20 Eylül 2015, Pazar 09:03:15

Bilet fiyatları uçuşa geçti

Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatil, yurt dışı seyahat talebini arttırdı.
  • Yoksa sen miydin o köfteleri CIP'de saklama kabına dolduran :)))))
  • 21 bin tl lik NY bileti business class heralde. Arz talep meselesi, gitmeyin almayın kazık biletleri. O zaman mecburen ucuzlayacak. Bodrum İstanbul geçen gün 8 saat sürdü gitmemiz, otobüsle gidicem bundan sonra herkes de öyle yapsın. New York a da gitmeyin tatil için şart değilse, gidin daha yakın bir yere tatile. Ya da illa giderim sana ne diyorsanız şikayet etmeyin o zaman.
  • Fiyatlar cambaz usulu ayarlaniyor.Bu kadar firsatci olunmaz ki....
  • Low cost bu kadar gelismese thy fiyatlari ucup gitmisti. O yuzden halimize sukredelim. Bu arada low cost personelindende calisma kosullarindan dolayi allah kolaylik versin
  • O begenmediginiz low costlar olmasa bu fiyatlar gecici degil surekli olur,hatirlatmakta fayda var...
  • NY fashion week bitmediyse doğaldır
  • bayramlarda ekmek, su, süt, çay da tavan fiyattan mı satılıyor, maaşlar tavan fiyattan mı, benzin mazot fiyatları da tavandan mı satılıyor, havaalanı vergileri de tavandan mı satılıyor, yer kalmadı diye bir şey yok mu, hep kazık hep kazık
  • Pegasus dan gidiş geliş 40 liraya aldım. Kaldı ki 15 lirası da iade puan. Anlayacağınız 12 buçuk lira bilet aldım
  • tavan fiyat serbest piyasa ekonomisine aykırıdır. 890 TL'ye bilet alma talebi olan bir adam varsa 890 TL'ye bileti arz edersin. bu bir arz talep meselesidir, isteyen otobüse biner.
  • Tavanı mavanı delmişler, hayırdır bayram geldi diye tam kurnaz esnaf mantığıyla tilkilik yapan şirketlerimizden de böyle güzel hareketler beklenirdi!

Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatil, yurt dışı seyahat talebini arttırdı. En pahalı bilet THY’nin 21 bin TL’lik New York hattının ki olurken, 500 bin Türk’ün yurt dışına çıkması bekleniyor.

Kurban Bayramı'nda 9 günlük tatil, yurt dışı seyahat talebini arttırdı. En pahalı bilet THY'nin 21 bin TL'lik New York hattı olurken, yurt içinde de Dalaman 890 TL'lik dudak uçuklatan fiyatıyla ilk sırayı aldı. 500 binden fazla Türk'ün bu uzun tatilde bayramı dünyanın çeşitli ülkelerinde geçirmesi bekleniyor. Hal böyle olunca gidiş-dönüş bilet rakamları araba fiyatlarıyla yarışır oldu. El yakan New York uçak biletlerini özellikle iş ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin hiç düşünmeden satın aldığı öğrenildi. THY'deki 10 bin ile 21 bin TL arasında değişen uçak biletleri adeta kapış kapış gitti. New York'a gidiş dönüş olarak THY bayram döneminde yaklaşık 5 milyon liralık bilet satıyor.

THY'DEN YENİ REKOR

Birçok noktaya biletler tükenirken, THY'nin ek sefer düzenlemesi bekleniyor. Yoğun talepten dolayı bilet fiyatlarında rekor kırıldı.

Bilet fiyatları uçuşa geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Liptonsallama'ya ~ 9 yıl önce
Yoksa sen miydin o köfteleri CIP'de saklama kabına dolduran :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herhalde ~ 9 yıl önce
21 bin tl lik NY bileti business class heralde. Arz talep meselesi, gitmeyin almayın kazık biletleri. O zaman mecburen ucuzlayacak. Bodrum İstanbul geçen gün 8 saat sürdü gitmemiz, otobüsle gidicem bundan sonra herkes de öyle yapsın. New York a da gitmeyin tatil için şart değilse, gidin daha yakın bir yere tatile. Ya da illa giderim sana ne diyorsanız şikayet etmeyin o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ams ~ 9 yıl önce
Fiyatlar cambaz usulu ayarlaniyor.Bu kadar firsatci olunmaz ki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
Low cost bu kadar gelismese thy fiyatlari ucup gitmisti. O yuzden halimize sukredelim. Bu arada low cost personelindende calisma kosullarindan dolayi allah kolaylik versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kusbeyin ~ 9 yıl önce
O begenmediginiz low costlar olmasa bu fiyatlar gecici degil surekli olur,hatirlatmakta fayda var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon uygulaması ~ 9 yıl önce
NY fashion week bitmediyse doğaldır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne arzmış be ~ 9 yıl önce
bayramlarda ekmek, su, süt, çay da tavan fiyattan mı satılıyor, maaşlar tavan fiyattan mı, benzin mazot fiyatları da tavandan mı satılıyor, havaalanı vergileri de tavandan mı satılıyor, yer kalmadı diye bir şey yok mu, hep kazık hep kazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kış ~ 9 yıl önce
Kılın 44tl ye nasıl bineceksi
KAİLE ALINAN ~ 9 yıl önce
Pegasus dan gidiş geliş 40 liraya aldım. Kaldı ki 15 lirası da iade puan. Anlayacağınız 12 buçuk lira bilet aldım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lipton sallama ~ 9 yıl önce
TK dan 37 tlye business class bile aldım 2300 mil kazandım. Viskimi ve bonfileden oluşan yemeğimi afiyetle yedim... CIP salonunda çok özel ağırlandım. ezik pegasuslu CIP salonunu biliyorsundur umarım...
tavan fiyat ~ 9 yıl önce
tavan fiyat serbest piyasa ekonomisine aykırıdır. 890 TL'ye bilet alma talebi olan bir adam varsa 890 TL'ye bileti arz edersin. bu bir arz talep meselesidir, isteyen otobüse biner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogru soz ~ 9 yıl önce
Thy'nin ve diger sirketlerin amme hizmeti verdigini dusunen arkadaslar itiraz edeceklerdir ama bu yorumun altina imzami atiyorum. Serbest piyasa ekonomisi bunu gerektirir. Talep doneminde 800 liraya bilet satmazsaniz diger donemde 40 liraya kimseyi ucuramazsiniz.
aynen öyle. ~ 9 yıl önce
.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tavanı mavanı delmişler, hayırdır bayram geldi diye tam kurnaz esnaf mantığıyla tilkilik yapan şirketlerimizden de böyle güzel hareketler beklenirdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burda bahsedilen business ~ 9 yıl önce
Business clasların en tepe ücretlerinden bahsediliyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000