrübesi yaşanmış neden B777 simulatörünün resmi var? Bilenlerden gelecek cevaplara şimdiden teşekkürler.
  • AHL deki bütün park alanlarını kaplamak bir an da zirveye doğru dik çıkış yapmak, hamdi toğçunun dediği gibi son bi kaç yılda THY nin üstüne 3 THY daha koyduk demek, bir anda en sansasyonel reklam anlaşmaları yapmak agresif bir büyüme demek değil midir?
  • Bu hiddet niye? Bir kez olsun hanberi okuyun ve gerçekten yorum yapın yaaa...
  • Hoş ve zarif bir kızmış bu Caroline yahu. Sahada daha hırçın ve hırslı bir görünüm sergiliyordu, buradaki resimlerde çok sakin ve sıcak çıkmış. O kadar ki, fotoğraf çektirenler erimiş halleri ile gözükmüşler.
25-30 Ekim tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenecek olan turnuva  kapsamında dünyanın en iyi 8 tenisçisi kapışacak.
 
Avrupa'nın en iyi havayolu seçilen Türk Hava Yolları'nın uluslararası marka elçisi, turnuvaların favorilerinden ve bayanlarda tenisin dünyadaki 1 numarası olan Danimarkalı Caroline Wozniacki, Türk Hava Yolları'nın DO&CO tesisleri ile Uçuş Akademesi Binası'nı gezdi.
 
Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Zeki Çukur'un ev sahipliği yaptığı tanıtım kokteylinde Çukur; 'Çok önemli bir organizasyonuna sponsor olduk. Bundan ve Caroline Wozniacki'yi ağırlamaktan dolayı son derece mutluyuz' dedi.

 
DO&CO tesislerinde açıklamalarda bulunan Wozniacki, Türk Hava Yollar'nın kendisine gurur verdiğini ve beraber çalışmaktan onur duyduğunu ifade etti.
 
Turnuva kapsamında Türkiye'de bulunan WTA CEO'su Starey Allester ise, Türk Hava Yolları'nın marka değerinden bahsederken, organizasyonun önemine değindi. Allester; 'THY çok önemli bir işe imza attı. Böylesine bir turnuva'nın İstanbul'da olması bizim için de son derece önemli. Herkese başarılar' dedi.
 
Daha sonra THY Uçuş Akademisi'ni gezen Wozniacki, Airbus A320-200 tipi uçağın simülatörü ile uçuş deneyimi yaşadı.

















BİR BAŞARI HİKAYESİ: 'ZİRVEDEKİLER'

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
thy'de pilotlar düz siyah renk kravatmı takıyor :)))) bari 77 de oturtsaydınız kızcağızı :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Thy nin bu kadar bi anda hızlı büyümesidir srou işareti olan..Hepiniz soruyu başka yere çekmişsiniz.Haberle alakası yok yorumun ama haberle dolaylı yoldan bağlantılı..Türk diye ismimizi duyurmasına mı laf söyledim? Zarar görsün artık mı dedik? Tabi ki değil ama 'hurrra' diye daha anlamadığınız yorumlara cevap yazmak hemen yargılamak bizim içimize işlemiş.. (:

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
baskan yapilsin tanitim patlamasi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm türkiye şehitlere ağlarken,bunca işsiz varken,insanların bunalımdan bunalıma sürüklenirken sizler teniscileri getirin kime hizmet ettiğiniz belli değil be kardeşim ona buna sponsor olacağına kimsesiz çocuklara sponsor ol eğitim almalarını sağla heba ediyorsunuz milletin paralarını orda yanan elektriğe acırım ben harcanan onca paraya acırım ben teniscileri kokpite oturtup poz vermekle olmuyor bu işler insanlarınızı kazanın artık onları dağa kaçırmayın o kaynaklarla projeler üretin koymuşlar sarışın fıstığı kokpite poz veriyorsunuz ayıp be eğer bit kadar hakkım varsa helal etmiyorum size sizin gibilere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım sen ancak vatan millet zarar gördükçe rahatlıyosundur!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy agresif olmasın hiçbirşeye karışmasın ee? sanki yapacak başka biri var da bu kadar komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. Caroline Wozniacki' Danimarkalı mı yoksa Polonyalı mı? 2. Madem A320 simulatöründe uçuş tecrübesi yaşanmış neden B777 simulatörünün resmi var? Bilenlerden gelecek cevaplara şimdiden teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AHL deki bütün park alanlarını kaplamak bir an da zirveye doğru dik çıkış yapmak, hamdi toğçunun dediği gibi son bi kaç yılda THY nin üstüne 3 THY daha koyduk demek, bir anda en sansasyonel reklam anlaşmaları yapmak agresif bir büyüme demek değil midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu hiddet niye? Bir kez olsun hanberi okuyun ve gerçekten yorum yapın yaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hoş ve zarif bir kızmış bu Caroline yahu. Sahada daha hırçın ve hırslı bir görünüm sergiliyordu, buradaki resimlerde çok sakin ve sıcak çıkmış. O kadar ki, fotoğraf çektirenler erimiş halleri ile gözükmüşler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000