29 Ağustos 2010, Pazar 17:49:47

BİNALİ YILDIRIM THY'YE KIZDI!

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde DHMİ ve Portclinic işbirliği ile yapılan anlaşmanın ardından 50 iç hat yolcusuna ücretsiz check-up hediye edilecek. Bu kapsamda ilk talihlilere check-up hediyelerini Atatürk Havaalanı İç Hatlar Gidiş Terminali’nde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım takdim etti.
  • değerli arkadaşım ithamlarda bulunuyorsun adını sanını açıklamadan haksızlık yapıyorsun benim adım yener kardeş esenboğa havalimanında koruma ve güvenlik görevlisiyim senin güvenliğini sağlayan insanlar var haberin olsun belki farkında deyilsin bu kişilere saygılı olursan daha doğru olur ve diğer personelede senin gözün senden başkasını görmüyor.düşüncelerini düzgün ifade et tartışalım
  • bu kayısı yazan arkadaş, herkes kendinden yola çıkar, sen bi kayısıyla bişeylerini satabilecek karakterde olmalısınki herkesi de kendin gibi görüyosun. bu kadar aşağılık olunmaz ramazan ramazan adamın bütün günahlarını aldın rahatladın mı ? azıcık allah tan korkun. azıcık insaf. iftira en büyük günahlardandır.
  • AHL sizin olsun hızlı kaçış taksilerini de brake unit firmalarına verin.Lastik firmalarına verin.zaten bu ara çok eycenlısınız referandum sebebiyle.her açılışı referandum yorumu ile yapıyosunuz.bu ülkenin vergi verip karşılık bekleyen insanlarını bi kenara atıyosunuz.adaleti görmeyi bizde istiyoruz.göremez isek bizde insanız.elimiz kolumuz sağlam bu dünyaya yavru getirmiş isek adaletimizi kendimiz ararız.havayolundan nereye şu saat te.
  • AHL SADECE THY UÇUŞLARINA YETER YENİ HAVALİMANI YAPILINCA THY SADECE AHL Yİ KULLANSIN ,DİGER ŞİRKETLERDE YENİ HAVALİMANINI KULLANSIN...ANCA O ZAMAN HAVALİMANLARI TÜM ŞİRKETLERE YETER....
  • ATC'yi ve tüm altyapısın 5 yıllığına ALMANLARA verin bakın kapasiteyi nasıl artırıyorlar. Almanya ya uçup bekleme yapan var mı? Slot zamanında kalkar trip zamanına eklersen tam o saatte seni alıyor şıkır şıkır indiriyor. Tamam anladık altyapı üst yapı hep eksik fakat çözüm için ne yapılıyor. ATC kontrolörlerinin bir haftalık toplantısı var mı DHMİ yatırım için neresini oynatıyor. Yoksa salla başı al maaşı devam mı ediyor.
  • bir Gatwick olamadık yahu...
  • Askeri alanın katılmasına izin yooook....
  • Aynı altayapı ve imkanlar sağlansın o zaman ingilizler almanlar gelip bizim meydanlarımızı ünitelerimizi incelerler. Zam yapıldı tk daki kabin amiri kadar maaş alacağız daha onuda alamadık. Bu işe biçilen değer verilen önem buysa sorun hizmeti verenden kaynaklanmıyor. Sayın Orhan Birdal ve Sayın Binali Yıldırım Beyler bu ülke için çok büyük şans. Bu kadar çok çabalayacaklarına hava trafik hizmetlerini özelleştirlselerdi herşey çok daha kolay ve iyi olurdu. Fakat bir bildikleri vardır mutlaka. Onlar olmasaydı bu kadarı bile olmazdı.
  • Hava trafik hizmetleri özelleştirilsin. Gereksiz, bir işe yaramaz, kaytaran personel ayıklansın. Yalaka müdürlerin yerine profesyonel insanlar getirilsin. Maaşlar ve sosyal haklar avrupa standardına yükseltilsin. Benim tazminatım bütüngün oturan güvenlikçiye vs alakasız ofis personeline dağıtılmasın. Alt yapı amatör italyanlar yerine daha profesyonel bir şirketçe yenilensin. Kısacası Almanya veya İngiltere deki ortam oluşturulsun ondan sonra kapasite verimli olmazsa gelip kontrolörler eleştirilsin.
  • peki ya özel havayollari avrupadaki mahkemelere gitseler,biz ucus yapmak istediğimizde bize slot veirlmiyor fakat thy her istediği yere her istediği saatte ucaibliyor, bize slot yok denirken thy 90 adet ucak alim anlaşmasi yapiyor ve bunlarida ataturkten ucuracak ,bizim uçmak isteidğimiz yerlere devleti kullanarak ucurtmuyor bizi deseler acaba ne olur thy nin hali ?
Yoğun gündeminin ardından Batman’dan ayağının tozuyla Atatürk Havalimanı’na gelen ve bir dizi açıklamalarda da bulunan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım “Türkiye’de havacılık sektöründeki büyüme rekor denecek düzeyde bir büyümedir. Mart ayında trafik artışında dünyada birinci olduk. Bu seneki trafik artışımız geçen yılki büyümeye göre %24 fazladır. Geçen yıl 86 milyon insan uçakla seyahat etti. Bu sene yüz milyonu geçeceğiz. Bütün bu gelişmeler sağlanırken havaalanlarımız kapasitelerini arttırırken, bir yandan da yeni havaalanı terminallerinin yapımlarını hızlandırdık. Mesela bugün yeni temelini attığımız Batman Havaalanı geçtiğimiz günlerde tam anlamıyla bir barakayı andırırken, yeni yapılacak olan terminal ile Türkiye’nin en büyük 10 terminali arasında olacak kapasitede bir proje meydana çıkmıştır” diye konuştu.

Birçok askeri havaalanını da sivil havaalanına çevrildiğini ve önümüzdeki günlerde bu projelerin devam edeceğini belirten Bakan Binali Yıldırım, Türk Hava Yolları yetkilileri tarafından değinilen Atatürk Havalimanı’nın artık trafiği kaldırmakta yetersiz olduğu konusunda yapılan açıklamaya şu şekilde cevap verdi. “Türk Hava Yolları yetkilileri kendi işlerine baksınlar. Biz bunun zaten farkındayız. Önümüzdeki günlerde İstanbul’un Avrupa yakasına yapılmasını planladığımız 60 milyon yolcu kapasiteli bir havaalanı projemiz mevcut. Ayrıca Hava Seyrüsefer Dairesi’nde de yapılacak radikal değişiklikler planlıyoruz. 05-23 pistinin eski halini ve yeni halini gördünüz fark arada bu yenilemeyi 18-36 pistine de yapacağız. O zaman hızlı taksi çıkış yolları ile daha kullanışlı bir havaalanına sahip olacağız.”

Yıldırım, çekilen kurada Gıyasettin Sönmez ile Erol Ozulu isimli şanslı iki yolcuya check-up kartlarını verdikten sonra DHMI Genel Müdürü Orhan Birdal  ile Portclinic’e ait VIP aracının içine binerek hastaların konforlu bir şekilde hastaneye taşınacağı aracı test etti. Ardından aracın kullanımı hakkında bilgi alan Yıldırım, ilk denemeyi AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık’a yaptırdı.







©AirportHaber.com
BİNALİ YILDIRIM THY'YE KIZDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
değerli arkadaşım ithamlarda bulunuyorsun adını sanını açıklamadan haksızlık yapıyorsun benim adım yener kardeş esenboğa havalimanında koruma ve güvenlik görevlisiyim senin güvenliğini sağlayan insanlar var haberin olsun belki farkında deyilsin bu kişilere saygılı olursan daha doğru olur ve diğer personelede senin gözün senden başkasını görmüyor.düşüncelerini düzgün ifade et tartışalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu kayısı yazan arkadaş, herkes kendinden yola çıkar, sen bi kayısıyla bişeylerini satabilecek karakterde olmalısınki herkesi de kendin gibi görüyosun. bu kadar aşağılık olunmaz ramazan ramazan adamın bütün günahlarını aldın rahatladın mı ? azıcık allah tan korkun. azıcık insaf. iftira en büyük günahlardandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL sizin olsun hızlı kaçış taksilerini de brake unit firmalarına verin.Lastik firmalarına verin.zaten bu ara çok eycenlısınız referandum sebebiyle.her açılışı referandum yorumu ile yapıyosunuz.bu ülkenin vergi verip karşılık bekleyen insanlarını bi kenara atıyosunuz.adaleti görmeyi bizde istiyoruz.göremez isek bizde insanız.elimiz kolumuz sağlam bu dünyaya yavru getirmiş isek adaletimizi kendimiz ararız.havayolundan nereye şu saat te.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL SADECE THY UÇUŞLARINA YETER YENİ HAVALİMANI YAPILINCA THY SADECE AHL Yİ KULLANSIN ,DİGER ŞİRKETLERDE YENİ HAVALİMANINI KULLANSIN...ANCA O ZAMAN HAVALİMANLARI TÜM ŞİRKETLERE YETER....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ATC'yi ve tüm altyapısın 5 yıllığına ALMANLARA verin bakın kapasiteyi nasıl artırıyorlar. Almanya ya uçup bekleme yapan var mı? Slot zamanında kalkar trip zamanına eklersen tam o saatte seni alıyor şıkır şıkır indiriyor. Tamam anladık altyapı üst yapı hep eksik fakat çözüm için ne yapılıyor. ATC kontrolörlerinin bir haftalık toplantısı var mı DHMİ yatırım için neresini oynatıyor. Yoksa salla başı al maaşı devam mı ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir Gatwick olamadık yahu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Askeri alanın katılmasına izin yooook....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynı altayapı ve imkanlar sağlansın o zaman ingilizler almanlar gelip bizim meydanlarımızı ünitelerimizi incelerler. Zam yapıldı tk daki kabin amiri kadar maaş alacağız daha onuda alamadık. Bu işe biçilen değer verilen önem buysa sorun hizmeti verenden kaynaklanmıyor. Sayın Orhan Birdal ve Sayın Binali Yıldırım Beyler bu ülke için çok büyük şans. Bu kadar çok çabalayacaklarına hava trafik hizmetlerini özelleştirlselerdi herşey çok daha kolay ve iyi olurdu. Fakat bir bildikleri vardır mutlaka. Onlar olmasaydı bu kadarı bile olmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hava trafik hizmetleri özelleştirilsin. Gereksiz, bir işe yaramaz, kaytaran personel ayıklansın. Yalaka müdürlerin yerine profesyonel insanlar getirilsin. Maaşlar ve sosyal haklar avrupa standardına yükseltilsin. Benim tazminatım bütüngün oturan güvenlikçiye vs alakasız ofis personeline dağıtılmasın. Alt yapı amatör italyanlar yerine daha profesyonel bir şirketçe yenilensin. Kısacası Almanya veya İngiltere deki ortam oluşturulsun ondan sonra kapasite verimli olmazsa gelip kontrolörler eleştirilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
peki ya özel havayollari avrupadaki mahkemelere gitseler,biz ucus yapmak istediğimizde bize slot veirlmiyor fakat thy her istediği yere her istediği saatte ucaibliyor, bize slot yok denirken thy 90 adet ucak alim anlaşmasi yapiyor ve bunlarida ataturkten ucuracak ,bizim uçmak isteidğimiz yerlere devleti kullanarak ucurtmuyor bizi deseler acaba ne olur thy nin hali ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000