25 Ekim 2016, Salı 10:02:36

Bilal Ekşi Bismillah dedi THY'deki görevine başladı

Geçtiğimiz Cuma günü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısının ardından THY Genel Müdürlük görevine getirilen Bilal Ekşi, göreve resmen başladı.
  • Biraz bekleyin. Yakında suriyeli işçiler ve memurlar geliyor. Bakalım o zaman ne yapacağız ?
  • hadi dostum,bu ülke gelişiyor,yolunda ilerliyor.bunu gör artık. sadece içeriden kendini savunan bir TÜRKİYE yok artık. Topraklarını verenlere hesap soran,alanlarada korku pompalayan bir ülke bu. UYANIN ARTIK. BÜYÜK TÜRKİYE'DE,ESKİDEN YAŞANAN KÖTÜLÜKLER,KAMPANYALAR ARTIK YAŞANMAYACAK. YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUZ. ÇOK GÜZEL GÜNLER SADECE BİZİM OLACAK. ---►NEVER SAY NEVER ◄-----
  • GULMEKTEN KOTILDIM,
  • Yani Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla demiş işte ne yaygara yapıyosunuz yine ☺
  • Mesajdan da anlaşılacağı gibi değişen pek bir şey yok. 2003 sonrası torpilli personel göz bebeği, diğerleri performans ve liyakate dayalı bir dönüş beklemesin boşuna. Göreve gelmesinde emeği olan siyasi büyüklerine de saygılarını sunmuş. Daha ne olsun? Yani THY yine başta YK başkanı İlker Aycı olmak üzere iş bilmeyen, torpilli idarecilere teslim. Allah sonumuzu hayır etsin. Yönetimsel kararları alıp krizde şirketi yönetemeyenler, mali tabloda çuvallayınca ancak alttaki emekçi personelden bunun acısını çıkartırlar. Kendileri o seviyeleri torpil ve yandaşlıkla atlayarak çıktıklarından halden anlamaları da beklenemez. Yüzlerce işçiyi işten çıkartıp, 1000 tane kabin personeli 6 aylık ücretsiz izne çıkartıp mağdur edersin, olur biter, değil mi efendiler? Bir sizin işinize geldiğinde Allah'ınız var, değil mi?! Yok öyle!
  • Her seyi 2003 yilindan itibaren baslatmak da neyin nesi? Thy ye asil vizyonu veren Cem Kozlu'dur, gecmise saygili olmak lazim
  • aldığınız SURİYE li pilotlarla mı yapacaksınız?
  • önce genel müdür nisan ayındaki yk toplantısında da yk başkanı olur bu hızla.
  • Bence sizde yabanci pahali kaptnlari geldikleri yere gonderirseniz bayagi bir yol katlarsiniz.Bizim Turk KAPTANLARINA kiran girmedi ya?
  • Bilal iş adamıdır. Yönetici değil. Yapamaz .yapacağı teksey kardeşi ve diğer müdür yaptığı kişilerin yanına yandaş müdürler atamak olur.

Geçtiğimiz Cuma günü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu toplantısının ardından THY Genel Müdürlük görevine getirilen Bilal Ekşi, göreve resmen başladı.

THY Genel Müdürü sıfatıyla çalışanlara ilk mesajını veren Ekşi, açıklamasında THY'nin krizden daha da güçlü bir şekilde çıkacağını belirtti.

İşte THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin ilk mesajı;

Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,

Öncelikle sizlerle yeniden bir araya gelmenin, 2003 yılından itibaren ülkemizin parlayan yıldızı haline gelen Türk Hava Yolları ailesine kavuşmanın onur ve mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum.

2003-2011 yılları arasında Türk Hava Yolları ve baplı şirketlerinde çeşitli kademelerde görev alarak hizmet etmiş, o dönemde havayolumuzun tüm dünyayı kıskandıran başarılı büyümesine bizzat bu büyük ailenin içinde tanıklık etmiştim.

2011 yılından itibaren Sivil Havacılık Genel Müdürü olarak dünya sivil havacılık ortamlarında sürekli övgüyle söz edilen Türk Hava Yolları'nın ismini duymak bizleri her zaman gururlandırmıştır.

Türkiye'nin küresel bir markası haline gelen Türk Hava Yolları bu aşamaya, sizlerin birlik ve beraberliği, zamanında alınan doğru kararlar, yöneticilerin ve çalışanların şirketin geleceğine yönelik samimi çabaları ve ülkemizin 2003 yılından itibaren sürdürdüğü istikrar ve güçlü yönetim ile sahip olduğu liderliğin eşsiz desteğiyle gelmiştir.

Bu vesileyle, Türk Hava Yolları'nın bugüne gelmesinde emeği geçen herkese, ama özellikle 2003 yılından beri bu büyümenin mimarı olan genel müdürlerimize ve yönetim kurulu başkanlarına ve üyelerine teşekkür ediyorum.

Kendisinden görevi devraldığım Temel Kotil'e, şirketimize uzun yıllar sunduğu katkılar için teşekkür ediyorum ve ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceği yeni görevinde başarılar diliyorum.

Sevgili arkadaşlarım,

Türk Hava Yolları 78 milyon vatandaşımızın gözbebeği, gurur kaynağıdır.

Dünyada ve ülkemizin çevresinde yaşanan güvenlik sorunları havayolumuzu da etkilemiştir. Türk Hava Yolları etkisini hissettiği bu sıkıntılı günlerden daha önce de olduğu gibi birlik ve beraberlikle, etkin ve kurumsal yönetimle muhakkak çıkacak ve bu krizi daha güçlü bir yapıya kavuşmak için fırsata çevirecektir.

Bizler, çift haneli büyüme rakamlarıyla, son altı yıldır Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi seçilmemizi sağlayan müşteri odaklı yaklaşımımız ve servis kalitemizle ülkemizin gözbebeği olmayı sürdüreceğiz.

Uçuş emniyeti her zaman önceliğimiz; Türk Hava Yolları'nı tercih eden yolcularımızın memnuniyeti vazgeçemeyeceğimiz hedefimiz olacak. Elbirliğiyle ve sizlerle yürüteceğimiz katılımcı yönetim modelimizle maliyetlerimizi azaltırken gelirlerimizi daha da iyileştireceğiz.

Sevgili Türk Hava Yolları ailesi,

Bu büyük aile elde ettikleri başarılarla neleri yapabileceğini göstermiş binlerce çalışandan oluşmaktadır. Hep birlikte tüm zorlukları aşacağız ve şirketimizin daha iyi sonuçlara ulaşması için mücadele edeceğiz. Sizlerle bunu başaracağımıza gönülden inanıyorum.

Bizleri bu görevle onurlandıran Sn. Cumhurbaşkanımıza, Sn. Başbakanımıza ve Sn. Bakanlarımıza şükranlarımı arz ederken, Yönetim Kurulu üyelelerimiz ve Sn. Yönetim Kurulu Başkanımıza da teşekkürlerimi sunarım.

O zaman haydi Bismillah diyelim!

Bilal Ekşi
Genel Müdür ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili

Bilal Ekşi Bismillah dedi THY'deki görevine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Bekleyin ~ 7 yıl önce
Biraz bekleyin. Yakında suriyeli işçiler ve memurlar geliyor. Bakalım o zaman ne yapacağız ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
►cant kapakları ~ 7 yıl önce
hadi dostum,bu ülke gelişiyor,yolunda ilerliyor.bunu gör artık. sadece içeriden kendini savunan bir TÜRKİYE yok artık. Topraklarını verenlere hesap soran,alanlarada korku pompalayan bir ülke bu. UYANIN ARTIK. BÜYÜK TÜRKİYE'DE,ESKİDEN YAŞANAN KÖTÜLÜKLER,KAMPANYALAR ARTIK YAŞANMAYACAK. YAŞAYARAK ÖĞRENİYORUZ. ÇOK GÜZEL GÜNLER SADECE BİZİM OLACAK. ---►NEVER SAY NEVER ◄-----

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GULUNC ~ 7 yıl önce
GULMEKTEN KOTILDIM,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Börülce ~ 7 yıl önce
Yani Rahman ve Rahim olan Allah ın adıyla demiş işte ne yaygara yapıyosunuz yine ☺

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PERSONEL ~ 7 yıl önce
Mesajdan da anlaşılacağı gibi değişen pek bir şey yok. 2003 sonrası torpilli personel göz bebeği, diğerleri performans ve liyakate dayalı bir dönüş beklemesin boşuna. Göreve gelmesinde emeği olan siyasi büyüklerine de saygılarını sunmuş. Daha ne olsun? Yani THY yine başta YK başkanı İlker Aycı olmak üzere iş bilmeyen, torpilli idarecilere teslim. Allah sonumuzu hayır etsin. Yönetimsel kararları alıp krizde şirketi yönetemeyenler, mali tabloda çuvallayınca ancak alttaki emekçi personelden bunun acısını çıkartırlar. Kendileri o seviyeleri torpil ve yandaşlıkla atlayarak çıktıklarından halden anlamaları da beklenemez. Yüzlerce işçiyi işten çıkartıp, 1000 tane kabin personeli 6 aylık ücretsiz izne çıkartıp mağdur edersin, olur biter, değil mi efendiler? Bir sizin işinize geldiğinde Allah'ınız var, değil mi?! Yok öyle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Her kelimesine yüzde yüz katılıyorum.
Tuba ~ 7 yıl önce
Gelsin torpiller... torpilli km lerr
Mehmet ~ 7 yıl önce
Her seyi 2003 yilindan itibaren baslatmak da neyin nesi? Thy ye asil vizyonu veren Cem Kozlu'dur, gecmise saygili olmak lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kozlu ~ 7 yıl önce
Sn Cem Kozlu'nun vizyonunun 1000 de biri olsa şimdi THY farklı yerlerdeydi. Böyle üçüncü sınıf kalmazdı.
suriyeli ~ 7 yıl önce
aldığınız SURİYE li pilotlarla mı yapacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 7 yıl önce
önce genel müdür nisan ayındaki yk toplantısında da yk başkanı olur bu hızla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Bence sizde yabanci pahali kaptnlari geldikleri yere gonderirseniz bayagi bir yol katlarsiniz.Bizim Turk KAPTANLARINA kiran girmedi ya?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chef ~ 7 yıl önce
Kaptanlar artık biraz modernleşsin,yiyip,içip göbeğini kaşıyıp kokpitten çıkarak tecavüzcü şahin gözüyle bakmasınlar biz hostes ve bayanlara.acık 3,5 atsınlar.
Ekşi ~ 7 yıl önce
Bilal iş adamıdır. Yönetici değil. Yapamaz .yapacağı teksey kardeşi ve diğer müdür yaptığı kişilerin yanına yandaş müdürler atamak olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000