30 Kasım 2012, Cuma 11:03:10

BİLAL EKŞİ ASKERLER İÇİN DESTEK İSTEDİ

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, TÖSHİD'e iade-i ziyarette bulundu. Toplantının gündem maddesi Mehmetçik'in uçakla taşınması projesiydi.
  • SHGM deki iş ve işlemlerde ciddi bir iyileşme var, bunu inkar edemeyiz.
  • Yağdanlığı bırak kardeşim. Genelge yayınlamakla havacılık yapılsaydı. Onu senin baba annen de yapardı. Hangi konuda hangi iş ve işlemler hızlanmışta biz görmemişiz. Evraklar dairelerin arasında gelip gitmekten hepisi yorgun düştü. Hızı artan tek şey yurt dışı seyahatlari Genel Müdürle Yardımcıları ve yardımcılar biribirini Hava alanındaki VIP salonlarında görebiliyor. Airporthaber önce yazdı sonra da unuttu kendilerine bir de örtülü ödenek uydurmuşlar o nedemekse SHGM'de herşey çok kötü gidiyor. İyi olan tek birşey yok. Yağdanlıkların sayısı bayağı artmış o belli oluyor o kadar.
  • Son aylarda, SHGM ve Bilal Ekşi bey'in etkin çabalarını görmekteyiz. Gerek çıkan genelgeler, gerekse işlem hızı biz havacıları sevindirir nitelikte, ülkemize, sistemi hızlı işleyen bir SHGM ve duyarlı çalışanların büyük katkısı olacaktır.
  • Haberin fotoğrafı hoş olmuş, güzel olmuş. Karizma budur.
  • Irak harekatında ABD yüksekovayı ikmal amacı ile kullanmıştı. Biraz daha yatırım yapın Yüksekovaya Bina çekin kontuarı vs. Kısa mesafeye iniş kaşlış yapan uçaklar taşısın. Van Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Mardin vs. de yakındaki bölgeleri kotarır. Bir saatte 4 ila 10 kişi taşıyan UH1 ler bile 600 lb yakıt yakıyor. Kişi başına 60 ila 150 lb. Planlayın hesaplayın Genel Kurmayın bu iş için harcadığı paranın en kaba hesapla yarısına bile bu işin yapılabileceğini görürsünüz. Hemde vatan evlatları adam gibi gider gelir. Servisleri, inşaatları, yeme-içmeyi ihale ediyorsunuz da bu neden olmasın.
  • Aklın yolu bir bu konuda Milli Savunma Bakanlığının ihaleye çıkması en doğru olanıdır. Gerisi faso fiso yok THY bedava taşıyacakmışta yok Özel hava yolları ücretsiz taşıyacakmışta bunların hepisi balon. Çıkarsın 5 veya 10 yıllık ihaleye müteşşebbiste yatırımını yapar. Uygun uçaklar getirir örgütlenir bu işi yapar.

Türkiye Özel Havayolları Derneği TÖSHİD, SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi'yi ağırladı. TÖSHİD'in Ankara'da Bilal Ekşi'yi ziyaret etmesinden sonra İstanbul programında TÖSHİD'e nezaket ziyaretinde bulunan Ekşi, sektör temsilcileriyle iki saat süren bir görüşme yaptı. Toplantıda sektörün sorunları masaya yatırıldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının en dikkat çekici konu başlığı ise bir süre önce gündeme gelen Mehmetçik'in uçaklarla seyahatinin sağlanması konusuydu. Daha önce THY'nin dışında  özel havayolu şirketlerinin de destek verebileceği konusunda gündeme yansıyan açıklamalarını , taraflar birinci ağızdan doğruladı. Özel havayolu şirketleri, projenin detaylarının netleşmesi halinde Mehmetçik'in uçaklarla taşınması konusunda her türlü fedakarlıkta bulunacaklarını kaydettiler. Normale oranla çok düşük fiyattan asker taşınması projesi için Milli Savunma Bakanlığı'nın ihale açmasının ve şartların ortaya konmasının beklendiği kaydedilirken havayollarının süreci dikkatle izledikleri bildirildi. 

BİLAL EKŞİ ASKERLER İÇİN DESTEK İSTEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

halil ~ 11 yıl önce
SHGM deki iş ve işlemlerde ciddi bir iyileşme var, bunu inkar edemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Yağdanlığı bırak kardeşim. Genelge yayınlamakla havacılık yapılsaydı. Onu senin baba annen de yapardı. Hangi konuda hangi iş ve işlemler hızlanmışta biz görmemişiz. Evraklar dairelerin arasında gelip gitmekten hepisi yorgun düştü. Hızı artan tek şey yurt dışı seyahatlari Genel Müdürle Yardımcıları ve yardımcılar biribirini Hava alanındaki VIP salonlarında görebiliyor. Airporthaber önce yazdı sonra da unuttu kendilerine bir de örtülü ödenek uydurmuşlar o nedemekse SHGM'de herşey çok kötü gidiyor. İyi olan tek birşey yok. Yağdanlıkların sayısı bayağı artmış o belli oluyor o kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Bey; ~ 11 yıl önce
Son aylarda, SHGM ve Bilal Ekşi bey'in etkin çabalarını görmekteyiz. Gerek çıkan genelgeler, gerekse işlem hızı biz havacıları sevindirir nitelikte, ülkemize, sistemi hızlı işleyen bir SHGM ve duyarlı çalışanların büyük katkısı olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Haberin fotoğrafı hoş olmuş, güzel olmuş. Karizma budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklın yolu bir ~ 11 yıl önce
Irak harekatında ABD yüksekovayı ikmal amacı ile kullanmıştı. Biraz daha yatırım yapın Yüksekovaya Bina çekin kontuarı vs. Kısa mesafeye iniş kaşlış yapan uçaklar taşısın. Van Elazığ, Erzincan, Diyarbakır, Mardin vs. de yakındaki bölgeleri kotarır. Bir saatte 4 ila 10 kişi taşıyan UH1 ler bile 600 lb yakıt yakıyor. Kişi başına 60 ila 150 lb. Planlayın hesaplayın Genel Kurmayın bu iş için harcadığı paranın en kaba hesapla yarısına bile bu işin yapılabileceğini görürsünüz. Hemde vatan evlatları adam gibi gider gelir. Servisleri, inşaatları, yeme-içmeyi ihale ediyorsunuz da bu neden olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Aklın yolu bir bu konuda Milli Savunma Bakanlığının ihaleye çıkması en doğru olanıdır. Gerisi faso fiso yok THY bedava taşıyacakmışta yok Özel hava yolları ücretsiz taşıyacakmışta bunların hepisi balon. Çıkarsın 5 veya 10 yıllık ihaleye müteşşebbiste yatırımını yapar. Uygun uçaklar getirir örgütlenir bu işi yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000