02 Ocak 2010, Cumartesi 08:39:38

BİNMEKTEN VAZGEÇTİĞİ UÇAK DÜŞMÜŞ

Selami Şahin, gazeteci Bilal Özcan'ın "Laf Aramızda" programında, 26 yıl önce son anda biletini değiştirdiği uçağın düştüğünü, yolcuların öldüğünü, binmediği için kendisinin hayatta kaldığını açıkladı.
  • Ben de Isparta düşen uçakla, 1 ay önce antalya'dan istanbul'a gelmiştim. Şimdi ölümden mi dönmüş oldum!!! benim gibi yüzlerce insan vardır o uçakla uçan. Selami şahin neden bunu anlatıyor ki, zaten hayat dediğin pamuk ipliğine bağlı değil mi??? anlayana...
  • Selami Sahin´in gündemde kalmaya ihtiyaci yoktur onun Besteleri herzaman gündemde kalicidir....
  • alaska sen heralde Türkiyede yasamiyorsun? Selami Sahini bilmedigine göre.....
  • selami sahin kim ya.yazar mi????
  • Ya doğruysa ?
  • ya arkadasım bu tur hıkayelerı cok dınlemıs olmalı sellami sahin.bilinc altına yerlesmıs sonrada kendı yasamıs gıbı anlatmıs:)))
  • Arkadaşlar lüfen böyle saçmalıkları haber diye koymayın siteye. Zatı muhterem gündemde değildi muhtemelen bu yöntemle gündeme gelirim diye düşünmüştür. Unutulmaya yüz tuttu artık. Olayın arkasını araştırsak böyle bir şey çıkmayacağı kesin.

Şahin:  Allah rahmet eylesin Mecidiyeköy’de ticaretle uğraşan bir arkadaşım vardı. “Ankara’ya gidiyoruz” dedi. “Gel program var. Sen arkadaşımsın, bana bir dostluk yap, saz paranı falan orada verecekler” dedi. Nedir, 10 liraysa 7,5, 7,5 liraysa 5 lira alınır gibi. Benim de çok önemli bir işim çıktı, “Önemli bir işim var, gelemeyeceğim. Başkasını bulalım.” Dedim. “Yok” dedi. “İyi peki seni mi kıracağım. Ama benim çalışmam biraz geç biter, ben daha sonraki uçakla gelirim” dedim. Bilet satılan yere gittik, bileti değiştirdim ve sonradan bir haber geldi, arkadaşımın bindiği, benim binmediğim uçak düşmüş, yolcular, mürettebat ölmüş. Binseydim, o arkadaşla beraber ben de “Yolcudur Abbas bağlasan durmaz” gitmiştim.

KAZADA 47 YOLCU HAYATINI KAYBETTİ

Selami Şahin’in sözünü ettiği kaza 16 Ocak 1983’de gerçekleşti. İstanbul’dan Ankara’ya giden THY'nin Boeing 727 tipi Afyon uçağı, Ankara'ya inişe geçtiği sırada sis ve kar yağışı nedeniyle Esenboğa pisti yakınında yere çakıldı. 60 yolcudan 47'si öldü.

BİNMEKTEN VAZGEÇTİĞİ UÇAK DÜŞMÜŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de Isparta düşen uçakla, 1 ay önce antalya'dan istanbul'a gelmiştim. Şimdi ölümden mi dönmüş oldum!!! benim gibi yüzlerce insan vardır o uçakla uçan. Selami şahin neden bunu anlatıyor ki, zaten hayat dediğin pamuk ipliğine bağlı değil mi??? anlayana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Selami Sahin´in gündemde kalmaya ihtiyaci yoktur onun Besteleri herzaman gündemde kalicidir....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
alaska sen heralde Türkiyede yasamiyorsun? Selami Sahini bilmedigine göre.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
selami sahin kim ya.yazar mi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya doğruysa ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya arkadasım bu tur hıkayelerı cok dınlemıs olmalı sellami sahin.bilinc altına yerlesmıs sonrada kendı yasamıs gıbı anlatmıs:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar lüfen böyle saçmalıkları haber diye koymayın siteye. Zatı muhterem gündemde değildi muhtemelen bu yöntemle gündeme gelirim diye düşünmüştür. Unutulmaya yüz tuttu artık. Olayın arkasını araştırsak böyle bir şey çıkmayacağı kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000