10 Nisan 2017, Pazartesi 09:18:30

Bilal Ekşi'den Twitter'ı sallayan cevap!

İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore'un Bilal Ekşi'ye memnuniyet tweeti sonrası Bilal Ekşi'nin cevabı oldukça ilgi çekti.
  • http://m.airporthaber.com/united-airlines-haberleri/united-calisanlari-yolcuyu-darp-ederek-ucaktan-indirdi.html Sayın Ekşi bu haberi dünya gündeminde tutmak için arka kapıdan destekleyin
  • Senin havayolun ve onun yolcuları Avrupada ve ABD de terörist muamelesi görüyirsa bana ne?
  • Koskoca genel müdürsün RVSM seviyelerden haberin yok. 42000 ft nedir be kardeşim...Utandım senin adına.Cahilin laf sokması da böyle oluyor..
  • Su isteyince dudak büken kibirli memurlarınıza da keşke bir çözüm bulabilseniz.
  • Bunlar ne devlet adamlığından anlıyorlar, ne diplomasiden ne nezaketten ne ekonomiden ne de siyasetten. Aslında İngilizin dalga geçme aşağılama amaçlı senin doğru sandığın ama gerçekte yanlış bir şey için yaptığı kinayedir. Aptal cesareti gösterilmiş masında yapılmış bir yoruma Bilal Ekşi muhatap olup kinini belli etmiş. Dünyaya kendi doğruları ile bakanların gördüğü hep aynı oluyor.
  • Eleştirecez diye muhalif olacaz diye boş yorum yapılmış bence güzel naif ve kibar bir sitem olmuş, oturaklı ve yerinde hiçbir kaba söz barındırmıyor ha 4 2 0 demeyeydi iyidi ne bileyim, 737 max alt 410 du sanırım :)
  • Seni Mudur yapacagim :))
  • Bu adami disisleri bakani yapalim
  • Büyükelçinin görme engelli karısını köpeği var diye uçaktan indirdiğini söylememesi iyi olmuş
  • Bu adam yanlis

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medyada, “ Hazır cevap Büyükelçi” olarak bilinen İngiliz Büyükelçi Richard Moore’a öyle bir cevap verdi ki…

İngiliz Büyükelçi Richard Moore, Türk Hava Yolları kabin ekibinin havada Afrikalı bir kadına doğum yaptırdığı habere ait linki paylaştı ve ‘Bravo’ diyerek THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi attığı twitin sonuna ekledi.

Bilal Ekşi, İngiliz büyükelçinin bu jestine öyle bir cevap verdi ki, Moore ne diyeceğini şaşırdı. Ekşi,

“Sn. Büyükelçi, mesajınıza çok teşekkür ederim. 42.000ft'de yolcularımıza ekibimiz her türlü yardımı gösteriyor.Sadece laptoplarını veremiyor” diyerek elektronik yasağına göndermede bulundu.

THY Genel Müdürü Ekşi’nin bu cevabı karşısında ne diyeceğini bilemeyen Büyükelçi, “ Doğru, Genel Müdürüm. Rahatsız edici bir şey. Fakat yolcuların güveni tutmak tek hedefimiz. Bu zor konuda işbirliğiniz için teşekkür ederiz” demekle yetindi.
Bilal Ekşi’nin İngiliz Büyükelçi’ye verdiği bu cevap, ‘yılın kapağı’ olarak yorumlandı.

İşte Twitter'da da oldukça ilgi çeken o yazışma:

 

Bilal Ekşi'den Twitter'ı sallayan cevap!

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

United ta yolcu olmak ~ 7 yıl önce
http://m.airporthaber.com/united-airlines-haberleri/united-calisanlari-yolcuyu-darp-ederek-ucaktan-indirdi.html Sayın Ekşi bu haberi dünya gündeminde tutmak için arka kapıdan destekleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Te Ha Ye ~ 7 yıl önce
Nerde öyle kıvrak zeka ve ilmi siyaseset. Bir laf değdirmeye çalıştı uçağın fl yanlış yazdılar.Temel gitti idris geldi,fadimede seyrediyor.
Maşallah ~ 7 yıl önce
Senin havayolun ve onun yolcuları Avrupada ve ABD de terörist muamelesi görüyirsa bana ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATC ~ 7 yıl önce
Koskoca genel müdürsün RVSM seviyelerden haberin yok. 42000 ft nedir be kardeşim...Utandım senin adına.Cahilin laf sokması da böyle oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Te Ha Ye ~ 7 yıl önce
Cahil Cuhala Eshelicuhala 4. Bir şık varmı arkadaşlar.
ATC ye ~ 7 yıl önce
Adam büyük elçiye yanıt yazmış, ne bilsin büyük elçi FL420 ı? 42000ft yazınca havacilikta anlamayan da yüksekliği hesaplar az çok.
FT. ~ 7 yıl önce
Sirkette 43.100 ucan 77'ler var sayin Eksi'nin hatasi yok cok da guzel yazmis. Helal olsun
Su ~ 7 yıl önce
Su isteyince dudak büken kibirli memurlarınıza da keşke bir çözüm bulabilseniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B.k iç ~ 7 yıl önce
Bi bitmediniz
Kinaye ~ 7 yıl önce
Bunlar ne devlet adamlığından anlıyorlar, ne diplomasiden ne nezaketten ne ekonomiden ne de siyasetten. Aslında İngilizin dalga geçme aşağılama amaçlı senin doğru sandığın ama gerçekte yanlış bir şey için yaptığı kinayedir. Aptal cesareti gösterilmiş masında yapılmış bir yoruma Bilal Ekşi muhatap olup kinini belli etmiş. Dünyaya kendi doğruları ile bakanların gördüğü hep aynı oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 7 yıl önce
Eleştirecez diye muhalif olacaz diye boş yorum yapılmış bence güzel naif ve kibar bir sitem olmuş, oturaklı ve yerinde hiçbir kaba söz barındırmıyor ha 4 2 0 demeyeydi iyidi ne bileyim, 737 max alt 410 du sanırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum güzel ~ 7 yıl önce
Ama cehalet fıtratlarında var.
Falcon ~ 7 yıl önce
Seni Mudur yapacagim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şlooop ~ 7 yıl önce
Yalakadan bol Ne var
Hadi ~ 7 yıl önce
Bu adami disisleri bakani yapalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Covanni ~ 7 yıl önce
Büyükelçinin görme engelli karısını köpeği var diye uçaktan indirdiğini söylememesi iyi olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 7 yıl önce
Bu adam yanlis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000