01 Ağustos 2011, Pazartesi 12:10:27

BEŞİKTAŞ'TAN THY'YE KOBE ÇIKARMASI

Beşiktaş aylardır uğraştığı Kobe Bryant transferinde sona yaklaştı...
  • uçak altında açlık sınırının altında maaşla çalışıyoruz biri sesimizi duysun lütfen.
  • Neden hakkim olmasin, yillardir milli sirketimiz diye THY ile ucuyorum ama bu sacma sponsorluklardan sonra acimaya basladim bilete verdigim paraya. Barcelona sponsorlugu da sacma ayni seyi soylerim, Turk basini disinda bundan bahseden yok zaten, bir koyup bes almiyor THY ruya gormeyin beyler. THY halen 49% hissesi millete ait olan bir kurumdur, bir hakkim yoksa gider British Airways ile ucarim. THY buyuk dusunmek istiyorsa maliyetleri dusursun, bilet fiyatlarini da ayni oranda dusursun. Birakin sacma sapan islere sponsor olmayi
  • 1. senin şirkete haram edebileceğin bir hakkın yok. 2. thy uzun süredir bir kamu kuruluşu değil 3. bu şirkette milletin parası yok devlet bu şirketin %50'den fazla hissesini özel sektöre satarken içine sizin o zamana kadar verdiğiniz vergiler, "hak"ları da koydu.
  • öncelikle saygılarımı sunarım. sonrada biraz düşünmenizi rica ederim. elin yunan basketbol takmına para verirken.barçaya,manuya para verirkende aynı şeyleri yazdınızmı acaba.emin olunki şampiyonlar ligi finalinde yakalanan reklamın kat ve katını geri alırlar.çünkü şampiyonlar ligi finali her sene yapılan rutin bir olaydır.fakat kobe'nin türkiyeye gelmesi inanılmaz bir olaydır.
  • thy buyuk dusunmelı zaten sponsor olduğu kobeyi turkıyeye getırmelı
  • Kobeyi besiktasa alip milyon dolarlari dokerseniz oraya hakkimi haram ederim size Temel Kotil bey ve Hamdi Topcu Bey. Siz halen bir kamu kurulususunuz lutfen bu milletin parasini sarf ederken itidal gosterin. Maliyetleri dusurup fiyatlara yansitin bu dususu lutfen. Saygilar
Türkiye'de son yıllarda önemli transferler yaparak taraftarın gözüne girmeyi başaran İstanbul kulüpleri bunu adet haline getirdi. Ağırlıklı olarak futbolda yapılan bu tarz sansasyonel transferlere basketbol dalgası da ekleniyor.

Beşiktaş, basketbol şubesine dünya ünlü NBA oyuncusu Kobe Bryant'ı getirmek üzere.

Aylardır bu transfer için uğraşan Beşiktaş kurmayları Kobe Bryant'ı da ikna etti.

Yarım sezonluğuna kadrosuna bu oyuncuyu katmak isteyen Beşiktaş, yaklaşık 800 bin doları gözden çıkardı. Ancak 6 aylığına verilecek miktarı çok bulan Beşiktaş yönetiminin alternatif bir yol bulduğu ve Türk Hava Yolları'yla anlaşma yoluna gideceği iddia edildi.

Kobe Bryant'ın sponsoru olduğu Türk Hava Yolları'yla anlaşma yapmak isteyen Beşiktaş'ın, bu transferin bir kısmını THY ile sponsorluk yaparak çözmeyi planladığı öğrenildi.

Türk Hava Yolları ile yapacağı sponsorluk anlaşmasıyla transferin belli bir kısmını bu şekilde çözecek olan Beşiktaş, diğer kısmı ise kulübün başkanı Yıldırım Demirören'in sahibi olduğu M-Oil'den karşılayacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın böyle bir hamle yapması halinde Türk Hava Yolları'nın nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.

©AirportHaber

BEŞİKTAŞ'TAN THY'YE KOBE ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
uçak altında açlık sınırının altında maaşla çalışıyoruz biri sesimizi duysun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden hakkim olmasin, yillardir milli sirketimiz diye THY ile ucuyorum ama bu sacma sponsorluklardan sonra acimaya basladim bilete verdigim paraya. Barcelona sponsorlugu da sacma ayni seyi soylerim, Turk basini disinda bundan bahseden yok zaten, bir koyup bes almiyor THY ruya gormeyin beyler. THY halen 49% hissesi millete ait olan bir kurumdur, bir hakkim yoksa gider British Airways ile ucarim. THY buyuk dusunmek istiyorsa maliyetleri dusursun, bilet fiyatlarini da ayni oranda dusursun. Birakin sacma sapan islere sponsor olmayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. senin şirkete haram edebileceğin bir hakkın yok. 2. thy uzun süredir bir kamu kuruluşu değil 3. bu şirkette milletin parası yok devlet bu şirketin %50'den fazla hissesini özel sektöre satarken içine sizin o zamana kadar verdiğiniz vergiler, "hak"ları da koydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
öncelikle saygılarımı sunarım. sonrada biraz düşünmenizi rica ederim. elin yunan basketbol takmına para verirken.barçaya,manuya para verirkende aynı şeyleri yazdınızmı acaba.emin olunki şampiyonlar ligi finalinde yakalanan reklamın kat ve katını geri alırlar.çünkü şampiyonlar ligi finali her sene yapılan rutin bir olaydır.fakat kobe'nin türkiyeye gelmesi inanılmaz bir olaydır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy buyuk dusunmelı zaten sponsor olduğu kobeyi turkıyeye getırmelı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kobeyi besiktasa alip milyon dolarlari dokerseniz oraya hakkimi haram ederim size Temel Kotil bey ve Hamdi Topcu Bey. Siz halen bir kamu kurulususunuz lutfen bu milletin parasini sarf ederken itidal gosterin. Maliyetleri dusurup fiyatlara yansitin bu dususu lutfen. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000