27 Ekim 2016, Perşembe 14:58:26

Bilal Ekşi SHGM personeliyle vedalaştı

Geçtiğimiz hafta THY Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile genel müdürlüğe getirilen Bilal Ekşi, SHGM personeli ile vedalaştı.
  • Herkes gelir gider Haydar gitmez! Sivil havacılık da yerinde sayar! SHGM sivil havacılığın önünde en büyük engel olmaya devam ediyor, maalesef de maalesefff!
  • Bu vatandaş yıl sonundan itibaren THY'de taşeron görmek istemiyormuş.taşeron zırtlanlara bir darbede yeni genel müdür beg den!
  • bahri beyin bakışlarından bile artık uzay çağına girdiğimizi anlıyoruz
  • Çapsız,vizyonsuz,donanımsız sözde liderlere alışmış,kendini muhalif sanan ama onu bile düsturlarına göre beceremeyenelerden böyle güzel bir kararı beğenmelerini tabiiki beklemiyoruz ülke olarak.Tüm sokulan çomaklara rağmen bu ülke,yeni TÜRKİYE ilerleyecek. Sağlıkla ,huzurla.
  • Bakın şu Türkiyenin haline ki hem kariyer olarak, hem de bilgi ve donanım olarak ondan çok daha ehil insanımıza rağmen sırf belli bir görüşten ve dahada önemlisi CB nin memleketinden diye havacılığın en üst makamlarında dolaşan bu arkadaşımız yapısı, çapı, karakteri dolayısıyla ülke havacılığına fazla katkı sağlamadan bu makamları işgal ediyor. Bu ülke havacılığına fayda değil zarar verir. Ben aynı durumda olsam beni daha uygun pozisyonlarda değerlendirin derdim. Bu vebal işidir. Başka bir şey değil. Bu memlekette bunun gibi daha ne kritik pozisyonlar ne-ehil vatan evlatlarınca işgal altında. Mesela SHGM yi Haydar Yalçın'ın hak etmesi için daha ne yapması lazım. Ama nerede bunu takdir edecek bir irade. Bunun kriterleri vardır ama her şeyi çok daha iyi bilenlerimiz ve seçicilerimiz varken bu kriterlere kim bakar.
  • bu fotoğraf bile bizim çağ atladığımızn delili bence hem thy de hem de NASA da danışmanlık yapmalı bilal bey

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu, geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda 2005 yılından bu yana görevde bulunan Temel Kotil ile yollarını ayırark SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi THY Genel Müdürü olarak atamıştı.

THY'nin yeni Genel Müdürü Bilal Ekşi, bugün başkent Ankara'daki Sivil Havcılık Genel Müdürlüğü (SHGM) binasında mesai arkadaşları ile vedalaştı.

Ekşi'nin yerine SHGM Genel Müdürlüğü'ne vekalet eden Bahri Kesici ve SHGM Genel Müdür Yardımcısı Haydar Yalçın, Ekşi'ye plaket takdim etti. Bilal Ekşi eski çalışmala arkadşlarına veda etti.



 

Bilal Ekşi SHGM personeliyle vedalaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

maalesef ~ 7 yıl önce
Herkes gelir gider Haydar gitmez! Sivil havacılık da yerinde sayar! SHGM sivil havacılığın önünde en büyük engel olmaya devam ediyor, maalesef de maalesefff!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üç Nokta! ~ 7 yıl önce
Bu vatandaş yıl sonundan itibaren THY'de taşeron görmek istemiyormuş.taşeron zırtlanlara bir darbede yeni genel müdür beg den!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
bahri beyin bakışlarından bile artık uzay çağına girdiğimizi anlıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klozet kapakları ~ 7 yıl önce
Çapsız,vizyonsuz,donanımsız sözde liderlere alışmış,kendini muhalif sanan ama onu bile düsturlarına göre beceremeyenelerden böyle güzel bir kararı beğenmelerini tabiiki beklemiyoruz ülke olarak.Tüm sokulan çomaklara rağmen bu ülke,yeni TÜRKİYE ilerleyecek. Sağlıkla ,huzurla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli olmasaydı ~ 7 yıl önce
Bakın şu Türkiyenin haline ki hem kariyer olarak, hem de bilgi ve donanım olarak ondan çok daha ehil insanımıza rağmen sırf belli bir görüşten ve dahada önemlisi CB nin memleketinden diye havacılığın en üst makamlarında dolaşan bu arkadaşımız yapısı, çapı, karakteri dolayısıyla ülke havacılığına fazla katkı sağlamadan bu makamları işgal ediyor. Bu ülke havacılığına fayda değil zarar verir. Ben aynı durumda olsam beni daha uygun pozisyonlarda değerlendirin derdim. Bu vebal işidir. Başka bir şey değil. Bu memlekette bunun gibi daha ne kritik pozisyonlar ne-ehil vatan evlatlarınca işgal altında. Mesela SHGM yi Haydar Yalçın'ın hak etmesi için daha ne yapması lazım. Ama nerede bunu takdir edecek bir irade. Bunun kriterleri vardır ama her şeyi çok daha iyi bilenlerimiz ve seçicilerimiz varken bu kriterlere kim bakar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuna kadar haklısın ~ 7 yıl önce
İktidardaki partiden olmayanın çaycılıktan öteye geçmediği bi sistemde parti çaycılarının da dış hatlar müdürü olmasına kadar ne rezaletler gördük. Cumhurbaşkanı eniştesi emekli öğretmenlikten bir anda GEMİCİLİK ŞİRKETİ SAHİBİ olmasından sonra bu atamalar deveye kulak gelio bizee
misafir ~ 7 yıl önce
Haydar Yalcin'mi..!!!!??? Gercekten dalga geciyorsunuz.. Ne insanlarin ekmegi ile oynadigini biliyormusun bu adamin.. Lutfen, boyle adamlar hayatta yukselmemesi lazim.. Allah bizleri boyle insanlardan korusun..
güzel ~ 7 yıl önce
bu fotoğraf bile bizim çağ atladığımızn delili bence hem thy de hem de NASA da danışmanlık yapmalı bilal bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçsak ~ 7 yıl önce
Ne içtiğini bize de söyleşende biz de bulutların üzerinde uçsak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000