09 Ekim 2010, Cumartesi 08:01:32

BİLETLER SUDAN UCUZ

Uzun Kurban Bayramı tatilinde kendi rotasını çizmek isteyenler ekonomik havayolları ile 50 eurodan başlayan fiyatlarla Avrupa şehirlerine uçabilecek. Aralıkta ise otobüs bileti fiyatına, 30 euroya Budapeşte'yi görebilecek.
  • Allah askina neresi ucuz...???? 30 veya 50 .-€ dan baslarsa son fiyatlarina bakmaniz lazimveya orta fiyatlarina....???? Avrupaya ONUR AIR uctugu zaman Acenteler boyle birsey yasamamisti ve Acente ve yolcular ONUR air i ariyor. Boyle bir sacma sapan reklam yapilirmi...???? Biz acente olarak gunluk sikintilar yasiyoruz.
  • uzuz bıletler genelde promosyenel ve cesitlı sınırlamaları olan bıletlerdır ve bu luralları gozonune alarak onceden satın alınırsa ucuza ucabılırsınız :)))
Dokuz günlük uzun Kurban Bayramı tatilinde ekonomik seçenekler arayanlar paket turlara başvururken yurtdışındaki fiyatların yurtiçinden daha ucuza gelmesi pek çok kişiyi yurtdışına yönlendirdi. Ancak paket turlarda kontenjanların dolu olması nedeniyle yer bulmayanlar ya da turdan bağımsız olarak kendi rotasını çizmek isteyenler için artık ekonomik alternatifler mevcut.
 
Çoğu, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı başta olmak üzere İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'dan yurtdışına uçan ekonomik havayolları klasik Avrupa şehirlerinin yanı sıra paket turların gitmediği Ibıza, Marsilya gibi yerlere de sefer düzenliyor. Avrupa'ya paket tur fiyatları 4 gece 3 günlük turlarda 399 eurodan, 6 gece 7 günlük turlarda ise 699 eurodan başlarken ekonomik uçak firmalarını tek yön fiyatları 50 eurodan başlıyor. İtalyan Blu-Express, Alman Germanwings, TuiFly ile Almanya şehirleri ağırlıklı uçuşlar düzenleyen Condor, İspanyol Spanair, Dubaili Fly Dubai ile aralıkta Sabiha Gökçen'den seferlerine başlayacak olan Macar WizzAir ekonomik alternatifler sunuyor. Bu uçuşlarla kasım ayında 49.99 euroya Viyana'ya, 68.29 euroya Kopenhag'a, 54,95 euroya Roma'ya, 66 euroya Barselona'ya, 90 euroya ise Dubai'ye gidilebiliyor.

YERLİLER DE EKONOMİK
Bunun yanı sıra yurtdışına ekonomik fiyata uçma alternatifi sunan sadece yabancı şirketler de değil. Pegasus Havayolları Paris ve Londra'nın yanı sıra pek çok ekonomik havayolu şirketinin uçmadığı İstanbul- Marsilya, İstanbul-Lyon gibi alternatiflerde ekonomik fiyatlı uçuş imkanı sağlıyor. THY ve Lufthansa ortaklığındaki Sunexpress hem İstanbul hem de Antalya'dan Alman şehirleri başta olmak üzere uçuyor. THY'nin alt markası AnadoluJet ise rotasını artık yurtdışına da çevirerek Ankara ve İstanbul'dan Amsterdam, Frankfurt, Londra ve Stockholm gibi şehirlere uçuyor.

Wizz Air otobüs bileti fiyatına Budapeşte'ye uçuracak
Macaristanlı ekonomik havayolu şirketi WizzAir de İstanbul'dan uçuşlara başlayacağını açıkladı. Şirket 17 Aralık tarihinden itibaren Budapeşte ile İstanbul arasında haftada 4 gün, ardından 2011 Haziran ayından itibaren ise Antalya ile Budapeşte arasında haftada 2 gün uçacak.

(Sabah)
BİLETLER SUDAN UCUZ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Allah askina neresi ucuz...???? 30 veya 50 .-€ dan baslarsa son fiyatlarina bakmaniz lazimveya orta fiyatlarina....???? Avrupaya ONUR AIR uctugu zaman Acenteler boyle birsey yasamamisti ve Acente ve yolcular ONUR air i ariyor. Boyle bir sacma sapan reklam yapilirmi...???? Biz acente olarak gunluk sikintilar yasiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uzuz bıletler genelde promosyenel ve cesitlı sınırlamaları olan bıletlerdır ve bu luralları gozonune alarak onceden satın alınırsa ucuza ucabılırsınız :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000