13 Mart 2018, Salı 11:14:02

Bilal Ekşi masaya yumruğu vurdu

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, geçtiğimiz hafta genel müdür yardımcıları ve bağlı başkanlarla bir araya gelerek, “ Uçuşlarda birbirlerine sendikal baskı yapan personeli duyarsam şirketle ilişkisini keserim” dedi.
  • 3. havalimanına taşınınca gör aslanım, onları da affetmezsin umarım. adam ol da önce fetöcüleri temizle
  • sadece konusmus icraat konusunda herhangi bir gelisme olacagını zannetmıyorum.
  • Torpillileri de affetme Bilal thy ye en çok onlar zarar veriyor.Hadi Göreyim seni .
  • bir sürü torpili işe yaramazı şirkete doldururken şirket zarar görmüyor ama iş taşerona hak aramaya gelince zarar görür .Eyyyyy bilal efendi sonumuz KKTHY gibi olmasın bu şirkete en büyük zararı sen veriyorsun farkındamısın.
  • Bilal bey ben sizin yerinizde olsam bütün çalışanları taşeron yapardım .O zaman yumruğu vurmak daha kolay olurdu .Nede olsa sallasanız eşe dosta geliyor.
  • Kabin memuru maaslarina el atsin. 22 yasinda lise mezunu kabin memuru ise baslarken 5000 tl'ye basliyor sonra 8-9k'a kadar maasi cikiyor. Atlas hosteslere 3000 tl maas veriyor. Adaletsizlik. Paranın cope atilmasi
  • Keşke bizim maaşlar içinde birisi masaya yumruğu vursa
  • Gitti bizim sarı sendika!!
  • Reyting uğruna, mesajların ayrıştırıcı olanlarına öncelik veriyorsunuz. Birleştirici, uzlaşmacı mesajları yayınlamıyor kışkırtıcı ve ayrıştırıcı olanları yayınlıyorsunuz, onlarda dahi başka başka hesabınız var. Böyle böyle yorum göndereniniz kalmaz.
  • Bıktık şu kural tanımaz pontuslulardan zamanında sokmayacaktınız bu zihniyeti .

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, geçtiğimiz hafta genel müdür yardımcıları ve bağlı başkanlarla bir araya gelerek, “ Uçuşlarda birbirlerine sendikal baskı yapan personeli duyarsam şirketle ilişkisini keserim” dedi.

Türk Hava Yolları’nda çalışanların üye olduğu mevcut Hava İş Sendikası’na alternatif olarak ortaya çıkan Hava Sen’e üye pilotların özellikle kabin memurlarına baskı uygulaması üzerine Genel Müdür Bilal Ekşi, yöneticilerle bir toplantı yaptı.

Geçtiğimiz hafta genel müdür yardımcıları ve bağlı başkanlarla bir toplantı gerçekleştiren Bilal Ekşi’nin, son dönemdeki sendikal hareketlilikten bir hayli rahatsızlık duyduğu öğrenildi.

Sendikal örgütlenme çalışmaları sırasında uçuş emniyetinin ihlal edileceği endişesini dile getiren Ekşi, “ Sendika işleri ile ilgili özellikle uçuşlarda birbirlerine baskı yapan tavsiyede bulunanları duyarsam şirketle ilişkisine son veririm. Hangi seviyede olursa olsun. Uçuş emniyetini tehlikeye sokacak hiçbir şeye müsaade edemem. Sizin de müsaade etmemeniz gerekir. Hepiniz form4 sahibisiniz” diyerek yöneticileri uyardı.

BRİFİNGDE SENDİKA BASKISI

Bilindiği gibi, Hava Sen’e bağlı pilotların uçuş öncesi brifing sırasında uçuşla ilgili konuşma yapmaları gerekirken ekibe yönelik sendikal baskı kurduğu iddia edilmiş, bazı kabin memurları ise bu konuda şikayetlerini dile getirmişti.

©AirportHaber Özel

Bilal Ekşi masaya yumruğu vurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (108)

sen zararı ~ 6 yıl önce
3. havalimanına taşınınca gör aslanım, onları da affetmezsin umarım. adam ol da önce fetöcüleri temizle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bahri ~ 6 yıl önce
sadece konusmus icraat konusunda herhangi bir gelisme olacagını zannetmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 6 yıl önce
Torpillileri de affetme Bilal thy ye en çok onlar zarar veriyor.Hadi Göreyim seni .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞERON ~ 6 yıl önce
bir sürü torpili işe yaramazı şirkete doldururken şirket zarar görmüyor ama iş taşerona hak aramaya gelince zarar görür .Eyyyyy bilal efendi sonumuz KKTHY gibi olmasın bu şirkete en büyük zararı sen veriyorsun farkındamısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşeron ~ 6 yıl önce
Bilal bey ben sizin yerinizde olsam bütün çalışanları taşeron yapardım .O zaman yumruğu vurmak daha kolay olurdu .Nede olsa sallasanız eşe dosta geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz da ~ 6 yıl önce
Kabin memuru maaslarina el atsin. 22 yasinda lise mezunu kabin memuru ise baslarken 5000 tl'ye basliyor sonra 8-9k'a kadar maasi cikiyor. Atlas hosteslere 3000 tl maas veriyor. Adaletsizlik. Paranın cope atilmasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birazda ya yanıt ~ 6 yıl önce
Sende thy ye geç ozaman kendi şirketinden çok şikayetçiysen.
Kiskanma ~ 6 yıl önce
Eger gecebiliyorsan gec TK ya. Almiyorlarsa yada yasin gectiyse orda ötmenin bir faydasi yok. Yillardir bitmedi su kiskancliginiz be
GizliYolcuRıza ~ 6 yıl önce
THY TC basindaki T'ler ayni anlam. haa haklısın 2.500 lira bile almayi haketmeyecek o kadar cok hostes host var ki varos diyebilecegin. Bugun pass uctum 10 kisi icinde 1 tanesi nerden gelmis dersin digerleri sanki kavgaya gelmis gibi yuzleri gulmuyor ama bordroler ıcın nisan ayı beklenıyor. burası da boyle bır ulke yapcak bısı yok. 8-9k icin en az 3 dil bilinmesi gerek derim. Tr haric
Atc ~ 6 yıl önce
Keşke bizim maaşlar içinde birisi masaya yumruğu vursa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkan ~ 6 yıl önce
Gitti bizim sarı sendika!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şikayetim var ~ 6 yıl önce
Reyting uğruna, mesajların ayrıştırıcı olanlarına öncelik veriyorsunuz. Birleştirici, uzlaşmacı mesajları yayınlamıyor kışkırtıcı ve ayrıştırıcı olanları yayınlıyorsunuz, onlarda dahi başka başka hesabınız var. Böyle böyle yorum göndereniniz kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi KM ~ 6 yıl önce
Bıktık şu kural tanımaz pontuslulardan zamanında sokmayacaktınız bu zihniyeti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000