22 Haziran 2017, Perşembe 09:05:19

Bilal Ekşi Hava İş'in iftarında THY personeliyle birlikte iftar açtı

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş), dün THY personeliyle yeniden iftarda bir araya geldi. İftara THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de katıldı.
  • biri ayakkbiyi tutmus küçük esnafa kan kusturuyor bu da thy de. oooh ne güzel paran varsa katla yoksa istersen allamei cihan ıl diploman bir şeye yaramaz. paran varsa liyakata ne gerek var depil mi? şark kurnazı banditos.
  • Kardeş adamlar zaten bunu her ramazan yapıyorlar niye hala boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorum Adamlar mail atıyor bide davetlisiniz buyrun gelin diye Sen gitmiyorsan adamlar ne yapsın
  • Allah razı olsun sendikamızdan ailemizle beraber tüm çalışanlar birlikte oluyorlar.
  • ne güzel bir görüntü; alan razı veren razı derlerya, tam da özlediğimiz fotoğraf karesi. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsib, nice senelere böyle hep birlik beraberlik içinde mutlu ve mesut hatta bahtiyar olsunlar.
  • Buyuk muslumanlar en luks yerde en iyi yemek leri yiyerek iftar acarlar, cok duygulandim, iftar acildikdan sonrada bir ton bos laf ve is ,Allah islah eylesin.
  • çelikiş ?
  • Kul hakkı yeme,torpil ve hemşehricilik olmasaydı bunlar bu makamları,işleri rüyalarında göremezlerdi !
  • Hayt be benim sendikam. ALLAH bize reva gördüğünüz şeylerle sizleride meşgul edecek elbet.
  • buradakilerin kaç tanesi oruçlu.sorsan hepsi araştırsan yarısı bile değildir. Bu yemek kaç tl ye çıkmıştır. lüks bir yer. bu parayla ihtiyaç sahiplerine sofrasında bir ekmek bile bulamayanlara erzak ve kumanya verseler çok daha hayrı bol olur. sevap kazanırlardı.
  • 14.000 kisiyi nasil "aptal" yerine koyduklarini konusuyorlardir. Hos bunlarin lafina inanan kisi zaten beyin zekatina muhtactir ya neyse. Bize de eglence cikti; kendini allame sanan pilotlar, havasindan gecilmeyen hostesler... hepsini toplasan 10 yasinda bir cocugun zekasi etmiyor iste. Olan bizim gibi 1000 hostes 400 pilotun isten bir anda cikarilmasinin imkansiz oldugunu soyleyenlere oldu. Afiyet olsun, allah kabul etsin. Az bile yapmis fotograftakiler bu millete de bu calisan grubuna da mustehak...

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş), dün THY personeliyle yeniden iftarda bir araya geldi. 

Bahçelievler'de dün düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen yüzlerce Türk Hava Yolları (THY) çalışanı ve aileleri birlikte iftar açtı. 

Kadir Gecesi olarak idrak edilen dün akşamın sürpriz bir konuğu vardı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de THY personeliyle birlikte iftara katıldı. 







Bilal Ekşi Hava İş'in iftarında THY personeliyle birlikte iftar açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

tinto brass ~ 7 yıl önce
biri ayakkbiyi tutmus küçük esnafa kan kusturuyor bu da thy de. oooh ne güzel paran varsa katla yoksa istersen allamei cihan ıl diploman bir şeye yaramaz. paran varsa liyakata ne gerek var depil mi? şark kurnazı banditos.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Kardeş adamlar zaten bunu her ramazan yapıyorlar niye hala boş boş konuşuyorsunuz anlamıyorum Adamlar mail atıyor bide davetlisiniz buyrun gelin diye Sen gitmiyorsan adamlar ne yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer ~ 7 yıl önce
Allah razı olsun sendikamızdan ailemizle beraber tüm çalışanlar birlikte oluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
multiplex ~ 7 yıl önce
ne güzel bir görüntü; alan razı veren razı derlerya, tam da özlediğimiz fotoğraf karesi. tebrik ederim. Allah tamamına erdirsib, nice senelere böyle hep birlik beraberlik içinde mutlu ve mesut hatta bahtiyar olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Buyuk muslumanlar en luks yerde en iyi yemek leri yiyerek iftar acarlar, cok duygulandim, iftar acildikdan sonrada bir ton bos laf ve is ,Allah islah eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Müslüman herşeyin en iyisine en güzeline layıktır boş boş yorum yapacağına daha verimli olurum diye düşün
vatandaş ! ~ 7 yıl önce
müslüman değil insan olan herşeyin en iyisine layıktır. ayrıca müslüman tembellik yapsın,hiçbir şey için kafa patlatmasın,eğitime,bilime,medeniyete önem vermesin,insanına değer vermesin,ona buna muhtaç olsun,gayri müslüm de tam tersini yapsın ondan sonra müslüman herşeyin en iyisine layık öyle mi ???
ironman ~ 7 yıl önce
çelikiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekşi ve diğerleri ~ 7 yıl önce
Kul hakkı yeme,torpil ve hemşehricilik olmasaydı bunlar bu makamları,işleri rüyalarında göremezlerdi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY çalışanı ~ 7 yıl önce
Bilal beyi tanımadan bu aptalca yorumu yaptığın için kul hakkının en dikenlisini yedin sen,afiyet olsun sana
211'den ~ 7 yıl önce
Hayt be benim sendikam. ALLAH bize reva gördüğünüz şeylerle sizleride meşgul edecek elbet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayır ~ 7 yıl önce
buradakilerin kaç tanesi oruçlu.sorsan hepsi araştırsan yarısı bile değildir. Bu yemek kaç tl ye çıkmıştır. lüks bir yer. bu parayla ihtiyaç sahiplerine sofrasında bir ekmek bile bulamayanlara erzak ve kumanya verseler çok daha hayrı bol olur. sevap kazanırlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14.000 kisi ~ 7 yıl önce
14.000 kisiyi nasil "aptal" yerine koyduklarini konusuyorlardir. Hos bunlarin lafina inanan kisi zaten beyin zekatina muhtactir ya neyse. Bize de eglence cikti; kendini allame sanan pilotlar, havasindan gecilmeyen hostesler... hepsini toplasan 10 yasinda bir cocugun zekasi etmiyor iste. Olan bizim gibi 1000 hostes 400 pilotun isten bir anda cikarilmasinin imkansiz oldugunu soyleyenlere oldu. Afiyet olsun, allah kabul etsin. Az bile yapmis fotograftakiler bu millete de bu calisan grubuna da mustehak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bin ~ 7 yıl önce
Bin tane hostes mi atıldı şirketten siz hangi şirkettesiniz rüya mı görüyorsunux
bin'e !!! ~ 7 yıl önce
son 12 yılda 10 binden fazla personel fetocu ve akplilere yer açılsın diye ya zorla emekli edildi ya da atıldı istersen git sendikaya sor rakamı öğren sonra kendine sor ben hangi şirketteyim, rüya mı görüyorum acaba diye !
Engelli misin ? ~ 7 yıl önce
Gayet acik yazilan bu yazinin nesini anlamadin ? Adamlar 1000 kisiyi isten atmakla tehdit etti olay bu. Allah'im tiplere gel ya
Kabin Memuru ~ 7 yıl önce
Yorumuna çok güldüm ve üzüldüm de zira haklısın anlı sanli askeri kokenli pilotlarimiz, itu odtu mezunu f/o'larimiz ve bu isle ilgili kim varsa, ben de dahil aptalız. Resmen kandırdılar bizi, iyi niyetimizi suistimal ettiler ve verdikleri poz da bu. Hos ulke ne ki bayrak tasiyicisi ne olsun.
Necisin ? ~ 7 yıl önce
"Olan bizim gibi 1000 hostes 400 pilotun isten bir anda cikarilmasinin imkansiz oldugunu soyleyenlere oldu." Cümlesinden "1000 kişi işten atıldı" sonucu çıkarabilmek büyük başarı. Umarım pilot degilsindir.
cümle uzun ya ~ 7 yıl önce
cümle biraz uzun olunca ilk bikaç kelimeden sonra, öncesini tutamamıştır aklında. zaten o açıklamadan 2 ay sonra kabin-kokpit ilanı açıldı. bunu bile anlamayan adama uzun uzun açıklama yapmaya ne gerek var.
engelsiz ~ 7 yıl önce
öylesine bir kin ve çekememezlikle yazılmış ki yazı, hiçbir şey anlaşılmıyor kusura bakmayın.
? ~ 7 yıl önce
200. Dönemmisin?
Anadolu ayısı ~ 7 yıl önce
Beğenmiyen istifa etsin,simit sarayında iş çok,dönem biz karadenizlilerin dönemi Allahın lakik putperestleri.
Neyy ? ~ 7 yıl önce
Cekememezlik mi ? Neyini cekemeyecegim pardon ? Bir korfez havayoluna transferim icin sadece referans asamasi kaldi. Ben buyum, benim cekemedigim sen kimsin ? Sifatini seklini semalini soyle de bilelim kimi cekemedigimizi. Bu kafayla sen cok cekersin ama. Bos yapma, kandirildin mi kandirilmadin mi onu soyle bana. Yaz yaz hadi, piril piril bir zekaya sahip oldugunu ve asla kandirilamayacagini yaz sevgilim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000