26 Ekim 2016, Çarşamba 15:35:00

THY Genel Müdürü'ne ilk ziyaret

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  • Sayın Türk havayolları müdürleri artık Doco da yapılan haksızlıklara dur deyin lütven bir müfettiş gõrevlendirin çok rıca ediyorum bütün herşey sizin elinizde bütün yõnetimi temizleyin slm
  • Sayın Genel Müdürüm
  • THY Acentalarıyla devamlı başarılı olmuştur. Ağustos 2016 itibaren Servis ücretini kaldırdı. Avrupada 756 acenta sıfır komisyon ve servis ücreti ile bir çok acenta kapatmak zorunda kalıyor veya başka bir hava yollarını satıyor.
  • Bu ziyaret çok anlamlı bir ziyaret tir. Çok dikkat ediniz, Hamdi topçu, Temel Kotil, İlker Aycı, Ve aklıma gelmeyen atanmış hangi yöneticiye böyle bir ziyaretgerçekleşmiş midir (duymadım) Bu ziyaret devlet in Bilal Ekşi ye olan en büyük destektiğidir. Bu ziyaret Dost'a güven düşman a korku dur. Devlet Bilal Bey'e tam olarak destek vermiştir. Bu kare de ilker bey'in olmaması ileride kopacak büyük fırtınanın habercisi olmaz inşallah. Reis-i Cumhur 2016 Thy bilançosu için ajandasına notu aldı. İlker Bey'i çok sıkıntılı günler bekliyor. Temel bey amiral gemisini terk etti. İnşallah kabak yine biz garibanlara patlamaz. Kemer sıkacağız derken garibanları kapıya koymazlar. Not: ilker bey teknik de o kadar fuzuli ve gereksiz müdür, başkan, ve üstü kadrolarda insanlar varken lütfen asgari ücretle çalışan garibanları kapıya koymayın. 1 müdür = 10 gariban 1 başkan= 20 gariban 1 gen. Müdür.yard. =30 gariban
  • Aceba Sayın Bakan diğer havayolu şirketlerinin GM lerini de ziyaret ediyor mu? Pegasus, Atlas, Onur ve yabancı havayolları? Niçin sadece THY?
  • temel bey yine gülüyor iyiki kurtuldum yoksa borçlar beni tırmalar:)
  • Fotodaki Ali ARIDURU MU?
  • Türkiye'de Havacılığın gelişmesinin arkasındaki ekip bu ekip zamanın DLH, SHGM, DHMİ, THY genel müdürleri şimdi başka ünvan ve görevlerde işlerinin başındalar. Ülkemiz daha ileri gidecek şüphemiz yok Allah yar ve yardımcımız olsun...
  • Benimde bir torpilim olsaydi, bakanin yanindaki lerden biride ben olsaydim
  • Yönetimde gitmesi/gönderilmesi gereken ilk kişi Temel Kotil değildi! Krizi yönetemeyen kişi hala görevinin başında saçmalıyor!

 
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, THY'nin çiçeği burnunda genel müdürü Bilal Ekşi'yi ilk kez makamında ziyaret etti.  Bakanlık müsteşarı Suat Hayri Aka ve müsteşar yardımcısı Orhan Birdal'ın da yer aldığı ziyarette Temel Kotil de vardı.

Bakan Arslan Ekşi ve Kotil'e yeni görevlerinde başarı diledi.

Ziyaret sonrası hep birlikte yeni havalimanı kule inşaatı temel atma törenine geçildi.

THY Genel Müdürü'ne ilk ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

İsimsiz ~ 7 yıl önce
Sayın Türk havayolları müdürleri artık Doco da yapılan haksızlıklara dur deyin lütven bir müfettiş gõrevlendirin çok rıca ediyorum bütün herşey sizin elinizde bütün yõnetimi temizleyin slm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 7 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Aydeniz ~ 7 yıl önce
THY Acentalarıyla devamlı başarılı olmuştur. Ağustos 2016 itibaren Servis ücretini kaldırdı. Avrupada 756 acenta sıfır komisyon ve servis ücreti ile bir çok acenta kapatmak zorunda kalıyor veya başka bir hava yollarını satıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik saw ~ 7 yıl önce
Bu ziyaret çok anlamlı bir ziyaret tir. Çok dikkat ediniz, Hamdi topçu, Temel Kotil, İlker Aycı, Ve aklıma gelmeyen atanmış hangi yöneticiye böyle bir ziyaretgerçekleşmiş midir (duymadım) Bu ziyaret devlet in Bilal Ekşi ye olan en büyük destektiğidir. Bu ziyaret Dost'a güven düşman a korku dur. Devlet Bilal Bey'e tam olarak destek vermiştir. Bu kare de ilker bey'in olmaması ileride kopacak büyük fırtınanın habercisi olmaz inşallah. Reis-i Cumhur 2016 Thy bilançosu için ajandasına notu aldı. İlker Bey'i çok sıkıntılı günler bekliyor. Temel bey amiral gemisini terk etti. İnşallah kabak yine biz garibanlara patlamaz. Kemer sıkacağız derken garibanları kapıya koymazlar. Not: ilker bey teknik de o kadar fuzuli ve gereksiz müdür, başkan, ve üstü kadrolarda insanlar varken lütfen asgari ücretle çalışan garibanları kapıya koymayın. 1 müdür = 10 gariban 1 başkan= 20 gariban 1 gen. Müdür.yard. =30 gariban

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi çocuk ~ 7 yıl önce
Bilal iyi çocuktur. Bizim çocuktur. Söz dinler. Sürekli söz dinlediği sürece onu hep birileri kollar, kayırır. Ama artık peynir gemileri de çare değil. İyi çocuklukta sıkar artık. Bakınız tehiyyatuda oturan bir O. Diğerleri gayet rahat ve kendinden emin. Terbiyeli çocuk ama çalışanlardan çıkarır bunun acısını. Bu arada çalışanlara bir tavsiyem olacak. Aman çekmecelerinizi ve çalıştığınız ortamları daima temiz, tertipli ve düzenli tutun. Bir anda hiç haberiniz olmadan çekmece kontrolu yapabilir. İş nasıl gidiyor, işin gereği nedir, önemli değil. Önemli olan görüntü. Huylu huyundan vazgeçmez derler ya. Bayan olun, erkek olun fark etmez. Çekmece ve çizgi kontrolunu çok sever. Anket yapar, konunun 5 doğru, 5 yanlışını sorar. Her zaman 5 + 5 le dolaşın.
Bakan ~ 7 yıl önce
Aceba Sayın Bakan diğer havayolu şirketlerinin GM lerini de ziyaret ediyor mu? Pegasus, Atlas, Onur ve yabancı havayolları? Niçin sadece THY?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
temel bey yine gülüyor iyiki kurtuldum yoksa borçlar beni tırmalar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Hahha borçlar temeli tırmalar
!!! ~ 7 yıl önce
Fotodaki Ali ARIDURU MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
snx ~ 7 yıl önce
sana neeeee, işine bak abicim sen.
2023-2053-2071 ~ 7 yıl önce
Türkiye'de Havacılığın gelişmesinin arkasındaki ekip bu ekip zamanın DLH, SHGM, DHMİ, THY genel müdürleri şimdi başka ünvan ve görevlerde işlerinin başındalar. Ülkemiz daha ileri gidecek şüphemiz yok Allah yar ve yardımcımız olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen-ben ~ 7 yıl önce
oradakiler rüştlerini ispatlamışlar bundan sonra birşey yapmasalar bile diğer kamu görevinin genel müdürlüğüne giderler. Seni-beni alacak değiller ya !!
Başarı mı? ~ 7 yıl önce
Son 10 yılda 13 hava yolu onlarca diğer havacılık işletmesi battığı için binlerce havacı ya işsiz ya da pazarlarda don gömlek satıyor. Yolcu bulamadığı için şu anda THY'nin 40 uçağı yerde yatıyor. Bu yıl içerisinde kaç uçağını geri iade ettiğini bilen yok. Çok yakında cilalanmış bilançosu açıklanacak ve THY'nin borç ve zarar batağında olduğunu hep birlikte göreceğiz. Sadece FETÖ'nün okullarına göre uçak alımı ve uçuş programı yapılmasının hazin sonunu çok yakında millet olarak göreceğiz. Başarı bu işin neresindeymiş, bu nasıl başarıdır ki sadece ülkedeki koyunlar görüyor normal insanlar göremiyor?
Ne içtin ? ~ 7 yıl önce
Onların büyük çoğunluğu FETÖ'den geriye kalan kırıntılardır. THY'nin milyonlarca dolar parasını yıllarca Asya banka yatırarak FETÖ'ye mali desteği sen mi sağladın yoksa ben mi? Yıllarca THY'ye FETÖ'nün gazeteleri dışında gazeteleri kim sokturmadı? FETÖ'nün okullarının olduğu yerlere THY'yi kim uçurarak THY'nin milyarlarca dolar zarar etmesine kim neden oldu? Senin babaanne mi benim teyzem mi? Ne içiyorsunuz be kardeşim söyleyin de biz de içelim bari sizin gibi dünyayı toz pembe görelim.
Ahh ~ 7 yıl önce
Benimde bir torpilim olsaydi, bakanin yanindaki lerden biride ben olsaydim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Martian ~ 7 yıl önce
Yönetimde gitmesi/gönderilmesi gereken ilk kişi Temel Kotil değildi! Krizi yönetemeyen kişi hala görevinin başında saçmalıyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
, ~ 7 yıl önce
aynen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000